yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...
Teknik grafiginde Dük olmuþ ve düþeni kýrýp hatta retest yapmýþ
Yani malumunuz, þýk hareketler sergileyebilir üç vakte kadar
yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...
%1600 bedelsiz potansiyeli var. Fakat vermesin bedelsiz. Temettü versin Bosch fren gibi
Banka kredi bircu yok gibi birþey.
Makedonya'da fabrikasý var
4 aydýr km1 bandýnda üretim yapmadýðý hâlde açýkladýðý zarar 3 milyon TL
Üretime baþlayýnca 4 Ekim de, yýl sonu bilanço artý olur gibi görünüyor
Hedefimi 116 TL geçildikten sonra yazarým
Özet Bilgi:
1 No'lu (KM1) Karton Üretim Hattýnda 01.06.2023-04.10.2023 Tarihleri Arasýnda Planlanan ve Daha Önce Kamuya Açýklanan Üretim Duruþu 31.10.2023 Tarihine Kadar Uzatýlmýþtýr.
Þirketimizin 21.06.2023 Tarih ve YK/2023-13 Sayýlý Yönetim Kurulu Kararý kapsamýnda;1 No'lu (KM1) Karton Üretim Hattý tesisi binasýnda yapýlan inþaat bakým ve güçlendirme çalýþmalarýnda gelinen nihai aþama deðerlendirilmiþtir. Bu kapsamda bakým ve güçlendirme çalýþmalarýnýn Ekim 2023 ayýnýn sonlarýna kadar nihayete erdirilebileceði, kýsmen demonte hale getirilen 1 No'lu (KM1) Karton Üretim Hattýndaki montaj ve devreye alma çalýþmalarý akabinde Ekim 2023 ayý sonu itibariyle yeniden üretime baþlanabileceði öngörülmüþtür.
Sonuç olarak 1 No'lu (KM1) Karton Üretim Hattýmýzda 04.10.2023 tarihinde bitirilmesi planlanan üretim duruþunun, 31.10.2023 tarihine kadar yeniden uzatýlmasýna, bu kapsamda çalýþanlarýn belirtilen süre içerisinde kalan yýllýk izinlerinin planlanmasýna karar verilmiþtir.
Hedeflenen tarihten önce üretime baþlanabilmesi halinde Özel Durum Açýklamasý yapýlarak kamuoyunun bilgisine sunulacaktýr.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1198432
Bedelsiz grubunun yükseliþine uzun süre kayýtsýz kalabileceði düþünmüyorum. Bir miktar tepki verecektir. Ytd
Bir zamanlar beraber yurudugu ekuriler 10000 leri zorluyor. Bu zavallý daha 100 lt olsaymýþ oasammi diye düþünüyor. Yazýk valla.. 3 sene önceki yerde hala . Bu enflasyona raðmen
Bi cemas bi bu vardý sürünen. Cemas neredeyse 3 kat yapti. Bununda 300 lerde gezmesi gerekirdi. Hala bedelsiz potansiyeli olan Bir hisse buralarda .. Tek kelime patronun beceriksizligi olur cevabý. Hiçbir bahane kabul edilemez. Bilmem kaç ay süren grevmi olur. Alirsin karþýna çizersin. Be oldu daha mý iyi oldu. Çalýþaný memnun edecenki sende kazanasin
Yer Ýmleri