Nato zirvesinden sonra Biden'in açıklamaları, Türkiye'nin önemini ortaya koydu. Abd'nin Orta Asya ve Afpak bölgesinde Rusya'yı dengelemesi lazım. Karabağ mevzuundan anladığım, Rusya'nın da bunu kabul ettiğidir. TSK; Afganistan ve Afpak bölgesinde kullanılacak.
Türkiye'de siyasetin, yukarıdaki paragrafla uyumlu olması gerekir. Yani milliyetçi ve muhafazakar olmalı. Akp, dindarlığı çok yıprattı.
Tayyip Ağamın gitmesiyle laiklik öne çıkarılacaktır.
Akp'nin yeni lideri Hulusi Akar olacaktır. Tabii öncesinde CB yardımcılığına getirilir. Tayyip Ağam gidince CB'lığına vekalet eder. Yolsuzluk, hırsızlık yapanlara, görevini kötüye kullananlara karşı çok sert tedbirlerle, adeta bir demir yumruk politikasıyla 2022'nin ortalarına kadar devam edecektir. Tabii çalınanları da geri getirecektir. Başbakanlık yapmış bir siyasinin 26 milyar doları olduğu iddia ediliyor. Halkın teveccühünü kazanacak, kahramanlaştırılacak.
2022 sonlarına doğru erken seçime gideceğini tahmin ediyorum. Seçimi kazanabilmesinin tek yolu var. Onu da dün Altan Tan basına açıkladı.
Alıntı:
Altan Tan'dan HDP'ye: Neden Erdoğan'a keskin bir düşmanlık, muhalefetle bedava bir dostluk kuruyorsunuz ...
Hulusi Ağam seçimi kazanabilmek için Hdp'yi Millet İttifakının yanından koparmalı. Bunu Chp'li Woody Allen önleyebilir mi?
Alıntı:
CHP'li Özel'den "HDP ayrı aday çıkarsın" diyen Akşener'i kızdıracak sözler: Millet İttifakı'nı aşan İstanbul İttifakı sürecek
Önlerse, o zaman Hulusi Ağam, Millet İttifakından Meral Abacuğu yanına çekiverir. )))))))))))))
Abi sizler seçim oluyor, halkın oylarıyla mı yönetim oluşuyor sanıyorsunuz? Buna inanıyorsanız çok safsınız.
Bayburtlu Yusuf hadisesini izlediğimde, seçimleri İmamoğlu'nun kazanacağını yazmıştım. Ben sadece 1 hafta önce tespit edebildim.
Demek ki çok daha önceden belliydi.
Her şey önceden planlanır.