zararına sattık bunca yılda bekledik şirket bizi cok magdur etti yazıklar olsun
Printable View
zararına sattık bunca yılda bekledik şirket bizi cok magdur etti yazıklar olsun
Sirket bedelli yapabilrdi, buna imkani vardi.bu durumda ana hissedar ettik pisligi temizlerdi.bu durumda sizede bisey olmazdi.simdi mecburen paylarinizi satman zorunda birakiliyorsununz.satmazaniz zarar.boyle zorlama is olmamali spk vs bireyrlere yazilmali hesap sorulmali.1.05 e halka arz ettiniz simdi 0.65 e zorla elimizden aliniyor, kalsaniz zarar.hep bana hep bana diyor isbankasi.size halka arz ederken sirket beyan etti 2 proje yapacağım halka arz geliri ile hemde sendede verdi 2011 de. Ne yapti hic.bunlar yazili izahmamede yazarsiniz spk ya ekinede izahname .kardesm bak bu şirket beni dolandirdi halka arzdan gelen parayi baska yere kullanmis simdidr paylarimi zorla satmam durumunda birakiyor hemdr 2010 daki halka arz fiyatin yzudr 40 asagisina neresi adalet buranin spk yazin hakkinizi arayin
elimizdeki hisseler nolacak şimdi, işleyiş nasıl bu birleşme işlerinde?
Koskoca iş bankasına yakışmadı bir yığın mağdur ky .Bu mağduriyeti gerekli yerlere iletmek lazım bimer spk işbankası yöneticileri basın chp belki olaya sahip çıkan birileri olur.
1 tsgyo kaç isgyo ?
0,315 işgyo verilecekmiş galiba...
bu nasıl bir hırsızlık yasal-lama hırsızlığımı şimdi utanmadan eline adalet yazılı pankart acan hırsızlar bu yaptığınız ********liği nasıl acıklayacasınız ..lanetim soyanlarada bu hırsızlığa göz yuman spk yada ülkeyi soyduranlarada abuk sabuk yasalarla milleti dolandıranlarada haram zehir zıkkım olsun her kuruşum
Yılbaşından 16 haziran cuma gününe kadar hisse performansları :
https://i.hizliresim.com/8dbqOn.jpg
Göz göre göre küçük yatırımcıyı soymak bu olsa gerek.elimde tek bi lot bile yok ama birleşme mevzuatı ve birleşme oranını görünce şok oldum. Tsgyo 1 tl lerden halka arz edilirken isgyo nun fiyatıyla hemen hemen aynı seviyelerdeydi. Şimdi biri 63 kuruş diğeri 1.48 birleşme oranı 0.315 yani tsgyonun ederi 0.46 civarlarında falan. Bu süreç devam ederken isgyo nun fiyatının 3 leri geçmesi lazım ki tsgyo yatırımcısı zarar etmeden kurtulsun aksine bi de isgyo 1.20-1.30 lara düşerse zaten elinizdeki tsgyo ları tuvalet kağıdı yapmanızdan başka seçenek kalmıyor.Şahsi görüşüm SPK nın bu soyguna onay vermemesi lazım,olurda verirse de 0.65 e yakın olan orandan ayrılma hakkını kullanıp kol kesmek daha mantıklı görünüyor gibi.Asla YTD sadece görüşlerimi paylaştım.Umarım elinde hissesi olan tüm yatırımcının gönlüne göre bi sonuç olur.
Sent from my iPhone using hisse.net
2017 ilk 6 ay hisse performansları :
https://i.hizliresim.com/G0Bz6r.jpg
Birleşme tsgyo için zorunluluktan kaynaklandığını düşünenlerdenim. Mevcut durum tsgyo için sürdürülebilir değil bana göre.
Her ne kadar isgyo hissedarları da bu birleşmeye karşı olsa da ben birleşmenin her iki şirket içinde olumlu olduğu düşüncesindeyim.
Önemli olan sürecin daha fazla uzamadan bir an önce sonlanması. Aksi takdirde her iki şirket de bu durumdan olumsuz etkilenebilir.
Emdeks 200 bin olduğunda herhalde buda 0.70 olur.. şer.. Yöneticilere duyrulur
Gözaltı pazarındaki hisseler bile bu şer.... şirketden daha iyi.... Birde patron teb ve iş bankası yazıklar olsun .uyuzzzzzzza
Birleşme iptal
hırsızlar şimdi başka dolap cevirecekler bakalım nasıl bir çalma yöntemi icra edecekler
İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ, TSKB Gayri Menkul Ortaklığı AŞ ile birleşmesi işleminden vazgeçilmesine karar verildiğini bildirdi.*
Kaynak:*http://www.memursite.com/2017/07/isg...-vazgecti.html
yatırım tavsiyesi değildir.
en kötüsü
bu tür şeylerin tskb ve iş bankası gibi kurumsallaştığını sandığım şirketlerde de olabilmesi .daha önceki özkaynak durumuna ve açıklanan birleşme oranına göre tsgyoda yüksek fiyattan ve hacimlerle alım yapmanın mantığını çözememiştim.demekki birileri önceden biliyormuş.bu süreçte kimlerin alım yaptığı spk tarafından araştırılmalıdır.şimdi muhtemelen tahtayı buyrun alın durumuna da sokabilirler ama.herkes önceki durumuna göre pozisyonunu almıştı.hemen nereden nakit bulsun veya diğer pozisyonunu kapasın.
tahta nereye giderse gitsin şirketler bu şaibeden kurtulamayacaklardır.
özellikle işgyo ya açtığım telefonda mahkeme durumunun olduğunu ve birleşmenin olmayacağının konuşulduğunu belirttiğimde böyle bir şeyden haberdar olmadıklarını belirtmişlerdi.madem mahkeme durumu doğruydu spk ya başvuru ve anormal birleşme oranını niçin açıklıyorsunuz.
hadi hepsini geçtim hala iptal nedeni ve aydınlatıcı bir bilgi paylaşımı olmaması da kötü.eğer sorun sadece zamanın yetmemesi ise birleşmenin yeni mali tablolarla tekrar yapılıp yapılmayacağı da belirtilmeliydi.şirket yönetim kurulunun beceriksizlikleri sadece şirkete zarar vermiyor , k.y.nın borsaya zaten az olan güvenini de bitiriyor.
yatırım tavsiyesi değildir
adalet isteyenlerin yeni hırsızlık taktikleri biz sattıktan sonra gider
adamların korkusu da yok.bir seans bile bekleyemediler .spk.işini yapsa işlemleri inceleyip kim bu işten menfaat kazanmış bakar.
şirket te k.y.nın mağdur olmaması için tahtayı regüle etmek ve manüplasyona açık bırakmamak adına bugün için alım ve satım yapabileceğini açıklayabilirdi.veya buna benzer bir önlem alabilirdi.
normal şartlarda birleşme tsgyonun kurtuluşu gibi görülürken , birleşmeden vazgeçilmesi bu kadar Euro borcuyla ,tahtanın bu tip hareketi tamamen spekülasyon hatta manüplasyondur.biryıllık faizle elde edilecek gelirler tahtada 2 saatte gerçekleşmektedir.bu saatten sonra tahtanın düşmesi veya yükselmesi bu gerçeği değiştirmez.
yatırım tavsiyesi değildir
bu şirketler hep görselde borçlular realde borçları yok alavere dalavere inenmıyorum halka acık kısımları hep borçlu halka kapalı kısımları hep kar ediyor..bu sahte düzen böyle gelmiş böyle gidiyor sahtekarlıkta sınır yok
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...cf380f08c5.jpg
Birlesmenin iptal nedeni acilan ttk 202 kapsaminda davadir.diger beyanlar yerseniz tadindadir bos seylerdir.zamani yetisiremeyecek kadar aciz misin 1 yildir ne boo.. yedin.
aynen yerseniz gibi ve diğer beyanların içinde tarihi yetişemediği falan filan ...Sanki yeni bilançolarla tekrar başvurabilirizi çağrıştırması da kötü.
neresinden bakarsanız bakın, her iki şirket te iyi yönetilmiyor ve kriz yönetimi nedir bilmiyorlar.Türkiyede bunlardan daha iyi bilen olmaması gerekirken,borçları dövize çevirmek ve bunu hedge etmemek beceriksizliktir.
ayrıca özellikle isgyo ile yaptığım telefon görüşmesinde mahkeme durumundan haberleri olmadığı belirtilmiştir.oysa o tarihte mahkemesi bile olmuş. ayrıca ne olursa olsun böyle bir durum varken birleşme başvurusu yapılması ve garip bir birleşme oranı verilmesi de hatadır.umarım hatalarından ders çıkarırlar.
Pay Başına Net Aktif Değeri (TL) 1.20 ....
Bugün kökledi trade yaptı. Yarın bir şahlanış bekliyoruz. Ytd
VSP355g cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cok kotu bir 6 aylik bilanco gelebilir .
Euro artisi ve kisa vadeli borclarin finansmani zarar koklemis olabilir
.
Direnç 0,75 gözüküyor ytd
Hadi, güzelim. Çiz gitsin
. 0,70 satışta
Bi gitmeyen bu kaldı. Haydi
0.70 satışta
TSK B giderse bu da kopar. Ytd
Burada herkes mutsuz, ama ben geldim tsgyo ayağa kalkacak ytd
Ozermaye erimeye devam, sirket isletme seemayesi beyaninda krediyi kredi ile kapatiyoruz diyor....yoruma gerek yok baska
Diyorki biz borcumuzu daha cok borcla kapatiyoruz..acizlige bakin https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bb1f758313.jpg