Sayfa 10/928 İlkİlk ... 891011122060110510 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 73 - 80 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. dünya ekonomisi büyüyor...petrol fiyatları artıyor...ülkemizde olduğu gibi dünyada da petrol fiyatlarının artması emtiaların artması demek zam demek...bazıları bunu hemen fiyatlıyor bazıları geriden ama sonuçta zam kaçınılmaz oluyor....petrol fiyatları büyüme algısı ile çok ilişkilidir...büyüme olduğunda talep artışı olacağı algılanıyor ve fiyatlar artıyor...gübretaşın bilançosunun kötü olmasının asıl sebebi razi fabrikası...razi % 77 ihracat yapıyor ve global gübre fiyatları ile direkt ilişkili....geçmişte de % 70-80 konsolide kar irandan gelirdi....irandan gelmeyince gübretaşın şaftı kaydı...yönetim faktörüde var çok vizyonsuz ve başarısızlar...bunların payı çok değil ama...sonuç olarak üretim var satış var ortada kar yok....bunun asıl kaynağı iran....iran iyi olunca da yurt içi iyi olmuyor...sebep hammadde pahallanmış oluyor yurt içi kar marjı düşüyor zarar açıklıyorlar....bunun çözümü kaynağında fosfat yatırımı...fosfat yatırımı olunca gübre hammaddelerindeki artıştan darbe yemeyecek şirket..şuan bu konu eksik kaldı ve kur riski sürekli var...amonyak tankı yatırımı kur riskini azaltmaya dönük bir adım...

2. Bu adi hisse çocuklara da bırakılmaz.
    2011 yılında 4 tl den gübre hissesi alan birisi 6 sene sonra bir bakayım dese şok geçirir herhalde. Yine 4 tl.
    Verdikleri 3 kuruş temettüylede soğuk su alır içer herhalde.
    Zaten giren girdi bize. Artık tecavüzden zevk almaya başladık. Ama hayretle bu film nasıl bitecek onu bekliyorum.

Dolandırıcı taktiği yapıyorlar şu an.
    Dolandırıp içeri aldıkları bizim gibi kerizleri az daha maliyet düşsün az daha maliyet düşsün diye diye portföyündeki diğer hisseleri sattırıp bunu aldırmaya çalışıyorlar.
    Bu taktiğe son kez sazanlık yapıp gelecektim 4 tl den ama uyandım artık 1 lot dahi almam bu aşşağılık hisseden.
    Almak satmak yok.

3. Daha evvel aralık-2013 de TSGYO hisse si o düşüşlerde orantısız düşmüştü yatırımcılar yogun mail, tweet atarak hisse geri alımı kazanmıştı. Yatırımcı iliskilerine tarım kredi nın her platformuna tarım bakanlığı bakan ve diğer siyasilere bizde bastırsak en Azindan uğraşmış oluruz

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by helicobacter Yazıyı Oku
    Daha evvel aralık-2013 de TSGYO hisse si o düşüşlerde orantısız düşmüştü yatırımcılar yogun mail, tweet atarak hisse geri alımı kazanmıştı. Yatırımcı iliskilerine tarım kredi nın her platformuna tarım bakanlığı bakan ve diğer siyasilere bizde bastırsak en Azindan uğraşmış oluruz

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ortak müdür Karayama engellemiş tarım kredi engelledi gubretaş engelledi çakma hesap dan yazıyorum olumsuz yazarsan engelliyorlar şimdi bakana yazıyoruz oda boş adam ....

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6.  Alıntı Originally Posted by yusuf7666 Yazıyı Oku
    Ortak müdür Karayama engellemiş tarım kredi engelledi gubretaş engelledi çakma hesap dan yazıyorum olumsuz yazarsan engelliyorlar şimdi bakana yazıyoruz oda boş adam ....
    Ancak beştepe oda duyarsa

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

7.  Alıntı Originally Posted by onur4141 Yazıyı Oku
    Ancak beştepe oda duyarsa

seçimde duyarlar..

8.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    seçimde duyarlar..
    Ortak sanırım siyasi olarak farklı düşünüyoruz.hangi hatalarına ders verdiki bu millet. o yüzden senin gübre magduru olman onlar için birşey ifade etmiyor.inşallah sonucta kazanırız.bugün neredeyse tüm seansı izledim.kısa vadede umut yok gibi.4 ün altına ısrarla salıyorlar.yükselmesin diyede ellerinden geleni yapıyorlar.borsa 2 bin puan düzeltme yaptı.bizimki 2 kademe düzeltemedi.sinirler bozuk.teli olsa arar müdürleri ana avrat söverim.ama yinede satmıcam.sabır artık

Sayfa 10/928 İlkİlk ... 891011122060110510 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •