Sayfa 15/720 İlkİlk ... 513141516172565115515 ... SonSon
Arama sonucu : 5756 madde; 113 - 120 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    İkstirsinler davarolar, 3 ay önce de o biçim rapor yayınlamışlardı kaşına gözüne gurban Fortum benim diye.

Yeni mi akıllarına gelmiş dolar kuru sabiti? Lagrange sabiti mi yav bu kimyadaki? Avogado sayısı mı?

Kanıt: https://www.hisse.net/topluluk/showt...95#post6820195
    Burada 1370 hedef fiyat vermiş ama 2025 nisan ayı için. O zamana kadar 1400 tl oluruz. 1 sene sonrası için

Bence bu gerizekalı ülkenin doları 3-4 aydır sabit tutacağını kimse hesap etmedi.

Bence şuan Ford için aşağısı pek görünmüyor. Ama yukarıda da yüzde 5-10'luk bir alan var gibi. Ederi 1100-1150 olabilir.

HSBC kar beklentilerini yazayım...

121 milyar tl satış
    8.8 milyar favök
    8 milyar tl net kar.

2. Faizin yükseleceği doların sabit kalacagı ekonominin yavaslayacagı mb rezervelerinin görece artacagı bekleniyordu.
    Yapısal adımların atılmayacagı da bekleniyordu.
    Avrupa pmi toparlanma sinyalleri vermeye devam ediyor.
    Ben uzun vadeciyim raporlara inanmam.
    Ne iştah ne riskte baskasına göre davranmam.
    Ytd

3.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Sen onu esas stratejik donusum bitince 2030 dan sonra goreceksin....

Benim amacim bundan sonra artik TUPRS biriktirmek.

Su sekilde:

https://www.instagram.com/reel/C8KC0...0wOG85Yg%3D%3D
    O zamana dek bir dünya para olur canim o para😀

4.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    O zamana dek bir dünya para olur canim o para😀
    Bunu Türk yahudisi agzıyla okuyunuz😀

5.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Faizin yükseleceği doların sabit kalacagı ekonominin yavaslayacagı mb rezervelerinin görece artacagı bekleniyordu.
    Yapısal adımların atılmayacagı da bekleniyordu.
    Avrupa pmi toparlanma sinyalleri vermeye devam ediyor.
    Ben uzun vadeciyim raporlara inanmam.
    Ne iştah ne riskte baskasına göre davranmam.
    Ytd
    Ben de senin kafandayım da. Bizim piyasa cok gec fiyatlıyor. O süre zarfında psikolojim yoruluyor acıkcası. Kacan fırsatlar cok oluyor.

TL'nin değerli olacagı belliyken azatlamak lazımdı da...Neyse gec oldu.

6.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Ben de senin kafandayım da. Bizim piyasa cok gec fiyatlıyor. O süre zarfında psikolojim yoruluyor acıkcası. Kacan fırsatlar cok oluyor.

TL'nin değerli olacagı belliyken azatlamak lazımdı da...Neyse gec oldu.
    Şimdi abi şöyle bir durum var daha önce de ifade ettim tabi yapmak fayda sağlar ancak bu türlü piyasaya göre hareket de bazı almamız gereken kararları engelliyor.
    Hisse yatırımı aslında yapmıyorum ben şahsen hisse getirisine de tahmin etmiyorum şirketi toptan alsak alır mıyız gözüyle bakıyorum.
    Öbür türlüsü de para kazandırır mı evet ama ben bu yöntemi kendimce saglıklı buluyorum kendime.
    Tüpraş ta da raporlar yazıyorlardı imo zart zurt vs cok iyi hatırlıyorum sarktı nakit akısı.
    Sonra rapor yazıyorlar cogu hisse için yazmıyorlar.
    Thy pandemide esamesi okunmuyordu aldık bir yerlerde sattık
    Kuyas kristal işgyo vs hiçbiri için rapor yazmıyorlardı asuzu yoktu ortalıkta aldık iyi yerlerde sattık.
    Ben onun için raporlara itibar etmiyorum.
    Daha önce geçmişte yazdım iş yatırım yurt dısı için toplantı yaptık.
    Ben kriterlerimi sötledim bir dahaki toplantıda bu kriterde şirketleri listeleyin bana parçaşı alım yapalım dedik ingiltere borsasında.
    Bir liste ayarlamıslar ingilizce ceviremiyorlar yurt dısı işlem yapıyor elemanlar ingilizceleri zayıf şirketleri tanımıyorlar.biizm finans sorumlusu vardı yanımda dedim çevir bakalım finansal terimler fln var excel ayarlamıslar.beraber baktık benim kriterlerimin hiçbirini dikkate almamıslar.
    Şirketleri tanımıyorlar.
    Bir şirket söyledim bunun yönetim kurulu üyeleri özgecmişini istiyorum dedim bulamadılar.
    Dedim bunların yapacagı iş değil o.
    Sonra vergi işleri fln ugrasamam deyip yatırımdan vazgectim.
    Demem o ki.
    Bugün yönetilen fonlara bu hisse netteki elemanları toplasak koysak onların yönetiminden daha fazla para kazanır.
    En basitinden ışık ökte yi görüyorsun.bomboş işler peşindeler ekranda.gecen biz yatırımı halka anlatamadık vs diye pişmanlık anlatıyor vs vs
    Katılıyorum size.
    Ytd

7. Neyse ben biraz daha boşalttım. Bunlar kkm çözmek için 2-3 ay daha doları sabit tutarlar.

Dolar harekelenince tekrar gelirim.

Sayfa 15/720 İlkİlk ... 513141516172565115515 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •