Sayfa 297/954 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon
Arama sonucu : 7627 madde; 2,369 - 2,376 arası.

Konu: TSKB - T. Sınai Kalkınma Bankası

1.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Dogru dedikleriniz iş bankasi bu hazineye %28 olayi varken bu tskb dekipayini satsa bi katarliya nasil olur aslinda olurmu diyelim ne dersiniz bu konu hakkinda
    arkadaşlar şu katarlı hayallerini lütfen artık bırakın.... boşuna hayal kurmayın gerçeklerle hareket edin.. saygılar...

2.  Alıntı Originally Posted by sertçetin Yazıyı Oku
    arkadaşlar şu katarlı hayallerini lütfen artık bırakın.... boşuna hayal kurmayın gerçeklerle hareket edin.. saygılar...
    Gündemde banka satın alma olayı olabilir böyle bir duruma geliyosak neden olmasın diye sordum cuma günü %8 düşüyosun varmi bi sebeb burda kimse kalmadigimi böyle işler olabilir diye bizimde kurtuluşumuz olur .

3.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Tamam haklisiniz ama böyle bi konu varken niye zarar görelim satılsın herkes işine baksın bir sürü senaryo yazilip ciziliyo bizimde burda hissemiz var en azindan bu banka bu konudan kurtulsun olmazmi
    Tabii zararda olan arkadaşlar için zor bir durum onlar satılmasını istemekle yanlış bir şey yapmıyorlar. İnşallah herkes zararını cikarir kâra geçer bankada katarlilara falan satılmaz.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

4. İsc deki hisseler Varlik fonuna devredilecek TSKB %14 u satilacak kim alir kaca alir bilemem kacak ev yapana tapu asker kacakalarina bedelli askerlik yapilmasi Tarzan zorda demektir

5. Çekik gözlülerin gözleri üzerimizde....bu işin altından ancak onlar çıkar...başka türlü nereden kaynak bulabilirsin?

6.  Alıntı Originally Posted by ciko45 Yazıyı Oku
    Çekik gözlülerin gözleri üzerimizde....bu işin altından ancak onlar çıkar...başka türlü nereden kaynak bulabilirsin?
    Gecen haftan in yabanci payi artanlarda tskb 2 siradaydi nolduda patladik bunlari alan kim amaci ne bunlar hep soru işareti

7. işbankın tskb de hisse sattığını yazan arkadaşın iddiaları tamamen bilgi dolandırıcılığı yani palavraymış hatta aksine işbank tskb deki paylarını artırıyormuş...cuma günü düşüşe neden olan yabancı bir kurumun olumsuz dış ortam (abd italya)dan faydalanıp yüklü açığa oynamasından kaynaklıymış şuan piyasalar iyi gözüküyor dış borsalardan yuzde 3,5 artı alacagımız var yarına artı olarak bilanço beklentimiz ve önem derecesini tam olarak kestiremediğim devletin 2019 kalkınma bankaları kararnamesi haberi var..bu durumda bu 7,5 milyon civarı açığı yapan yabancı kurum buyuk olasılık bu açığı bir an önce kapatmak isteyecektir satım için acele edilmemeli..zaten şahsi kanaaatim her sene düzenli yuzde 20 karpayı ödeyen bir hissenin 0,70 kuruşlu fiyatları satım değil alım yeridir... tskb bu fiyattan alanlar 4-5 ay bekledikleri taktirde maliyetleri zaten otomatikmen 0,55 olacak yani 0,55 kuruşa bir banka olmaz yatırım tavsiyesi değildir yazdıklarım bol kazançlar...

8.  Alıntı Originally Posted by tranatula Yazıyı Oku
    işbankın tskb de hisse sattığını yazan arkadaşın iddiaları tamamen bilgi dolandırıcılığı yani palavraymış hatta aksine işbank tskb deki paylarını artırıyormuş...cuma günü düşüşe neden olan yabancı bir kurumun olumsuz dış ortam (abd italya)dan faydalanıp yüklü açığa oynamasından kaynaklıymış şuan piyasalar iyi gözüküyor dış borsalardan yuzde 3,5 artı alacagımız var yarına artı olarak bilanço beklentimiz ve önem derecesini tam olarak kestiremediğim devletin 2019 kalkınma bankaları kararnamesi haberi var..bu durumda bu 7,5 milyon civarı açığı yapan yabancı kurum buyuk olasılık bu açığı bir an önce kapatmak isteyecektir satım için acele edilmemeli..zaten şahsi kanaaatim her sene düzenli yuzde 20 karpayı ödeyen bir hissenin 0,70 kuruşlu fiyatları satım değil alım yeridir... tskb bu fiyattan alanlar 4-5 ay bekledikleri taktirde maliyetleri zaten otomatikmen 0,55 olacak yani 0,55 kuruşa bir banka olmaz yatırım tavsiyesi değildir yazdıklarım bol kazançlar...
    Açığa satış yapdiysa öglen 2 ye nasil yerine koyacak okadar 7.5 milyon malı bide üstüne iş alim yaparsa cuma gunkü gibi bilanconunda iyi gelmesiyle biz bi %10 yazsak fena olmaz diyorum bilgiler icinde tşk

Sayfa 297/954 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •