Bakalım yarın fed olası bir faiz indiriminin başlamasını piyasalara nasıl yaşatacak! Yolun henüz başı açısından.. sonrası uzun bir süreç var tabi.. Yaşlanıyoz ulen tahtacı.. ytd
Printable View
Bakalım yarın fed olası bir faiz indiriminin başlamasını piyasalara nasıl yaşatacak! Yolun henüz başı açısından.. sonrası uzun bir süreç var tabi.. Yaşlanıyoz ulen tahtacı.. ytd
halkbank gibi zirveden %80-90 uzak değil diyerek polyanncılık oynayalım.şaka şaka.
ben bu amerika yatırımını brisanın aksaray fabrikası hikayesine benzetiyorum o da biince brisa uçacak kaçacaktı.
ben o taraftan birşey beklemiyorum asıl hikaye iş holding tamamen gerçekleşirse olur.
gerçi bir hikaye olmasına da gerek yok artık çünkü gitmeyen ender hisselerden biri olarak hikayesiz düm dük de giidebilir.
bakalım artık yılbaşı faiz indirimi mart nisan baharlar bizim olur inşallah bunu 2028 e kadar beklemek anlamlı değil testereden çıkmadan.gideceği zaman yüklü gireriz %20 az kazanırız. ama şu ara al-sat
Biz tarafında Faiz indirimini hemen beklemediğimi yazmıştım.
Fed faizleri yükseltirken o süreçe nasıl geç katıldıysak, indirme sürecine de aynı şekilde geç katılacağımızı düşünüyorum. Fed 54 ay sonra ilk defa faiz indirimine gitti, az bir süre değil..
Faizleri arttırmaya başladığımızda bankalar sırtlamaya başlamıştı endeksi ve son faiz kararındada yine bankalar başı çekti endekste yükselen tarafta.
Evet bir yerlerden başlayacağız indirime ama indirmelerde kolay olmayacak gibi görünüyor.
Ytd
Dragon hc moza hc nin yazdıklarında ki ince ayrıntıyı kacirmissiniz sanırım. 10 bin üzeri gelirse aldıklarımi veririm yazmıştı. Tabi verip vermediğini bilemem ama duzuşe devam konusunda sizde haklısınız sanırsam. Faizler yamulmadikca bankalarla devam havası var ama onlarda aradasirada yoracak gibi.. Ytd