Aslında en güzeli bu arzlarda %100 yaptıktan sonra ana sermayeyi çekip sıfır maliyetle karı bırakmak. Sonra isteğe göre inişin dibinde ek alım yapmak.
Printable View
Aslında en güzeli bu arzlarda %100 yaptıktan sonra ana sermayeyi çekip sıfır maliyetle karı bırakmak. Sonra isteğe göre inişin dibinde ek alım yapmak.
Verdiğimiz talepten arta kalan nakit için T+2 süre işleyecek mi yoksa onu cuma ve pazartesi kullanabilecek miyiz? Sonuçta hisse alım-satımda kullanılan bir para olmayacak, alım emrinden dönen para olacak.
Bugün ve yarın arz için emir toplama yapılacaktır. Muhtemelen pazartesi- salı hisse dağıtımı yapılır ve artan/kalan paralar yatırım hesaplarınıza iade edilir.
Yatırım hesabınıza iade edilen artan/kalan para için T+2 kuralı yoktur. İster hisse alımında kullanırsınız, isterseniz geri alırsınız.
Emin misiniz acaba ?
Benim bildiğim yarın 13:00 'a kadar emir toplama devam edecek. Dağıtım en erken yarın akşam üstü yapılabilir diye düşünüyorum, ondan çok emin olamadığım için dağıtım için muhtemelen pazartesi-salı diye yazdım.
Adet konusunda benim de beklentim sizinki ile aynı yani 30 civarı.
10 tane gelirse iyi.
620 adet ziraat banktan Annemin hesabına
620 Adet denizbanktan alım emri girdim Ya kısmet ya nasip kalan parada verilen hissede bizim
8 hesaptan alis emirimizi girdik.En az 60 lot bekliyorum.Bunda kurumsal yatırımcılara pay ayrılmadı.Bu bizim için olumlu.Esen e 5 kat talep gelmişti.buna da benzer talep gelir.bu da asagi yukari 50 60 lot duser.
Bu çok sayıda halka arz olacakmış.
ve bu arzlar için yeni düzenlemeler getirmeyi düşünüyorlarmış.
bilgisi olan varmı bu konuda?
Kırk yılda ilk defa halka arza gireyim dedim elimdeki Hlgyo sattım 31.000 lot ve bugün nakite dönüp buna alış girdim ve Hlgyo tavan kapadı :( Bankacıda bana bugün 100 lot gelirse şanslısınız diyor !! Diyecektim ****** bunu 2 gün önce konuştuğumuzda deseydin kağıdımı satmasaydım bari !! Halka arzınında , bankacısınında taaa !!!!
Oransalda daha kötü. %2 verse 100bin TL'de 2bin TL ediyor. 98bin TL en az 1 iş haftası bağlı kalacak. Bu parayı Biden geliyor diye bir yabancı fona koysanız sadece 1 günde çıkarırdı zaten bu parayı.
Ayrıca, arzum denmişken, 30'lara fırlayıp 22.5'lere gelen bir Arzum şu anda şişen pek çok hisseden daha getiri garantili, az riskli. arz fiyatına oldukça yakın. endeks dibi de boylasa, altına ineceğine ihtimal vermiyorum. krvgd'de gördük, en kötü bir süre yatay gidip sonra %33'ünü geri alacak ve 30'dan yoluna devam edecektir.
krvgd'yi de ramazan öncesi alınacaklar listemde tutuyorum.
ziryat tan şimdi kontrol ettim emir gözükmüyor sabah 100 adet emir girdim emir iptale kadar geçerli yazıyordu onda sıkıntı yoktu şimdi yeni emirde giremiyorum hesapta sadece 1700 vardı ondan mı yoksa emir alındı da sistemsel mi bilmiyorum yarin yeniden denerim
Ziraat yatırımdan giriş yapan arkadaşlar için yazıyorum... ( Ziraat yatırım diyorum dikkat edin )
Ziraat yatırıma giriş yaptıktan sonra ;
Hisse işlemleri > Hisse Emir İzleme sekmesine giriş yapılması gerekmektedir.
Bu girişi yaptıktan sonra en sonda yer alan "Bugün" kısmını "Son 7 gün" yaptığınızda dün giriş yapmış olduğunuz emir var ise görmelisiniz.
Saat kaçta sonuçlar açıklanmış olur.
Sanırım pst. hesabımıza geçer
Arkadaşlar bitti mi alım ben alacaktım bu hisseyi ama unuttum şimdi girsem olur mu bir de güvenilir bir firma mı acaba
Bildiğim kadarıyla pst işleme açılabilir.
SPK Onaylı izahnameye göre Hisseler 22 Ocak Cuma günü hesaplara geçecek. Daha önceki halka arzlarda süreç 2 iş günü sonrasında tamamlanıyordu.
Alıntıdır
Garantinin sitesinde bu şekilde yazıyordu.
Halka arz oranı düşük olduğu için dağıtım bugün veya p.tesi yapılabilir ama işleme perşembe cuma arası açılır diye düşünüyorum zira önceki arzlarda da bu şekilde işleme açılmıştı
“Bir insanla iletişim kurmak istiyorsanız, kendi bildiğiniz dili değil, onun anladığı dili konuşmalısınız.” Nelson Mandela
Daha halka arz ne olduğu şirketin ne olduğu halka arz nasıl ve hangi tarih saatlerde olduğunu bilmeyen bir sürü insan var
Neyi bekliyorsunuz bu saat e kalır mı dijital ortam
Kapanışta sonra bakalım hisseler hesaba gelecek mi
Henüz bir hareketlenme yok
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.