Sayfa 15/1006 İlkİlk ... 513141516172565115515 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 113 - 120 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Tahvildeki yükseliş mevduat oranlarına yansımazsa dövizdeki hareket sertleşebilir

2. gluten beyinli gelip, siz tüikten daha iyi mi bileceksiniz bunlar istisnai örnekler diyebilir..!!

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by Stajyer Yazıyı Oku
    Tahvildeki yükseliş mevduat oranlarına yansımazsa dövizdeki hareket sertleşebilir
    İstediği kadar sertleşsin bu MB hiçbir hamle yapmaz....Aralıkta herkes 100-150 baz puan bekliyordu,gitti 50 baz artırdı.Artık adım gibi eminim ,haftaya dolar 4.50,euro 5.50 olsun,merkez hiçbir şey yapmaz.Bu ülkede dolardan bana ne,ben hep depoya 50 liralık benzin alıyorum'cular ,nasılsa makarnam,pirincim,bulgurum,kömürüm geliyor'cular olduktan sonra...
    Doktor değilim ama hastam çok.
    ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI

4. evet temdit...

Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Temditmi hocam merak ettim.Oran çok düşük çünkü.

5. katılıyorum...

bir şekilde tahvildeki yükselişin mevduat faizlerine yansıma lazım...yoksa dövizi düşüremezsiniz...

Alıntı Originally Posted by Stajyer Yazıyı Oku
    Tahvildeki yükseliş mevduat oranlarına yansımazsa dövizdeki hareket sertleşebilir

6. Kredi faizleri uçmuş...
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Kredi faizleri uçmuş...
    Üstat,uçmayan ne kaldı ki?
    Doktor değilim ama hastam çok.
    ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI

8.  Alıntı Originally Posted by rugankundura Yazıyı Oku
    işte ben de onu diyorum...faizleri arttırsalar hem enflasyonla hem de kurla mücadele ederler...ama faiz takıntısı olan bir hükümet var karşımızda ve maalesef bence yanlış kararlar alıyorlar...
    Ne faiz ne de kurla ilgili kararlarla hükümetin ekonomiyi düzeltmesi mümkün değil. Her iki enstrümandaki hareketlilik Türkiye'ye ve Türkiye ekonomisine güvensizliğin bir sonucudur. İçeride ve dışarıda gerilim/fetih söylem ve politikaları sürdükçe Türkiye ekonomisi hem faizden hem kurdan darbe yemeğe devam edecektir.

Yani faiz ve kurdaki hareketlilik vücütta enfeksiyon olduğunu gösteren belirtilerdir. Enfeksiyonun tedavisine dönük antibiyotik tedavisi (içeride ve dışarıda gerilimi azaltacak politikalar) uygulanması gerekmektedir. Bunu yapmak yerine ateşi düşürmeye yönelik tedavi yalnızca zaman kazandırır. Kazanılan bu zamanda aynı politikalar sürdüğü müddetçe sorunlar daha da azgınlaşır.

Bu işin sonunun nereye gideceğini öngörmek de mümkün değil, yaşanan sorunların şiddeti geçmişteki hiç bir dönemle kıyaslanmayacak kadar büyük. 2001 krizinde çevremdeki panikçileri "korkmayın, su akar yolunu bulur" diye sakinleştiriyordum ama bugün bana bunu söyleyetebilecek bir çıkış yolu göremiyorum. Yani durumumuz o kadar umutsuz... Ekonominin kayışı kopmuş durumda.
    Son düzenleme : ekfuture; 20-03-2018 saat: 14:55.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Sayfa 15/1006 İlkİlk ... 513141516172565115515 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •