Sayfa 11/998 İlkİlk ... 9101112132161111511 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 81 - 88 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Zihnindekilerle donuyorsun da ondan.

Git, donme.

Norvec'e git mesela, al bir Norvec'li hanim, yasantina bak.
    yaw abi o zaman mala bağlarsın

bu yaşa kadar ülkemizde fitne fücur dedikodu gıybet yaşamısız gidecen dert tasa yok bünye bozulur kaldırmaz

bide oranın hanımı bunları kafaya takmaz anlatamazsın duygularını içinde patlar

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    10 Bin alan emekli hakikaten güzel yanacak çıra gibi, asgari ücretliyi bilmem.

İkisine de verilmesin ki, Dünya ve Reyis kaç bucak iyice öğrensinler
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Üstadım siz bilirsiniz.
    emeklinin yüzündeki ifade nasıl acaba

3.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku

Binlerin bazıları RTE nin ekonomiyi ve emekliyi daha kötü günlere götüreceğini düşünüyor bazıları da doğalgaz petrol çıkacak umuduyla yatıp kalkıyor. Reis işi biliyor bunların beynini mikiyor orayı hallettin mi uzaya pikniğe gidiyom de uzaya millet bahçesi yaptım sizi oraya götürecem de yerler.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Binlerin bazıları RTE nin ekonomiyi ve emekliyi daha kötü günlere götüreceğini düşünüyor bazıları da doğalgaz petrol çıkacak umuduyla yatıp kalkıyor. Reis işi biliyor bunların beynini mikiyor orayı hallettin mi uzaya pikniğe gidiyom de uzaya millet bahçesi yaptım sizi oraya götürecem de yerler.
    Aslında işin rengi öyle değil...Sen bile gidip CHP ye oy basmak istemiyorsun...TAK Partiye alternatif kendi dünyanızdan adam arıyorsunuz...Buldunuz işte YRP ...Gidin ona oy verin....İnsanlar dikildiğinin farkında değil mi...Biliyorlar ama karşı mahallenin çocuklarının kendilerini yönetmesini istemiyorlar....

Bu arada Borsaya Vergi dediler si...attılar piyasayı...Sabahtan akşama fiktif işlemlerle likidite sağlanan büyük tahtalar artık dö...kaldıramaz a.q...

Bir si....dikleri kuş leylek kalmıştı sıra ona geldi....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,122
     Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku

Onlar zaten alışık,nede olsa alışık döt töbe tutmaz,önceden akıllanmadılar bundan sonra köküne kadar geçirmişler akıllansalar ne olacak.

7. Yrp alıyor da noluyo, kazandığı kaç yerde partiden istifa etti adamlar. Aşağılar kaypak olduktan sonra. Türksatla bir kaç gündür görüşüyordum. Altyapı talebime şu an cevap verebiliyormusun diye. Adamlar 1km kuzeyime 1 km güneyime kadar 2 cepheden gelmişler fiberle, sonra hop burda cihangir var diye bırakmışlar. O arada uzaya uydu falan gönderip sinirlendirelim şunu demişler. Adsl verelim diyor telekom altyapısıyla, e zaten altyapı getirmeyen telekom. Binaya telekom gelmeden yapamıyoruz diyorlar sonra... Kimi kime şikayet edeceğin belli değil. Telekomun zaten %65i varlık fonunda, %25i hazine maliye bakanlığındaydı heralde. Bi derman bulduğumda teknik hizmetlere çemkirmeye gidicem. Başvurum ne alemde sıfır mı hiç bir halt yapılmadı mı yoksa. Onaymış, projeymiş bir boklar ilerliyor mu diye. Ama zerre umudum yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    577
     Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Üç alkol grubuna zam geldi
    Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, dün sigaraya zam geldiğini duyurmuştu. Bugün ise rakı, votka ve liköre yüzde 15 oranında zam geldiğini duyurdu.

https://www.patronlardunyasi.com/uc-...buna-zam-geldi
    5,6 yıldır biramı şarabımı rakımı kendim yaparım 35 yıldır hergün içerim,kurtuldum bunlara keklenmekten zaten yapmasaydım mecbur bırakacaktım alkolü 60 tl ye biramı içilir...

Sayfa 11/998 İlkİlk ... 9101112132161111511 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •