Moza hc tebrikler..
eski timsahlardan kimse kalmadı buralarda 😊🐊 ytd
Moza hc tebrikler..
eski timsahlardan kimse kalmadı buralarda 😊🐊 ytd
Eskiden para kazanmak kolaymış şu ara ekmek aslanın ağzında.testere dönemleri kipirdamamak zaman kaybiuzun vadeci olsan bile.insallah tüm yatırımcılar zararlarını telafi eder ancak 10300-500 o aralara gelirsek aman dikkat.enfeks zirve yaparken bir çok kağıt pozitif uyumsuz aşağı gitti çıkış desteklenmedi 2025 ikinci yarıya kadar çok zor geçecek bilançolar yerlerde geçen senenin acı meyveleri daha yeni çıkıyor e bu sene de pek parlak değil o meyveler de yıl sonuna ilk 3 aya yansıyacak şirketler dibi görecek sonra ufaktan faiz indirimleri anlamlı halalinca buralar tekrar şenlenecek ...ytd
Eskiden kolaymış derken sanırım şişe için olmasa gerek. Pandemi öncesini de biliyoruz.
Ha kolay kazananlar, pandemide misli ile yükselen hisseler furyasinda satmadan durmayı başaranlar bence kazandı.
Alıp satanlar ise sattiklari yerin altına düşmüş ve almislarsa ki bu çok zor bir ihtimal kazanamadı.
Ya da durabilenler kadar kazanamadi.
Endekste yukarıda gap var, pu oluşumu perşembe oldu cuma şekil aldı, p.tesiye naparlar bakalım. Ytd
Devam eden 10 farklı yatırım sahası varken tüm gücünü bu alanda harcıyor. 2025 yılı içinde ülke içindeki yatırımlar biter, bilançolarına yansımalarını görürüz. Asıl hikaye Abd yatırımı, onun da bitişi 2028.
Dolar bazında 1.10 seviyelerinde yıllardır gezinirken son 1-2 yıl içinde 2.50 dolarları gördü hala konsolidasyonu devam ediyor. Tl bazında geçen hafta 39.50 gösterdiler. Saatlik grafiği yarın sabah 11 gibi sat verir. Aylık grafik yerlerde sürünüyor, haftalık grafikte ikili dip yapmış görüntüsü var ama dibinde dibini unutmamak lazım.
Vakti zamanı gelince çanak tamamlar 2.50 yine görülür umarım. Azar azar lotları arttırmaya devam. Muhtemelen o Abd yatırımını görmeden çıkmam. Herkesin gönlünce olsun...
Sadece ülke içi ve Abd yatırımları da değil, kuvvetle muhtemelen Abd yatırımı bitmeden portföyde Sise diye bir hissemiz de kalmayabilir, yerine İShol alabilir. Bu süreci de görmek lazım. İshol kurulur mu Sise ye olumlu-olumsuz yansıması nasıl olur? Bunları da araştırmak, incelemek lazım.
Ve o tarihe kadar umarım 2028 de Abd yatırımı bittiğinde ülke merkezi yönetim de değişir belki Sise tarafına yakın bir yönetim başa geçer. Kimbilir???
Underground hc geniş zaman diliminde; güzel öngörüler, pozitif düşünceler.
Özellikle iki paylaşımın son dortluklerinde şairin ağzından bal damlarcasina..
İshol kısmı için ise, geçmişte 1.16 lik ishal şeklinde yasadik. eğer olacaksa aynı tarz aynı sistem olur muhtemelen.
Bilmeyenler veya unutanlar olabilir. 1 soda karşılığı 1.16 şişe verdiler. Trkcm,ancm vs de kendi dinamiklerince..
İshal niye dedim, bu birleşme olaylaylarinin süreci hem ishal hemde kabız ediyor. Adamlar kimde ne lot var kim ne yapmış, ne kadarı dışarıda ne kadarı fonlarda, herbirseyi tek tek gördükleri için birlesmedeki oranlama şeklinide ona göre bürüyorlar diye düşünüyorum.. tabi olursa bilemeyiz yine de.. ytd
Yer İmleri