dediklerine katılıyorum..biz ne desek boş...kaça düşürecekseler düşürecekler bizim dememizle bu iş olmaz zaten...nasipte ne varsa onu yiyeceğiz gerisi boş....
Printable View
bist 100 de uzun vadeli yatırım yapmak isteniyorsa çok iyi şirket incelenmeli yoksa benim gibi madur olur...2010-2018 koca bir 8 yıl sonuç elde var sıfır....egeen-asels-ttrak-mrshal-froto-ccola-gubrf 2010 yılında belirlediğim hisselerdi....gözü kapalı hisse seçseydim şuan milyonerdim...biz gubrf yi seçtik hiç artmayanı....buda başarı...diğerleri hepsi 7-8 kat arttı...egeen 33 kat arttı...mrshal 11 kat arttı..bizim gubrf 2010 seviyesinin altında...bu çok sinir bozucu bir durum allaha havale ediyorum bu yönetimi...çok adi bir yönetim var bunlardan birşey çıkmaz...gitmelerini bekleyeceğiz...
dün tmsn 6,7 tl idi bugün 7,6 tl ...bizim borsa böyle bir yer...anında sifon çekerler anında rokete takarlar yeter ki hikaye olsun...
sabırla beklemeye devam...
bakalım 2 leri görecek mi ?
:) ALLAH MUHTAÇ ETMESİN, İHTİYACI OLAN İÇİN ZOR. OLMAYAN KAPATSIN EKRANI
5 YIL SONRA BAKSIN.. ( 5 GÜN BAKMAYANI GÖRMEDİM BEN, 5 YIL A PLAKET VERİRİM)
BAKALIM GÖRELİM...
Koca gübre de bu başlığı 2 kişi okuyor görünüyor:(
aslında buda yükselişin alametlerinden sayılır der eski borsacılar...
Madem işin ucunda plaket almak var, biakmayayim o zaman
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e1b850a291.png baskıya bakın bir kademe atmaya çalışırken 70000 lotu yapıltırıyor.kaçtan aldınki satıyorsun.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Başka yerde tablo koymuş bir arkadaş, tacirler doçenin malını satmış, böyleyse durum fena...
Ek 11381
Yukarıda ekledim, görünüyordur umarım. Fakat dediğim gibi, bir alıntıdır, takasa bakan bir arkadaşın verdiği bilgidir...
Merhaba:)
Son 1 hafta takasta
Deutsche -770 bin
Citi. +641 bin
Yani yanacak ne var anlamadım?
Saygılar.
YTD.
şu grafiğe nasıl kalkmıyor anlamak mümkün değil. dünyanın malını verdi tacirler 2 günde.
Saniyesinde indiriyorlar geldiği yere 4 ten uzaklaşamıyor.endekse göre hareket etse 4.20 yi yakalaması lazımdı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Takasa baktığımda arkadaşın dediği gibi tacirlerin satışının arkasında deutche var. hafta başından beridir satışta.
Olay iranla alakalı ise neden Halkbank almış aynı deutche?
Bir bit yeniği var ama hayırlısı
https://i.resimyukle.xyz/SJfQCU.gif
tek ky kalmayana dek mücadeleyi sürdürecekler anlaşılan...
Rüzgarın önünde durulmaz misali satanın vardır bir bildiği diyerek bir kısım hissemi daha sattım. yatırım tavsiyesi değildir.
şakır şakır satıyorlar valla, 4.00'e 80-90 bin daha tek emirle sattı adam...
4 tl den küçük yatırımcıya mal dağıtılıyor. ytd.
https://i.hizliresim.com/V3GzOq.gif
Türk Silahlı Kuvvetlerinde (TSK) erzak tedarik sistemi yeni baştan yazıldı.
TSK'nın ihtiyaçları olan yiyecek, malzeme ve erzak tedariki konularıyla alakalı önemli bir konsept değişikliğine gidildiğini aktaran Canikli, "Bu konularda zaman zaman kamuoyuna da yansıyan bazı sıkıntılar yaşandığını hep birlikte biliyoruz. 2018'den itibaren bütün tedarik ihtiyacımızı öncelikle kamu kurumları ve kamu kurumu özelliği olan kuruluşlarından temin edeceğiz" dedi.
Hürriyet'in haberine göre Bakan Canikli, et ürünlerinin tamamının Et ve Süt Kurumu'ndan satın alınacağını, hububat ihtiyacının ise Tarım ve Kredi Kooperatifi'nden sağlanacağını kaydetti.
Yeni konsepti Meclis Plan-Bütçe Komisyonunda açıklayan Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, üretimi kamu kurumlarınca yapılan mallarda kamunun tercih edileceğini, zorunlu olarak özel sektörden alımda ise sadece bilinen, kalite ve kurumsal ciddiyet konusunda kendini ispat etmiş üretcilerin davet edileceğini belirtti.
Canikli, Et ve et ürünlerinin tamamını Et Balık Kurumundan satın alacağız. Onlarda fiyat belli zaten, kalitede herhangi bir sıkıntı söz konusu değil. Tahıl ürünlerimizin tamamını, pirinç, bulgur, yeşil mercimek, fasulye, nohut, hepsini Tarım Kredi Kooperatifi'nden sağlayacağız. Zeytinyağı, siyah zeytin, kuru inciri Marmarabirlik ve TARİŞten, ayçiçek yağını Trakya Birlikten, çayı ÇAYKURdan, baharatlar Adalet Bakanlığı cezaevleri iş yurtlarından karşılayacağız. Kamuca üretilmeyen rafta ürünü olan 6-7 büyük firmayı çağıracağız" dedi.
Gübretaş'ın borsada şu an gördüğü muameleden sorumlu olan İbrahim Yumaklı ve Ayhan Karayama istifa etmesi gerek.
Göz altı pazarına alınsa hiç değilse seans izleyip kendi kendimi sinir hastası etmem çünkü resmen işkence/tecavüz ediliyor hisseye.
Daha dün 1 lot dahi almam ancak bu fiyattan zararına da satmam derken bugün 2.kez zararına satış yaptım.
İlk satışı 4,5 civarlarında yapmıştım ve emindim 4 tl den alırım diye.
Bugün sattıklarımı 3,5 civarı yerine koyarım diye düşünerek zararına sattım. YTD.
Olay iyice kötü hal aldı diğer araci kurum tarafı giderek artıyor. Mal dağıtılıyor
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4.30 - 4.40'lar tekrar hızla ve hacimle geçilmeden, girme riskine değmez...
bir hisse 2,5 yıl sürekli düşer mi çok ilginç..baş belası yönetim geldi hissenin tadı kalmadı...
Ortak sesimizi duyurmamız için her mecrada şirketin bu hale düşmesine nedeni olan Ayhan Karayama'nın sorumlu olduğunu dile getirmemiz gerekiyor. Ben açıkça söylüyorum Ayhan Karayama'nın küçük yatırımcısına karşı bu kadar art niyetli olmasının sebebinin altında başka sebepler olduğunu arıyorum.
Hiç bir halka açık firma yöneticisi asla ben kar etmeyeceğim diyemez.
Twitter da #gubrf deyince hiç şikayet eden yok. Yaklaşan seçimleri iyi değerlendirip her merciye ulaşmaya çalışmak lazim
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Videoyu yeni izledim, zaten şirketin genel müdürü "kar etmeyeceğim" demiş gayet açık bir şekilde...
Belki 2019 sonrası tekrar kar yazmaya karar verebilirler. Hissenin bu fiyatta olması, thy'nin 2 lira olma efsanesi gibi bir şey oldu.
Resmen kabus...
Daha önce de yazdım... Yıl sonuna kadar unutun bence bu hisseyi...
Yapabiliyorsanız 1-2 ay, böyle kağıt yokmuş, hiç olmamışmış gibi düşünün... Her gün ekrana bak bak... adamı yer bitirir yoksa...
Bunu da buraya not düşeyim... Bu hafta deli gibi satanlar, önümüz deki hafta mike mike alacaklar...
Aylık kapanışı görelim bakalım!
Aylıkta 4 üzerine atabilir...
adamın allah bir lafına inan gerisine inanma...kar edeceğim dediler ne oldu ki...ne yapacağını bilmeyen dün ne yedin desen haberi olmayan bir adam...ölü eşşekten medet umarım bu adamdan ummam...adamda ne vizyon ne kapasite hiçbirşey yok zaten süpriz değil olanlar.... gitmesini bekleyeceğiz....kar edeceğiz dese bile edemez çünkü gübre fiyatları ve kur a karşı kafa yormak gerekiyor aksiyonlar belirlemek gerekiyor...buda aşar adamı...
Devlet şirketleri seçim,örtülü ödenek vs. olduğu sürece artık kolay kolay kar yazamaz.Genel Müdürü de kar etmeyeceğiz demesinin sebebi bu.Bilançodaki diğer giderler veya yönetim giderleri adı altında seçim harcamalarına kaynak aktarılıyor. Ne yazık ki benim gördüğüm bu ve bu belli bir süre de devam edecek gibi gözüküyor.
Kesinlikle ytd
1 doları aşağı kırarlarsa vay halimize....çok ucuz olacak...