Sayfa 297/641 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397 ... SonSon
Arama sonucu : 5125 madde; 2,369 - 2,376 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by esentepe54 Yazıyı Oku
    Yeni fabrika sahası müteahhit firmadan teslim alınmış. Kasım ayı içinde de seri üretim için gerekli izin işlemleri tamamlanacaktır şeklinde kap bildirimi yapılmış.
    Pozitif haber gibi...

CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Peki hocam 2014 yılında başlayıp 2024 yılı a gelindiği halde bir türlü bitmeyen modernizasyon ve yeni yatırımla alakalı düşünceniz nedir,sizce oda olumlumu.?

2. Mesala soruyorum,forumda kaç kişi kasım ayında alınacak olan seri üretim izniyle seri üretime başlanacağına inanıyor.

Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Hayret kap attı duydu Mıstafa Bey
    asıl görüşmelere başlandı dediği anlaşma ne alemde onu haber versin 6 aydan fazla oldu elelem kapıYTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

4.  Alıntı Originally Posted by Babatolien Yazıyı Oku
    Peki hocam 2014 yılında başlayıp 2024 yılı a gelindiği halde bir türlü bitmeyen modernizasyon ve yeni yatırımla alakalı düşünceniz nedir,sizce oda olumlumu.?
    Sayın Babatolien
    Umarım iyi olur anlamında. Bir küçük habere susamıştık. Yoksa benim gözümde egeen çoktan bitti. Daha doğrusu Borsa benim için yatırım aracı değil batırım aracıdır artık.

5.  Alıntı Originally Posted by esentepe54 Yazıyı Oku
    Sayın Babatolien
    Umarım iyi olur anlamında. Bir küçük habere susamıştık. Yoksa benim gözümde egeen çoktan bitti. Daha doğrusu Borsa benim için yatırım aracı değil batırım aracıdır artık.

Tabiki iyi olsun istiyorum bende,ama bu kan emici haramzadelerin ne kadar güvenilmez olduklarını yaşayarak gördü herkes.o yüzden ben hep bardağın boş tarafına bakarım önce,ki dolu tarafı gelirse zaten mutlu olurum boş tarafı gelirsede zaten beklediğim için hayal kırıklığına uğramam.
    Herşey dedikleri gibi gelişse bile seri üretime geçip satışa mal sunmaları uzun süre alır bence,zira bina inşaatını teslim almakla bitmiyor olay,makina techizat kurulumu vs,deneme üretim süreçleri vs vs vs.
    Binayı teslim almakla seri üretime geçilse hemen öyle ne alâ memleket,
    Üretim makinalarının robotların kalibrasyon süreci deneme üretimleri vs.
    Neyse hayırlısı olsun yinede.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,481
    1AXLE HOUSING MERITOR HEAVY VEHICLE SYS LLC EGE END. VE TIC. A.S. 2024-10-09 Turkey 59188 Kgs 40 PKG
    2AXLE HOUSING MERITOR HEAVY VEHICLE SYS LLC EGE END VE TIC AS EGE SER BOL SUBE 2024-10-04 Turkey 34544 Kgs 23 PKG
    3AXLE HOUSING MERITOR HEAVY VEHICLE SYS LLC EGE END. VE TIC. A.S. 2024-10-04 Turkey 179576 Kgs 126 PKG
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

8. Hayırdır patron!!!gözden çıkardığın malı tam eritemedin mi? Olumlu haber atıp hisseyi kaça düşereceksin

Sayfa 297/641 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •