Bi denize gittim geldim baslik 10. Sayfaya gelmis, ortalik karismis..
Eskiden hisse %5-6 yapardi bi tane yazi olmazdi.
Printable View
Bi denize gittim geldim baslik 10. Sayfaya gelmis, ortalik karismis..
Eskiden hisse %5-6 yapardi bi tane yazi olmazdi.
Bu aksam guvecte ahtapot mu, begendili ahtapot mu yoksam izgara ahtapot mu yesem?
Ahtapot Galisya Sogut'de Mehmet Usta'da..
Bu defa gidemedim. Eylule kaldi artik.
Birbirimizi yiyelim et para vermeyelim akşam yemeği beleşe gelir
Bizi kimse gaza getiremez.
Önyargılarını kırın.
Burası cok kalabalık katılıyorum.
Ytd
İşte bu yüzden değerli uzunvade87 kardeşim ben de Forum’a eskisi kadar sık girmiyorum. Burada gerçekten nitelikli katkılar yapabilen insanların yorumlarını okumak için ara ara giriyorum. Bir de yalan yok Osman iyi makara yapıyor. Bence mizah işine odaklanmalı, iyi para yapar diye düşünüyorum. Ben yine ara ara gelir uğrarım. Bu arada posta kutum hala boş ve iki laleyi de engelledim. Artık ne lalesi olduğunu herkes biliyordur.
Yaprak kafalı geçen engellemişti,bir daha engellemiş.Yedikçe engelliyor,artık ne yediğini söylemeyeyim herkes biliyordur[emoji1787][emoji1787]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günümüz kutlu olsun.
Trump geliyor :)
https://www.ntv.com.tr/otomobil/trum...yk-0POtNCejIDw
Burada günde 100 yorum yapılıyor, Burada yorum yapan arkadaşların %80 eninde Tuprs var. Tuprs forumunda en son yorum 1 hafta önce yapılmış. Bu kadar bilgili ve Borsa kurdu Mubteremler neden iki kelam da Tuprs forumunda yazmalar. Yoksa Tuprs tan umudunuzu kestiniz mi. Tüm portföyü sadece Tuprs ta olan biri olarak sizlerin düşünce ve ongorulerinizi okumak isterim-isteriz. Tesekkurler
https://eksisozluk.com/entry/166437214?debe=true
Arkadaşlar şunu biri açıklayabilir mi Bilal'e anlatır gibi örneklerle.
Sen onu esas stratejik donusum bitince 2030 dan sonra goreceksin....
Benim amacim bundan sonra artik TUPRS biriktirmek.
Su sekilde:
https://www.instagram.com/reel/C8KC0...0wOG85Yg%3D%3D
Tüpraşı da bi ziyaret edelim bakalım, örümcek bağlamış yazılmaya yazılmaya. Frotonun bi halt olacağı yok oraya salça olalım bari. :evil:
http://share.matriksdata.com/shareMa...07191021466759
Yoksa mavi bi kere dana tutuyor mu???
Osman, oradaki mesele stratejik dönüşüm ve bir de yapılan yatırımların favök getirisine dair raporlar yayınlanmıştı, oralara odaklan. raporu internetten bulursun diye tahmin ediyorum. bir de sana tavsiyem, uzun vadeli yatırım yapıyorsan her bir hisse için kendine has bir düzende rapor tut.
2017 idi sanırım Tüpraş almıştım, ben aldıktan sonra %50 düşmüştü, hiç iyi anılarım yok o şirketle.
Arkadaşlar tüm dünyada windows tabanlı işletim sistemleri çökmüş. Thy, Migroslar, hastaneler, Tüvtürk çalışmıyor, sistemler kilit. Bilgisayarınıza windows güncellemesi gelirse sakın kabul etmeyin.
Bahsediyorlardı sistem çökecek belki uzun sürer diye.
Planlı yapıyorlar arada herhalde.
Gözler çin de😀
1200 tl ..teknik olarak hala devam ediyor.bozulmadı
HSBC kar tahminlerini acıklamış. Dolar kuru sabit kaldığı için beklentileri kötü.
Doları ne zaman salarlar bilmem, belki de 1 yıl tutacaklar.
1 yıl kanser olmaya hazır olun
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f8e9bcf1e3.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İkstirsinler davarolar, 3 ay önce de o biçim rapor yayınlamışlardı kaşına gözüne gurban Fortum benim diye.
Yeni mi akıllarına gelmiş dolar kuru sabiti? Lagrange sabiti mi yav bu kimyadaki? Avogado sayısı mı?
Kanıt: https://www.hisse.net/topluluk/showt...95#post6820195
Burada 1370 hedef fiyat vermiş ama 2025 nisan ayı için. O zamana kadar 1400 tl oluruz. 1 sene sonrası için
Bence bu gerizekalı ülkenin doları 3-4 aydır sabit tutacağını kimse hesap etmedi.
Bence şuan Ford için aşağısı pek görünmüyor. Ama yukarıda da yüzde 5-10'luk bir alan var gibi. Ederi 1100-1150 olabilir.
HSBC kar beklentilerini yazayım...
121 milyar tl satış
8.8 milyar favök
8 milyar tl net kar.
Faizin yükseleceği doların sabit kalacagı ekonominin yavaslayacagı mb rezervelerinin görece artacagı bekleniyordu.
Yapısal adımların atılmayacagı da bekleniyordu.
Avrupa pmi toparlanma sinyalleri vermeye devam ediyor.
Ben uzun vadeciyim raporlara inanmam.
Ne iştah ne riskte baskasına göre davranmam.
Ytd
Şimdi abi şöyle bir durum var daha önce de ifade ettim tabi yapmak fayda sağlar ancak bu türlü piyasaya göre hareket de bazı almamız gereken kararları engelliyor.
Hisse yatırımı aslında yapmıyorum ben şahsen hisse getirisine de tahmin etmiyorum şirketi toptan alsak alır mıyız gözüyle bakıyorum.
Öbür türlüsü de para kazandırır mı evet ama ben bu yöntemi kendimce saglıklı buluyorum kendime.
Tüpraş ta da raporlar yazıyorlardı imo zart zurt vs cok iyi hatırlıyorum sarktı nakit akısı.
Sonra rapor yazıyorlar cogu hisse için yazmıyorlar.
Thy pandemide esamesi okunmuyordu aldık bir yerlerde sattık
Kuyas kristal işgyo vs hiçbiri için rapor yazmıyorlardı asuzu yoktu ortalıkta aldık iyi yerlerde sattık.
Ben onun için raporlara itibar etmiyorum.
Daha önce geçmişte yazdım iş yatırım yurt dısı için toplantı yaptık.
Ben kriterlerimi sötledim bir dahaki toplantıda bu kriterde şirketleri listeleyin bana parçaşı alım yapalım dedik ingiltere borsasında.
Bir liste ayarlamıslar ingilizce ceviremiyorlar yurt dısı işlem yapıyor elemanlar ingilizceleri zayıf şirketleri tanımıyorlar.biizm finans sorumlusu vardı yanımda dedim çevir bakalım finansal terimler fln var excel ayarlamıslar.beraber baktık benim kriterlerimin hiçbirini dikkate almamıslar.
Şirketleri tanımıyorlar.
Bir şirket söyledim bunun yönetim kurulu üyeleri özgecmişini istiyorum dedim bulamadılar.
Dedim bunların yapacagı iş değil o.
Sonra vergi işleri fln ugrasamam deyip yatırımdan vazgectim.
Demem o ki.
Bugün yönetilen fonlara bu hisse netteki elemanları toplasak koysak onların yönetiminden daha fazla para kazanır.
En basitinden ışık ökte yi görüyorsun.bomboş işler peşindeler ekranda.gecen biz yatırımı halka anlatamadık vs diye pişmanlık anlatıyor vs vs
Katılıyorum size.
Ytd
Neyse ben biraz daha boşalttım. Bunlar kkm çözmek için 2-3 ay daha doları sabit tutarlar.
Dolar harekelenince tekrar gelirim.