Valla sepet ypamayan mevduatçı yakında çıldırır benden demesi :)
1 yılda alınan faizi 3 haftada kayıp etmek valla zor iş....
Printable View
Valla sepet ypamayan mevduatçı yakında çıldırır benden demesi :)
1 yılda alınan faizi 3 haftada kayıp etmek valla zor iş....
Akbank 1m 32gün temdit %14,10
1 ay önce %14,30 bağlanmıştı bir miktar gevşeme olmuş..
fibadan oran alan var mı arkadaşlar?
Herkes dövizci oldu ama oran paylaşan yok...
Millet evde mi tutuyor dövizleri acaba
fiba dolara 4 veriyor 100 bin dolar üstüne
Burgan +200 e 14,70 diyor temdite.Üstünü alabilen olursa paylasabilir mi?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yeni konumuz hayırlı olsun
link koysanızda rahatcs konuya ulaşsak...
çok iyi olur. cepten konuyu bılmak zor oluyor..
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
vakıfta özel bankacılık için tirişka bir kurum 1.5 milyon üstüne eft tanımı yok
şube çıkışlarda kafasına göre 100-200 kesiyormuş
resmen adamlar kafalarına göre tabirin kullanabiliyor
Odea oran varmı?
Denizbank öb 14.70 Nişantaşı
vay be, dolar ne seviyelere geldi ki artık TCMB piyasalara müdahale filan hiç konuşulmuyor. onu yaptı, sonuç hüsran. karşılıklarla ilgili değişikliğe gitti, sonuç hüsran. dolar swap işlemlerle dengelemeye çalıştı, sonuç hüsran. baştan artırmayıp duruma göre artırdığı faizler de artık işe yaramıyor. rusya brezilya örneğinde baştan yüksek faiz artışıyla, hem kurlar hem enflasyon dizginlenseydi, evet ekonomi küçülür belki iflaslar olurdu, ama en azından bir kere ölürdük. şimdi yavaş yavaş.
dolarizasyonun önüne geçemedikçe bu iş böyle.
benzin tarihi en yükseğinde.
fark ettiniz mi şimşek ortalarda yok. hiç bir beyanatı yok uzunca bir süredir.
daha fed yeni başlıyor faiz artışlarına ama biz şimdiden 3 artışı fiyatladık, mı acaba. onun fiyatlaması yoksa söylemek istemezdim ama powerpc nin bizimle paylaşmadığı devlet sırrı niteliğindeki modellemesi doğru sonuç verecek.
nisandaki dava sonucunu şimdiden kestirebiliyoruz herhalde. kesin hüküm giyecek atilla, halkbank a ceza ne kadar gelir, işte onu tahmin edebilen yok şimdilik. umarım sistemden çıkarılmaz.
Eski adı Abank, yeni adı Alternatifbank. İzmir Ege şb. ni gezmenizi öneririm. Bayraklı ilçesi, Ankara caddesinde Vatan bilgisayarın karşısı, kavuklar nissan bayi yanında. Koskoca binada çok ama çok geniş bir alanda sadece ve sadece 2 müşteri temsilcisi çalışıyor. Alanı bol bol koltuk takımları ile doldurmuşlar. VOV hesapla pek müşteri toplayamamış olmalılar ki ; 32 gün üzeri büyük paralara ( 1m üzeri ) güzel oran veriyorlar. Tutarı yüksek olanlar için hakikaten alternatif
Gösterge faiz sonunda %14,00’e dayandı. Haydi hayırlı olsun 😂
Burgan temdit 100k+ pazarlıksız 14.75 den bağlandı.........15 istedim vermediler..........
umutabi devlet bankaları güvenlimi, her hangi bir sorun oludğun da kurtarılırmı? diye soruyordu.. belki bir kaç hafta yada 1 ay geçti fakat ben bu sorunun cevabını bilen kişiyi tanıyorum.. (tüm bankalar için) rxpu...
güzel aklınızı bunun içine yormanıza gerek yok. birileri sizin için bunu düşünmüşler.. ;)
aramızda bir konuşma geçerken HANGİ BANKANIN KURTARILIP - KURTARILMAYACAĞINI BİLİYORUM demişti.. nacizane hatırlatayım dedim :)
Tl faizleri yetmiyor, iyice düşmeye başladı,
küçük bankalar bile 14-15 veriyor.
Brüt bide nete geldiğinde aylık %1 ya eder ya etmez.
TL faizlerin mutlaka bir şekilde yükselmesi gerekiyor...aksi takdirde bu kur seviyesinde iflaslar görülmeye başlar diye düşünüyorum...TCMB parayı çok kısıyor...yakında nefessizlikten ölenler olabilir...Tek çare bence faiz arttırımı...bakın rusya bunu yaptı brezilya yatpı önden bir sıkıntı çekti ama sonra rahatladı...yanlış mı düşünüyorum sizce ?
TL faizlerinin yükselmesi gerekiyor artık....
Bugün pilav üstü doner20 TL den 24 e çıkmış.enflasyon tam gaz.ama bizim oranlar assagi[emoji6] enflasyon kaç acaba.
Çarşı-pazar gerçek enf. olmuş %25 en az...Bunlar %10'la milleti uyutmaya devam ediyor..Markete giriyorsun her seferinde birşeylere tekrar zam gelmiş oluyor.Geçen hafta gene peynirlere zam gelmiş.Eylülde 11-12 liraya aldığım sütaş 1 kg beyaz peynir 16.95'den şu an en düşük 18.95 olmuş....dolara rabia'ya,euro da dünya 5'ten büyüktüre dayadı.Bakalım çöküş ne zaman gerçek anlamında piyasaya yansıyacak..
Tahvildeki yükseliş mevduat oranlarına yansımazsa dövizdeki hareket sertleşebilir
gluten beyinli gelip, siz tüikten daha iyi mi bileceksiniz bunlar istisnai örnekler diyebilir..!!
İstediği kadar sertleşsin bu MB hiçbir hamle yapmaz....Aralıkta herkes 100-150 baz puan bekliyordu,gitti 50 baz artırdı.Artık adım gibi eminim ,haftaya dolar 4.50,euro 5.50 olsun,merkez hiçbir şey yapmaz.Bu ülkede dolardan bana ne,ben hep depoya 50 liralık benzin alıyorum'cular ,nasılsa makarnam,pirincim,bulgurum,kömürüm geliyor'cular olduktan sonra...
Kredi faizleri uçmuş...
Ne faiz ne de kurla ilgili kararlarla hükümetin ekonomiyi düzeltmesi mümkün değil. Her iki enstrümandaki hareketlilik Türkiye'ye ve Türkiye ekonomisine güvensizliğin bir sonucudur. İçeride ve dışarıda gerilim/fetih söylem ve politikaları sürdükçe Türkiye ekonomisi hem faizden hem kurdan darbe yemeğe devam edecektir.
Yani faiz ve kurdaki hareketlilik vücütta enfeksiyon olduğunu gösteren belirtilerdir. Enfeksiyonun tedavisine dönük antibiyotik tedavisi (içeride ve dışarıda gerilimi azaltacak politikalar) uygulanması gerekmektedir. Bunu yapmak yerine ateşi düşürmeye yönelik tedavi yalnızca zaman kazandırır. Kazanılan bu zamanda aynı politikalar sürdüğü müddetçe sorunlar daha da azgınlaşır.
Bu işin sonunun nereye gideceğini öngörmek de mümkün değil, yaşanan sorunların şiddeti geçmişteki hiç bir dönemle kıyaslanmayacak kadar büyük. 2001 krizinde çevremdeki panikçileri "korkmayın, su akar yolunu bulur" diye sakinleştiriyordum ama bugün bana bunu söyleyetebilecek bir çıkış yolu göremiyorum. Yani durumumuz o kadar umutsuz... Ekonominin kayışı kopmuş durumda. :(