yaw abi o zaman mala bağlarsın
bu yaşa kadar ülkemizde fitne fücur dedikodu gıybet yaşamısız gidecen dert tasa yok bünye bozulur kaldırmaz
bide oranın hanımı bunları kafaya takmaz anlatamazsın duygularını içinde patlar
Printable View
emeklinin yüzündeki ifade nasıl acaba
https://youtu.be/AFpN8Uxq0E0?si=ylZtcbS6patuXY6m
Binlerin bazıları RTE nin ekonomiyi ve emekliyi daha kötü günlere götüreceğini düşünüyor bazıları da doğalgaz petrol çıkacak umuduyla yatıp kalkıyor. Reis işi biliyor bunların beynini mikiyor orayı hallettin mi uzaya pikniğe gidiyom de uzaya millet bahçesi yaptım sizi oraya götürecem de yerler.
Aslında işin rengi öyle değil...Sen bile gidip CHP ye oy basmak istemiyorsun...TAK Partiye alternatif kendi dünyanızdan adam arıyorsunuz...Buldunuz işte YRP ...Gidin ona oy verin....İnsanlar dikildiğinin farkında değil mi...Biliyorlar ama karşı mahallenin çocuklarının kendilerini yönetmesini istemiyorlar....
Bu arada Borsaya Vergi dediler si...attılar piyasayı...Sabahtan akşama fiktif işlemlerle likidite sağlanan büyük tahtalar artık dö...kaldıramaz a.q...
Bir si....dikleri kuş leylek kalmıştı sıra ona geldi....
Yrp alıyor da noluyo, kazandığı kaç yerde partiden istifa etti adamlar. Aşağılar kaypak olduktan sonra. Türksatla bir kaç gündür görüşüyordum. Altyapı talebime şu an cevap verebiliyormusun diye. Adamlar 1km kuzeyime 1 km güneyime kadar 2 cepheden gelmişler fiberle, sonra hop burda cihangir var diye bırakmışlar. O arada uzaya uydu falan gönderip sinirlendirelim şunu demişler. Adsl verelim diyor telekom altyapısıyla, e zaten altyapı getirmeyen telekom. Binaya telekom gelmeden yapamıyoruz diyorlar sonra... Kimi kime şikayet edeceğin belli değil. Telekomun zaten %65i varlık fonunda, %25i hazine maliye bakanlığındaydı heralde. Bi derman bulduğumda teknik hizmetlere çemkirmeye gidicem. Başvurum ne alemde sıfır mı hiç bir halt yapılmadı mı yoksa. Onaymış, projeymiş bir boklar ilerliyor mu diye. Ama zerre umudum yok.
Dün 2.kez gözlemlediğim bir olay daha var. Sokakta şu kaldırım kenarlarını süpüren ufak belediye kamyonu, benim binanın bahçe kapısının orda ve garaj kapısının orada süpürgeyi havaya kaldırıyor gibime geldi. Balkondan görüntü çekemedim. Adamlar kapımın önünü bile süpürmüyor gibime geliyor
Chp nin liderine de sosyal medya hesaplarından mesajla ulaşılamıyormuş. Kobani , gezi tutukluları falan, Ateş cinayeti, bora soruşturması falan varmış gündeminde. İnternet altyapısı getirilmeyen yurttaşları da sorsaya
Vatandaşın mesajla ulaşmasına bile razı değil hiçbiri
Eskiden meyve suyuylan eş değerdeydi, birayı geçtik şaraplanda ayni fiattaydı,orta yollu markalı bir şarap 250-350 arası...guya alkole sigaraya karşılar,ama paralarını kekleyip servetlerine servet yapmasını biliyorlar,millet içerek sarhoş oluyor,bunlarda içmeden zevk sefa içinde sarhoş oluyorlar.
Elektrik faturalarına baktım dün, posta kutusunda birikmişler. Otomotik ödemede olduğu için ne ödendiği hakkında fazla fikrim yoktu. Son faturaya baktım sadece 300 küsur TL gelmiş arkadaş!
Teraslı beş artı bir ev, herşey var ve mütemadiyen çalışıyor. Hatta fazlası var, elektrikli ebelek gübelek icat alet görünce alıp pratik mi işe yarar mı diye denemek hatunun özel ilgi alanı. Stres atıyormuş, merak işte. Bi nevi spor..
Koca ev aylık elektrik ödemesi 10 dolar olur mu yaw?! 30-40 dolar düzeyine acilen gelmelidir. Kim yapıyor bu işleri EPDK mıydı? Hemen CİMER'e şikayet ediyorum. Hangi yetkiyle kamu kaynağını çarçur ederler! Bu ülkeyi sokakta bulmadık.
https://resmim.net/cdn/2024/06/07/f9fzex.jpg
İtoğlu it yaşıyor mu tam belli değil, çok çok kısa bir kaç görüntü almışlar ses yok, bir iki bir şeyler söylüyor gibi.
https://youtube.com/shorts/nRPn8R9xW...5nmhsqEACn1r4E
Yok bu Kanadalı abimizin kafa gidik, sürekli hayallenmeler görüyor.:kahkah:
Bu A. Abdullah ile (Gül) on seneden fazladır, bir dümenler çevrilmeye çalışılıyor.
Siyasetçi kendi alanının sınırlarını olabildiğince genişletmek ister. Yürütmede mutlak güç, yasamayı kontrol altında tutma, yargıya da olabildiğince müdahale.
Vatandaş ne ister?
Vergi affı, cezaevi affı, imar affı, bedelli askerlik, erken emeklilik, ihale, kadro-iş, sosyal yardım, ucuz kredi, avanta, beleş para.
Bu karşılıklı çıkar ilişkisine (alış verişe) kısaca demokrasi deniyor.
Bazı arkadaşlar çok naif, iktidar değişince bu düzen de değisecek sanıyorlar.
İktidarın karşısına çıkartacakları kişiyi bile seçemeyen insanlar, iktidara kimin geleceğini seçebileceklerini sanıyorlar.
Buna da milli irade deniyor.
Memleket böyle böyle Nuhun gemisine döndü işte. Yazacak çok sey var da, yorulduk artik.
Düzen, düzülen derken, başlık müdavimi ahali baktı ki ortalık kötü dağıldı.:yes:
Kardeş kardeş yazışsak düzülmeden, düzmeden.:kahkah:
Menderes doneminde, ulusun tek yayin organi olan radyolardan her gun saatlerce isimler okunurdu.
Vatan Cephesine kaydolanlar diye.
Is'te bugun, ayni gemideyiz diyen guruhun buyuk dedeleri bunlar.
Biz bunlarla kardes degiliz ve olamayiz.
Aramizda kan uyusmazligi var.
Aydinlik dusunceye karsi duran, Ataturk ilke ve inkilaplarina karsi duran, hukukta, idarede, egitimde, saglikta kardesini satan bir guruhla biz kardes olamayiz.
Sarı gacıya kim neden böyle yapıyor. Sahipsiz mi buldular.