Bu insanlara gunde %50 kazandirsan niye %100 degil diye mutsuz olurlar..bu isi profesyonelde de yaptigim icin ..hep ayni..tecrubeyle sabit..dusen gunde zaten mutsuzsun bari yukselen gunde sukret be kardes..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Benim eskilerle bir sorunum yok..ben bu tahtada o kadar olmasa bile ..epey eskiyim bu islerde..benim sorunum surekli negatif enerji yayan ve sukretmeyen insanlarla..boyle kazanilan paranin bereketi de olmaz..herkese selamlar saygilar ve bol kazanclar
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dedeeeemmm benim, sıfır maliyetle sırtında tavan keyfi yaşamanın tadı bambaşkaymış. İlk defa yaşattın bana bu duyguyu, ellerinden öper hasretle kucaklarım! :)
Arkadaşlar,biz küfür ettiysek,negatif enerji yaydıysak
Bugünkü gibi hareketleri yarım bırakmadından
Ky söğüşlemesinden ettik ediyoruz gerekirse edeceğiz
Bi tavan yaptı diye geçmişi unutacak saflıkda değiliz
Sustuysak acabamızdandır
Adam 800 olsa maliyetine gelir diyor
Siz bak 540 oldu şükret diyorsunuz
Beye şükredecek.ortada şükürlük ne var
Olsa olsa hala batmamış olmasına şükrederiz
Hepsi o.
Ekmeği bile kuşe kartona sarıp satıyorken
Bu patronun bu yaptığına ancak lanet okunur
Temettü de yaptıklarıda cabası
Tabi bence
Fransanın Türkiyeye yönelik yaptırım kararına Rum Kesimi dışında kimse katılmadı..Almanyanın burada tavrı çok önemliydi..Olumlu..
Bilanço olumlu..daha doğrusu biz öyle bekliyoruz.Dolar çok uzun zamandır sanki sabit kur rejimi var gibi 686 olumlu..Yurtdışı piyasalar artı olumlu...dünyada para bolluğu var biraz güven gelse ilk gideceği yer borsalar... olumlu..Corona çoğu yerde kontrol altında olumlu..
Yeteri kadar pozitif olduk mu?