Aslında en güzeli bu arzlarda %100 yaptıktan sonra ana sermayeyi çekip sıfır maliyetle karı bırakmak. Sonra isteğe göre inişin dibinde ek alım yapmak.
Aslında en güzeli bu arzlarda %100 yaptıktan sonra ana sermayeyi çekip sıfır maliyetle karı bırakmak. Sonra isteğe göre inişin dibinde ek alım yapmak.
Verdiğimiz talepten arta kalan nakit için T+2 süre işleyecek mi yoksa onu cuma ve pazartesi kullanabilecek miyiz? Sonuçta hisse alım-satımda kullanılan bir para olmayacak, alım emrinden dönen para olacak.
Bugün ve yarın arz için emir toplama yapılacaktır. Muhtemelen pazartesi- salı hisse dağıtımı yapılır ve artan/kalan paralar yatırım hesaplarınıza iade edilir.
Yatırım hesabınıza iade edilen artan/kalan para için T+2 kuralı yoktur. İster hisse alımında kullanırsınız, isterseniz geri alırsınız.
Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...
Emin misiniz acaba ?
Benim bildiğim yarın 13:00 'a kadar emir toplama devam edecek. Dağıtım en erken yarın akşam üstü yapılabilir diye düşünüyorum, ondan çok emin olamadığım için dağıtım için muhtemelen pazartesi-salı diye yazdım.
Adet konusunda benim de beklentim sizinki ile aynı yani 30 civarı.
Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...
Yer İmleri