üstadım isterse ordinaryus olsun kuyu açılmadan rezerv anlaşılmaz tutarsızlık değil petrol konusunda inandığı kaynakta atmayson var
Printable View
Hem d hem c kullanın b12 yide ihmal etmeyin eşim 5 aydır d kullanıyordu birde vitamin alıyordu. Hergün en az 1 limon yiyordu. Bu kadar rahat geçirme sebebi buda olabilir.
Usd / try 7,4750
Bu ara trafik cezalarında bir artış olucak gibi , ben 1 adet yedim emme delil yetersizliği diye mahkemeye gidecek olsam işimden olacağım. Mahkemeler de zaten beni bekliyordu gelse diye .
Sarımsak , sirke , limon iyi dediler devam edelim mi? kurtarırmıyız acaba?
https://pbs.twimg.com/media/EgVHaXNX...jpg&name=large
Merkez Bankası matbaası süper hızlı karşılıksız para basıyor.!
Arjantin bizi kıskanıyor.!!!:kahkah::kahkah:
Hiper enflasyon tüm hızıyla yolda.!!
Cüzdanları çöpe atın.!!!.!!!!:kahkah:
Karacaahmet mezarlıgı girisnde yazan ifade gibi her canlı olumu tadacaktır.Benzer sekilde herkes covid ile tanısacaktır ya dogal yoldan ya da ası icindeki zayırlatılmıs virus yoluyla kacmak zor gibi.YTD
Her yer günlük güneşlik.!!
D vitamini Hemide beleşşşş:kahkah:
https://pbs.twimg.com/media/Ehz0GElX...g&name=900x900
cigara vakumluyorsanız ciğere , b12 fazlalığı , akciğer ganseri riskini hüpletebilir ki ... döktöra danışmadan normal sağlıklı yurttaşların takviye almaları da başka yan etkilerle bünyeyi haşna - fişne olacak bir sürece sokabilir... ayriyetten d vitamini ; söyle bana abuzer konuş benimle sühendan , bünyede yeterli K2 vitamini olmadan vücuda zerk olunur ise neye kapı açar ne kaçar damarlara k2 den eksik bünyeye d vitamini yüklersen ne kaçar söyleyin bakiiimmm? aferin ..... kalsiyum kaçar sonra da tıkanıklığa bağlı mortingen ştraseye kapı açmış olursun... kavur evladım helvayı , çam fıstığı koymayın çok pahalı ... yaaa onun için dürtüsel kararlar verilmemeli ...
yok ağlatmaz asla beni bir gün ayrılık
pişmanlığım öfke olmaz nefret olmaz
senden daha acı bir hasret bulunmaz
yarım kalan çay bardağım , mutluluğum...
arkadaşın babasına 10 gün önce covid teşhisi kondu kalpte rahatsızlığı varmış covid yüzünden muayeneye gidememiş
5 gün önce hastaneye yatırdılar dün akşam vefat etmiş
cenazeye sadece 4 kişi alıyorlar oda özel kıyafetle
yarın köyde gömecekler
kızın öğretmeni vardı özel derse geliyordu hanımda covid çıkınca 2 hafta ara verdik derslere
dün arada derse gittiği evdeki çocuk covitmii semptomsuz
buda test yaptırmış oda covid olmuş
ziraatin cebeci tarafında bi şubesinde covid çıkmış tüm şube bugün test olmaya gitmiş
banka özel hastane ile anlaşmalı
oraya giden arkadaş
acayip bi kuyruk var en az ziraatın 6 şubesinin tüm personeli kuyrukta bekliyor her şubede bi covitli çıkmış.
ptt den arkadaş arada genel müdürlükte aynı katta 3 farklı odada arkadaşlarında covid çıkmış tüm akt test olmak istemiş
semptom yoksa olmaz demişler
herkese 250-350 arası para verip özelde yaptırmaya gitmiş
angarada çember sürekli daralıyor 3 aya kalmaz herkes bi tur covid olmuş olur
bize bu kötülüğü neden yaşattınız ? covid' e sormuyorum ...
sea mr.stay , ikna oldun mu iyice ? sana soruyorum nasıl güzel ikna olmuş musun ? neye/neyin ufuk/ufkunu açacağını hesaplayamadın mı ? Be adam bi dönüp Atatürk'ün nutkunu okuyaydın ...
B12 iğnemizi de yaptırdık...
Halk pazarına soğan,patates, marul, domates falan almaya gittiginde artık bununla gidilir.!!
https://wp.fxssi.com/wp-content/uplo...currencies.jpg
:kahkah:
Büyük ekonomist Reyisimiz "Faiz sebep, enflasyon neticedir." diye buyurmuştu...
Dolar A.A. oldu ve enflasyonda var...
SON DAKİKA
İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine "Umuma açık istirahat ve eğlence yerleri" konulu genelge gönderdi.
Faaliyet konusunu değiştirerek salgınla mücadele kapsamında alınan tedbirleri devre dışı bırakacak şekilde çalışan işletmeler kapatılacak.
Ana faaliyeti gazino, pavyon, diskotek, bar, birahane, gece kulübü olup ruhsatına tali faaliyet işleten iş yerlerinin çalışmasına müsaade edilmeyecek.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu a.k virüsü sadece eglence müzikli mekanlardamı geziyor
net söylüyorum bunlar işin ucunu kacırdı bunların haricinde birde böyle manyaklar var
https://www.mynet.com/antalya-da-kar...i-110106591946
şuanki ekonomik verilere göre ve kısa sürede ödenmesi gereken 170 milyar usd borç
gerekse jeopolitik durum (suriye akdeniz) ve unutturulan 5 milyon suriyeli
yatırımcı adı altındaki ac kurtların iştahını kabartan cılız tl hedef olmaya devam edecektir
bunun için bu kurtları suçlamanın anlamı yok onların işi bu
asıl hesap sorulması gereken tl ve ekonomiyi bu duruma getirenlerdir
dış iç mihraklar hikayedir herşey oyunun kuralına göre oynanmakta bizim yöneticiler mızzıklamakta
sevgili jas adını ne koyarsan koy herşey ortada kendileride bunu biliyor fakat careleri yok
yalan dolanla yönetilen ekonomi ve bir ülke necareki bunu yutturdukları ciddi bir kitle
diger tarafta yutmuş gibi gözüken gözükmekte olan sanayici iş adamı esnaf hep birlikte yuvarlanıp gidiyoruz
SPK Bulten.
https://spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2020&no=57
ülke resmen korku koridoru gibi karşına neyin çıkacagı belli degil tek agızdan cıkacak kelimeler her an herşeyi degştirebilir
mesala döviz de kalarak eriyen tl ye karşı tedbir almaya çalışsak bile
bir gece bir karar name ile türk lirasını koruma adı altında
pok yoluna gitme ihtimalimiz bile bence süpriz olmaz
Libya'da bizimkilerin desteklediği Sarrac'ın istifa ettiğine dair haberler dolaşıyor. Yakında "Sarrac bizi kandırdı" söylemleri başlar herhalde...
halk tv izleyin