Sayfa 298/865 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398798 ... SonSon
Arama sonucu : 6918 madde; 2,377 - 2,384 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1.  Alıntı Originally Posted by hknzn Yazıyı Oku
    bol kazançlar devamı gelir. siz kacırdınız milleti forumdan. satan yok ki. sadece foruma uğramıyorlar benim gibi
    Bu insanlara gunde %50 kazandirsan niye %100 degil diye mutsuz olurlar..bu isi profesyonelde de yaptigim icin ..hep ayni..tecrubeyle sabit..dusen gunde zaten mutsuzsun bari yukselen gunde sukret be kardes..

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. Yıllardır deyyuz bizde psikolojimi bıraktı. 1 -2 ayda kat ettiği seviyeyi 3 günde yerle bir eden bir şahıs kendileri. Sonrada 1-2 yıl yataya sarrrr... sonraki yıl yine aynı.... sonu gelmez sarmal....
     Alıntı Originally Posted by pmngr Yazıyı Oku
    Bu insanlara gunde %50 kazandirsan niye %100 degil diye mutsuz olurlar..bu isi profesyonelde de yaptigim icin ..hep ayni..tecrubeyle sabit..dusen gunde zaten mutsuzsun bari yukselen gunde sukret be kardes..

3.  Alıntı Originally Posted by lalezar Yazıyı Oku
    Konu ya çok yanlış yerden bakıyorsunuz uzun süredir elinde tutanlar için buraların bir önemi yok ben dahil öyle 550 imiş 600 bizi kesmez bakın bir arkadaşımız 800 olsa bile ancak maliyeti mi geliyor diyor yani yarın 600 olsa sevincimiz gene buruk bir sevinç olarak içimizde kalır bizim endişemiz kağıda olan güvensizlik her çıkışta tekrar eski yerine geri gelmesi korkutuyor yoksa çıksın gitsin uzaya biz de para kazanalım kim istemez..Bugün sen laf sokarsın yarın Birgün düşer başkası sana laf sokar böyle tekdüze gider..O yüzden gerek yok böyle yorumlara eskilere kırıcı oluyor
    Benim eskilerle bir sorunum yok..ben bu tahtada o kadar olmasa bile ..epey eskiyim bu islerde..benim sorunum surekli negatif enerji yayan ve sukretmeyen insanlarla..boyle kazanilan paranin bereketi de olmaz..herkese selamlar saygilar ve bol kazanclar

4. Dedeeeemmm benim, sıfır maliyetle sırtında tavan keyfi yaşamanın tadı bambaşkaymış. İlk defa yaşattın bana bu duyguyu, ellerinden öper hasretle kucaklarım!
    Cahillik mutluluktur!

5. Arkadaşlar,biz küfür ettiysek,negatif enerji yaydıysak

Bugünkü gibi hareketleri yarım bırakmadından

Ky söğüşlemesinden ettik ediyoruz gerekirse edeceğiz

Bi tavan yaptı diye geçmişi unutacak saflıkda değiliz

Sustuysak acabamızdandır

Adam 800 olsa maliyetine gelir diyor

Siz bak 540 oldu şükret diyorsunuz

Beye şükredecek.ortada şükürlük ne var

Olsa olsa hala batmamış olmasına şükrederiz

Hepsi o.

Ekmeği bile kuşe kartona sarıp satıyorken

Bu patronun bu yaptığına ancak lanet okunur

Temettü de yaptıklarıda cabası

Tabi bence

6. Fransanın Türkiyeye yönelik yaptırım kararına Rum Kesimi dışında kimse katılmadı..Almanyanın burada tavrı çok önemliydi..Olumlu..
    Bilanço olumlu..daha doğrusu biz öyle bekliyoruz.Dolar çok uzun zamandır sanki sabit kur rejimi var gibi 686 olumlu..Yurtdışı piyasalar artı olumlu...dünyada para bolluğu var biraz güven gelse ilk gideceği yer borsalar... olumlu..Corona çoğu yerde kontrol altında olumlu..
    Yeteri kadar pozitif olduk mu?

7.  Alıntı Originally Posted by Turquaz Yazıyı Oku
    Arkadaşlar,biz küfür ettiysek,negatif enerji yaydıysak

Bugünkü gibi hareketleri yarım bırakmadından

Ky söğüşlemesinden ettik ediyoruz gerekirse edeceğiz

Bi tavan yaptı diye geçmişi unutacak saflıkda değiliz

Sustuysak acabamızdandır

Adam 800 olsa maliyetine gelir diyor

Siz bak 540 oldu şükret diyorsunuz

Beye şükredecek.ortada şükürlük ne var

Olsa olsa hala batmamış olmasına şükrederiz

Hepsi o.

Ekmeği bile kuşe kartona sarıp satıyorken

Bu patronun bu yaptığına ancak lanet okunur

Temettü de yaptıklarıda cabası

Tabi bence
    Siz lanet okuyun o zaman sn Turquaz..herkesin yorumu kendine..bel altindan vurmadikca, hakaret boyutuna varmadikca burasi demokratik bir ortam..isteyen över isteyen söver..bol sans size de

8. Patrona açık çağrımdır. Burayı okuyan eden elemanı varsa ( olabilir de, olmayabilir de) kendisine iletiversin bi zahmet, daha fazla beddua almadan gerekeni yapar, UMARIM....
     Alıntı Originally Posted by kasvet Yazıyı Oku
    Herdaim sallıyorum. Bıktırdı, bitirdi, tüketti...Psikolojik işkence yaptı, yaptırır! 800 TL olsa zaman zararım var....Arkadaş öbür tarafa göçüp gidecen, gitmeden yap şöyle bi bedelsiz, borsada ismin altın harflerle anımsansın. Ama haala ş.sizlik yaparım, yedi sülaleme sallasınlar diyorsan yapacak bişey yok... müstehak....Şirketlerinde kazandığın para yedi sülalene yeter, Allah daha çok versin, gözü olanın gözü çıksın. Burada TRADEYE KALMADIN! Artık yeter, tatlı tatlı parayı İŞİNİZLE kazanın afiyetle yiyin. Birazda hayır dua al ÜNALLLLL.....

Sayfa 298/865 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398798 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •