Sayfa 297/775 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397 ... SonSon
Arama sonucu : 6200 madde; 2,369 - 2,376 arası.

Konu: SAFKR-Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tes İhr İth San ve Tic. A.Ş.

1. Gedik ve meksa bi karar verebilirse hangisi piyasa yapıcısı olduğu konusunda o zaman belki birşeyler olur yatırım tavsiyesi değildir...

2.  Alıntı Originally Posted by ali61 Yazıyı Oku
    Gedik ve meksa bi karar verebilirse hangisi piyasa yapıcısı olduğu konusunda o zaman belki birşeyler olur yatırım tavsiyesi değildir...
    Sen yazdığın sürece hayatta birşey olmaz daha çok beklersin ya mübarek sana ne gedik meksadan sen onlara mı yatırım yaptın?Veya onlar sana kazandırcaksa bir sürü kağıtta meksa gedik var onları da al o zaman ne güzel yatırım mantığı şirkette yatırım yapılır işlemlere tekniğe değil işte yatırımcı olmak başka borsacı olmak baska.Sonra biri de bakıyorum 2.60 hareketi ya teknik analiz falan hikaye eee 2.20 altına gelince noluyor sirket mi batıyor?Yooo ee neden cacık olmaz etmez sana göre.Bu resmen kumar sizin yaptıklarınız.O zaman teknikçi kardes bana adese grafiğini yorumla bakalım hangi formasyon var adamlar dikine dikine çıktı 17 tlye ....Borsada kural şudur para trendi çizer...teknik analizci bir sürü insan var bakıyorum hadi hocam şurada 1 kademe kaldır kaldıramıyor neden para yok hepsi faso fiso bunlara yatırımcı inaniyor ve 50 tane hisse cizerler 1 tane tutar aha ben bildim eee mübarek bi zahmet tutsun neyse yazmayın şu tahtaya herkesin isini yapsın spek spekligini yapacak.Şirkette sizin için var gücüyle calisacak....Yatırım tavsiyesi degildir son kez uyarıyorum yazmayın....Hepsi size eksi olarak döner....ilk once hissenizi tanıyın....
    Yardımcı olduysam itibar puanı verirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler .

3. Uzun uzun yazmakla borsacı olunuyorsa ben borsacı değilim ve benim yazmamla hisseyi satıyorsa bu adamlar zaten kumar bu oluyor yatırım tavsiyesi değildir

4. 14 ay yazmadım ya 3.5 den 1.55 düştü ben yazmadığım için sanki 15 liraya çıktı da ben yazdım diye 2.3 lu rakamlara geldi yatırım tavsiyesi değildir....

5. kimsenin burayi onemsedigini dusunmuyorum. yazin icinizi bosaltin rahatlayin.

6. Bu hisseye milletin güvenmesi için 3 gün tavan yapması lazım 2.29 dan 2.36 ya çıkarıp birden satış verip tekrar 2 .29 a çekersen ne işlem hacmi ne güven olur hisseye yatırım tavsiyesi değildir

7. bu siralar cok agresif hareket ediyor .birden yukari asagiya anlik 3-5 kademe oynayip can sıkıyor

Sayfa 297/775 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •