Aslýnda en güzeli bu arzlarda %100 yaptýktan sonra ana sermayeyi çekip sýfýr maliyetle karý býrakmak. Sonra isteðe göre iniþin dibinde ek alým yapmak.
Aslýnda en güzeli bu arzlarda %100 yaptýktan sonra ana sermayeyi çekip sýfýr maliyetle karý býrakmak. Sonra isteðe göre iniþin dibinde ek alým yapmak.
Verdiðimiz talepten arta kalan nakit için T+2 süre iþleyecek mi yoksa onu cuma ve pazartesi kullanabilecek miyiz? Sonuçta hisse alým-satýmda kullanýlan bir para olmayacak, alým emrinden dönen para olacak.
Bugün ve yarýn arz için emir toplama yapýlacaktýr. Muhtemelen pazartesi- salý hisse daðýtýmý yapýlýr ve artan/kalan paralar yatýrým hesaplarýnýza iade edilir.
Yatýrým hesabýnýza iade edilen artan/kalan para için T+2 kuralý yoktur. Ýster hisse alýmýnda kullanýrsýnýz, isterseniz geri alýrsýnýz.
Paylaþýmlarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...
Emin misiniz acaba ?
Benim bildiðim yarýn 13:00 'a kadar emir toplama devam edecek. Daðýtým en erken yarýn akþam üstü yapýlabilir diye düþünüyorum, ondan çok emin olamadýðým için daðýtým için muhtemelen pazartesi-salý diye yazdým.
Adet konusunda benim de beklentim sizinki ile ayný yani 30 civarý.
Paylaþýmlarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...
Yer Ýmleri