Erdoğan: (Biden'a) Türkiye olarak gerek F-35 gerekse S-400 konusunda farklı bir adım atmamızı beklemeyin, dedim. Çünkü biz F-35'te üzerimize düşeni yaptık.
Erdoğan: (Biden'a) Türkiye olarak gerek F-35 gerekse S-400 konusunda farklı bir adım atmamızı beklemeyin, dedim. Çünkü biz F-35'te üzerimize düşeni yaptık.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 10 bin dolar alan siyasetçinin ismini savcılığa bildirdi / HaberTürk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
8.64xx oldu, hani dolar ölüyordu :D
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül (Mafyadan para alan siyasetçi): Yargının görevi iddiaların üstüne gitmektir / HaberTürk
Haber Global
Tuğberk Çitilçi
FED den önce son çıkış, Temmuz-Ağustos faizi indirdiler indirdiler, bi daha zaten indiremezler diyor. Para dağıtamadıklarına göre kredi musluğunu açmalılar. Enflasyon düşüş trendine girecek yazın, dolayısıyla indirseler de biraz yine üzerinde kalmış olur diyor..
200 baz puan indirebilirler diyor...Bu arada hemen herkes sabit kalır diyor..
Amanın..
Merkez Bankası, bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını (politika faizi) yüzde 19'da sabit bıraktı.
Kale kapısını koçbaşıyla zorluyordu, üstten kızgın yağ, ok, daş, ne varsa boşaltıyorlardı...
Ohanda fiş aney...
Her şey %0.05 faiz için miydi, yok anasını...
![]()
Yer İmleri