arkadaşlar şu katarlı hayallerini lütfen artık bırakın.... boşuna hayal kurmayın gerçeklerle hareket edin.. saygılar...
Printable View
Tabii zararda olan arkadaşlar için zor bir durum onlar satılmasını istemekle yanlış bir şey yapmıyorlar. İnşallah herkes zararını cikarir kâra geçer bankada katarlilara falan satılmaz.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İsc deki hisseler Varlik fonuna devredilecek TSKB %14 u satilacak kim alir kaca alir bilemem kacak ev yapana tapu asker kacakalarina bedelli askerlik yapilmasi Tarzan zorda demektir
Çekik gözlülerin gözleri üzerimizde....bu işin altından ancak onlar çıkar...başka türlü nereden kaynak bulabilirsin?
işbankın tskb de hisse sattığını yazan arkadaşın iddiaları tamamen bilgi dolandırıcılığı yani palavraymış hatta aksine işbank tskb deki paylarını artırıyormuş...cuma günü düşüşe neden olan yabancı bir kurumun olumsuz dış ortam (abd italya)dan faydalanıp yüklü açığa oynamasından kaynaklıymış şuan piyasalar iyi gözüküyor dış borsalardan yuzde 3,5 artı alacagımız var yarına artı olarak bilanço beklentimiz ve önem derecesini tam olarak kestiremediğim devletin 2019 kalkınma bankaları kararnamesi haberi var..bu durumda bu 7,5 milyon civarı açığı yapan yabancı kurum buyuk olasılık bu açığı bir an önce kapatmak isteyecektir satım için acele edilmemeli..zaten şahsi kanaaatim her sene düzenli yuzde 20 karpayı ödeyen bir hissenin 0,70 kuruşlu fiyatları satım değil alım yeridir... tskb bu fiyattan alanlar 4-5 ay bekledikleri taktirde maliyetleri zaten otomatikmen 0,55 olacak yani 0,55 kuruşa bir banka olmaz yatırım tavsiyesi değildir yazdıklarım bol kazançlar...