ben hiç zor hareket eden bir iktidar görmüyorum şahsen.
hangi konuda ne zorluk yaşıyorlar mesela?
Printable View
Etkili Haber
@etkiliihhaberr
·
19d
Nevşin Mengü:
"Edindiğim bilgiye göre savcı, Kılıçdaroğlu'na mesaj göndererek 'Gelir ifadesinde kurultayda yolsuzluk yoktur, ben böyle şeyi görmedim, şahit olmadım' derse dosyayı kapatırız demiş.
Ancak Kemal Bey yine de ifade vermeye gitmemiş."
seçim olursa bu sefer tv lerde hergün kanal İstanbul reklamları çıkar :oleyo:
bundan daha iyi bir seçim malzemesi benim aklıma gelmiyor :)
Ak-mhp-dem toplamı %42 geçmez şuanda burada WIN WIN olayı işledi , yani dem girdi aralarına ama ak ve mhp den ortalama %3-4 oyda çıktı çizgide bekleyenler .
sonar da %30,6 ak parti,
mhp %7
dem %8.2
dem hariç diğer rakamlar 1-2 puan şişirme nedeni bende kalsın .
@Alaattin_Aktas
https://ekonomim.com/kose-yazisi/eko...ar-cok/820363…
Ekonomide çok fena bir sıkışmışlık, çok fena bir "sakal-bıyık" durumu var...
✓Kur biraz bırakılsa enflasyon artıyor, yatay giden kur ise çoğu işletmeyi iflasa sürüklüyor.
✓Asgari ücretli artış bekliyor, işletmelerde ise "Ya bir de asgari ücret artarsa" diye uykular kaçıyor.
✓Enflasyonla mücadele yalnızca talebi kısmak ve kuru tutmaktan ibaret görülüyor ve anlaşıldı ki bu yeterli olmuyor; ama kamuda tasarruf hiç akla gelmiyor.
✓Hepsinden önemlisi hukuk ve güven; ama onları tesis etmek için çaba göstermek şöyle dursun bu kavramların içi adeta her gün biraz daha boşaltılıyor.
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
https://pbs.twimg.com/media/FCpLmJqXIAYOwXl.jpg
https://www.hisse.net/topluluk/showt...59#post6449359
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Tesbihi koysan CB kazanır. İyi aday ile bu oran tarihi farka gider. Kimsenin akp ye oy verecek bahanesi kalmadı. Herkes burnundan soluyor. İnsanlar karnını doyuramıyor. Sitenin altında berber var. Bayrama az kaldı hala dükkan boş. Normalde sıra olması lazım. Milletin cebinde para olmadığı için tıraş dahi olmuyor.
Aslında konu ne seçim ne siyasi iktidar.
Konu devlet ( bürokrasi) ama ben bu konuya girmeyeceğim.
Bu toplum ( özellikle de muhalif kesim) bu ülkede siyasetin nasıl işlediğini hala anlamamış.
Bir kaç örnek verelim. Örneğin DEM parti olayı.Belli bir muhalif kesim anamuhalefet Dem' den kurtulursa iktidar olur diyordu.Oysa baştan sona yanlış. Evet Dem muhalefetle olursa ,muhalefet bölünür ve oy kaybeder, bugüne kadar öyle oldu zaten.Oysa iktidar tarafında olursa bu durum iktidara oy kaybettirmez.Muhalefete oy kaybettirir yine.
Anamuhalefet eğer bu şekilde tüm enerjisini İmamoğlu olayına verirse, üç vakte kalmaz çıkış yönünde olan oy ivmesi hızlı bir şekilde aşağı döner.Bu durumla anamuhalefet toplumun tüm sorunlarını ve toplumdaki tüm diğer mağdurları ötelemiş/ görmezden gelmiş konuma geliyor.
Benim senaryolarıma göre zaten bu duruma bilinçli itiliyor.Keza kurultay iptal davasıda oracıkta duruyor. Anamuhalefet küçük bir alana hapsediliyor.Tek bir alanda muhalefet anamuhalefet ve toplumdan çok başkalarına yarar.
Rakibinin eline verirsen kozu kedi fare ile oynadığı gibi oynar bunu yaparken içerde karışıklık çıksın diyede yapıyor zaten ama insanların egoları savunduklarının önüne geçerse K.K gibi bunları yaşarsın.
bu iddia doğruysa akşam basını toplarım açıklamamı yaparım sabah erkenden gider görmedim,duymadım,herşeye uygun bir süreç oldu der kapatırdım yapa biliyormu bakalım
Ülke olarak dibi görmedik, anket sonucu öyle diyor.
SONAR Araştırma'nın son anketi:
%36,2 CHP
%30,6 AKP
%8,2 DEM
%7,6 MHP
%7,2 İYİP
%4,6 ZP
%3,9 YRP
Ben bu ve buna benzer görüşlere katılmıyorum.Yüksek enfasyondan dolayı bütün esnaf takımı eskisinden daha çok para kazanıyor.
Fırıncı simidi 1 tl ye satarken değil,şimdi 15 tl satarken daha çok kazanıyor.
İki üç yıl önce 50-100 tl olan berber ücreti şim olmuş 500-1000 tl arası.
Bence iddia doğruysa savcının böyle bir söylemi varsa teyit edersin gider böyle şeylerin yaşanmadığını söylersin bu madolyonun bir yüzü , gitmiyorsa iddia edildiği gibiyse dosyada ismi geçen şikayette bulunanlar K.K bilgisi dahilinde olduğunu makam biliyor ters salvo yapıyor .
burada düğümü çözecek olan K.K sessiz kaldıkça bu işlerin arkasındamış havası daha çok konuşulur.
Bana göre 2-3 gün içinde bir açıklama yada bir hamle gelir.
bugün yine en temiz getiriyi ppf ciler yapacaklar. tlref neredeyse %49
Etkili Haber
@etkiliihhaberr
·
5s
Cem Küçük:
"İBB dosyasını üç dört gazeteci ve birkaç medya kuruluşu götürüyor. AK Parti içindeki sessizliği anlamak mümkün değil!
Kimse ağzını açmıyor. Bu kadar net delil var, buna rağmen çoğunluk kafasını kuma gömüyor!"
Pit ,
her yerde çatlak var seneryo yazılmış yalnız oyuncular arasında kopukluk var bu dizi çok tutar diye yazılmış seneryosu ama reyting yapmadı şimdi herkes birbirine bok atıcak :)
Snop kardeşin durduğu gibi. Muhalefet sadece İmamoğlu teması ile siyaset yaparsa bir süre sonra karşılığı kalmaz. Ana temalar halkın sorunları olmalı çözüm olmalı. Halkın bir kesimi artık karnını doyuramıyor
bravo snop abi çok doğru nokta. insanlar belirli grupların çok temiz para kazandığını görmezden geliyorlar veya bu kesimleri küçük çok azınlık kesimler sanıyorlar. bu gruplar artık öyle 3 kişi 5 kişi falan değil çok ciddi bir kalabalık var.
geçen gün sahanda yumurta söyledim 250 lira hesap gönderdi. bu adam neden şikayetçi olsun ?
esnaflar tüccarlar elinde birkaç gayrimenkul olanlar hizmet sektöründe restorandır cafedir bu tip gruplar halinden genel olarak memnun.
bir de her şeyi ekonomik olarak değerlendirmek de yanlış ben etrafımda görüyorum ekonomik durumu kötü ama ülkenin şu anda dış politikasını falan çok beğenen kesimler de var.
günlük görüntü fena değil şimdilik. aşağı çok fazla marj yok diyor.
Fırıncı maliyeti
https://g.co/kgs/XzMboCs
Deh ulen deeeh.
Emlak da yok müzik açsın.
nanometrik hassasiyetli vf robotişkosu çeker yukarı verir oradan bir kez daha
süt oğlan sattığının 700 milyonu geri aldı hacim de yaptı oyun bu
vade sonu,
bayram hikayesi ,
kim ne için gelsin ppf ve mevduatta risksiz para varken.
bu yüzden kendin pişir kendin ye borsası koyduk adını kulağı delikler tahtalar arası trade ediyor.:)
Sana çok şey yazarımda sabit adama birşey anlatamazsın anlamaz , ama şansımı deneyecem senin anlattıkların sadece kitapta yazılanlar uygulayan varmı YOK e eee ne anlatıyorsun bana çok bilmiş :)daha senin aklının yetmiyeceği hikayelerde var bende yaşanmışlıkların içinde ama anlayamazsın çünkü okuduğun uygulamada yok.
Akın Gürlek hangi bakan yardımcısı?
Gürlek, Nisan 2021 terfileriyle birinci sınıf hâkimliğe terfi etmiş, ardından Danıştay üyeliğine atanan Uğurhan Kuş'un yerine 2 Haziran 2022 tarihinde Adalet Bakan Yardımcısı olarak atanmıştır. 2024 yılında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına getirilmiştir.
çok bilmişlik taslayan realities arkadaş bak bunları oku sistem böyle işliyor.
senin kitaplarda okuduğun gibi değil.