Peki hocam 2014 yılında başlayıp 2024 yılı a gelindiği halde bir türlü bitmeyen modernizasyon ve yeni yatırımla alakalı düşünceniz nedir,sizce oda olumlumu.? :notr:
Printable View
Mesala soruyorum,forumda kaç kişi kasım ayında alınacak olan seri üretim izniyle seri üretime başlanacağına inanıyor.:wu:
Tabiki iyi olsun istiyorum bende,ama bu kan emici haramzadelerin ne kadar güvenilmez olduklarını yaşayarak gördü herkes.o yüzden ben hep bardağın boş tarafına bakarım önce,ki dolu tarafı gelirse zaten mutlu olurum boş tarafı gelirsede zaten beklediğim için hayal kırıklığına uğramam.
Herşey dedikleri gibi gelişse bile seri üretime geçip satışa mal sunmaları uzun süre alır bence,zira bina inşaatını teslim almakla bitmiyor olay,makina techizat kurulumu vs,deneme üretim süreçleri vs vs vs.
Binayı teslim almakla seri üretime geçilse hemen öyle ne alâ memleket,
Üretim makinalarının robotların kalibrasyon süreci deneme üretimleri vs.
Neyse hayırlısı olsun yinede.
1AXLE HOUSING MERITOR HEAVY VEHICLE SYS LLC EGE END. VE TIC. A.S. 2024-10-09 Turkey 59188 Kgs 40 PKG
2AXLE HOUSING MERITOR HEAVY VEHICLE SYS LLC EGE END VE TIC AS EGE SER BOL SUBE 2024-10-04 Turkey 34544 Kgs 23 PKG
3AXLE HOUSING MERITOR HEAVY VEHICLE SYS LLC EGE END. VE TIC. A.S. 2024-10-04 Turkey 179576 Kgs 126 PKG
Hayırdır patron!!!gözden çıkardığın malı tam eritemedin mi? Olumlu haber atıp hisseyi kaça düşereceksin