a k hissesi cıkarken 1 1 çıkıyor inerken hemen asağı salıyor...
a k hissesi cıkarken 1 1 çıkıyor inerken hemen asağı salıyor...
Tamam yazmaya devam et öyleyse ne diyim.Senin dedigin icin de hisse satılmıyor sen böyle yazdığında diyorki aha birileri takip ediyor ve sabırsızlanıyor ve senin cildirmani arkada kıs kıs gülerek bekliyor bunların acelesi yokki geçiyor diger kagitlarina safkar nolmus etmis bakmiyor bile onu bile birak basinda kendisi yok 2 3 tane genci tutuyorlar onlar islemleri yapiyor kendisi bile yuzune bakmiyor ki hissenin :).O gence diyorki bak atiyorum 3 4 ay boyunca 2.36 2.20 arasında git gel.O genc basindaki de o ne derse onu yapiyor.Ama spegin yaninda 3 5 tane sıkı takipci vardir bir nevi danisman veya o genc soyler efendim bugun 3 bin lot artidayiz veya eksideyiz kim kactan aldi kimdeki mallar bize geldi bizim hangi kurumdan azaldi tek tek muhasebeci alir anlatir.Ha sen yaziyorsun ya adamlar diyorji oo bu sabirsiz tamam bekleyelim biraz daha burada yazan eden insan yerinde duramayan her an eli satmada olan insandir cunku yatirimci sirkette guvenen bakmazki ilgilenmez ben bu forumu belki gozumden birseu kacmistir sirket ile ilgili ondan takip ediyorum.Ama hissemi de taniyorum spek hissesi ondan burada alinan her 1 lot sayilir ve hedef bakkkkkk unutma buyukse 1 bin lot bile onemlidir.Sen bunu anlamiyorsun ve anlamkta istemiyorsun..Ben yazmadim 1.55 e dustu diyorsun o zaman senin yerine yazanlar vardi battik bittik yaziyorlardi o yazilari gorunce ben kendim sahidim bizzat spekulator gozunden ahahahahahha kerize bak diye nasil guluyorlar.Afedersin bir tarafi yirtilincaga kadar ondan senin yazman etmen demek bu yaziyoaa digerleri boyledir diyor bekliyor adam av avci meselesi....bu iste sabirli olan kazanir ha mal toplaniyor toplanmiyor ben onu anlayamam cunku adam 1 2 araci kurum kullanmiyorki bakiyorsun soda veya eregli diyelim herkes aha meril satti veya credit satti yabanci satiyor diyor halbuki diger araci kurumdanda kendi aliyor.Yani bilemezsin hic birseyi ben sahsen hesap ettim bilanco isler gucleri falan ederi kafamda belli spek almis goturmus cokta tın...Kendi bilir oyuncaklari oynasin bakalim der gecerim cunku herkes isini yapacak benim kafa bunu bilir buna calisir....Yatirim tavsiyesi degildir...2.36 dan gelip geri donmesi bana gore bakin ben gecemiyorum 2.36 yi asamiyorum gucsuzum gelin verin halbuki bizim spek emin olun baya guclu....Istese bu kagidi kapali gise oynatir habeirniz olsun daha ne diyim....Yatirim tavsiyesi degildir....Sesli dusundum herkese kolay gele bi daha da yazmam arkadan takip ederim....
Ocak ayının sonunda formetle bunu kafa kafaya değiştimiştim.şansıma kaderime biri 6 ya dayandı..ne yapmam lazım :((((((((((((
Spekin vicdanını bekle bi ara aklına gelip bu hissenin fiyatını yükseltir belki yarın belki 5 sene sonra şansımıza yatırım tavsiyesi değildir....
eyallah kardes. herkesin Regaip Kandili Mubarek olsun.
Herkesin Regaip kandili mübarek olsun
Hayırlı kandiller. Buradayız [emoji113]
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.