Sayfa 13/141 İlkİlk ... 311121314152363113 ... SonSon
Arama sonucu : 1124 madde; 97 - 104 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    zaten kk. ifadesiyle dava sonuca bağlanıyorsa, takmışım o hakimin hukuk bilgisine, böyle saçmalık mı olur..?
    gitmemek daha iyi bile olabilir, cinayet davası mı bu görgü şahidi ifadesine göre dava sonuca bağlanacak..
    Rakibinin eline verirsen kozu kedi fare ile oynadığı gibi oynar bunu yaparken içerde karışıklık çıksın diyede yapıyor zaten ama insanların egoları savunduklarının önüne geçerse K.K gibi bunları yaşarsın.
    bu iddia doğruysa akşam basını toplarım açıklamamı yaparım sabah erkenden gider görmedim,duymadım,herşeye uygun bir süreç oldu der kapatırdım yapa biliyormu bakalım
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Ülke olarak dibi görmedik, anket sonucu öyle diyor.

SONAR Araştırma'nın son anketi:

%36,2 CHP
    %30,6 AKP
    %8,2 DEM
    %7,6 MHP
    %7,2 İYİP
    %4,6 ZP
    %3,9 YRP

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Rakibinin eline verirsen kozu kedi fare ile oynadığı gibi oynar bunu yaparken içerde karışıklık çıksın diyede yapıyor zaten ama insanların egoları savunduklarının önüne geçerse K.K gibi bunları yaşarsın.
    bu iddia doğruysa akşam basını toplarım açıklamamı yaparım sabah erkenden gider görmedim,duymadım,herşeye uygun bir süreç oldu der kapatırdım yapa biliyormu bakalım
    bence de gitmemek en iyisi, eğer hakim tanık ifadesine göre karar verecekse yüzlerce şahit bulunur
    yok sadece kk. şahitliğini esas alırım diğer binlerce kişi ne derse desin hükmü verirse bırakırım mahkeme kendi rezilliğinin içinde debelensin..

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Tesbihi koysan CB kazanır. İyi aday ile bu oran tarihi farka gider. Kimsenin akp ye oy verecek bahanesi kalmadı. Herkes burnundan soluyor. İnsanlar karnını doyuramıyor. Sitenin altında berber var. Bayrama az kaldı hala dükkan boş. Normalde sıra olması lazım. Milletin cebinde para olmadığı için tıraş dahi olmuyor.
    Ben bu ve buna benzer görüşlere katılmıyorum.Yüksek enfasyondan dolayı bütün esnaf takımı eskisinden daha çok para kazanıyor.

Fırıncı simidi 1 tl ye satarken değil,şimdi 15 tl satarken daha çok kazanıyor.

İki üç yıl önce 50-100 tl olan berber ücreti şim olmuş 500-1000 tl arası.

5.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    bence de gitmemek en iyisi, eğer hakim tanık ifadesine göre karar verecekse yüzlerce şahit bulunur
    yok sadece kk. şahitliğini esas alırım diğer binlerce kişi ne derse desin hükmü verirse bırakırım hukuk kendi rezilliğinin içinde debelensin..
    Bence iddia doğruysa savcının böyle bir söylemi varsa teyit edersin gider böyle şeylerin yaşanmadığını söylersin bu madolyonun bir yüzü , gitmiyorsa iddia edildiği gibiyse dosyada ismi geçen şikayette bulunanlar K.K bilgisi dahilinde olduğunu makam biliyor ters salvo yapıyor .
    burada düğümü çözecek olan K.K sessiz kaldıkça bu işlerin arkasındamış havası daha çok konuşulur.
    Bana göre 2-3 gün içinde bir açıklama yada bir hamle gelir.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bence iddia doğruysa savcının böyle bir söylemi varsa teyit edersin gider böyle şeylerin yaşanmadığını söylersin bu madolyonun bir yüzü , gitmiyorsa iddia edildiği gibiyse dosyada ismi geçen şikayette bulunanlar K.K bilgisi dahilinde olduğunu makam biliyor ters salvo yapıyor .
    burada düğümü çözecek olan K.K sessiz kaldıkça bu işlerin arkasındamış havası daha çok konuşulur.
    Bana göre 2-3 gün içinde bir açıklama yada bir hamle gelir.
    KK egosu, kibri ve siyasi beceriksizliği sayesinde iktidarın kullanışlı aparatı olmuştu ve halen de o formda devam ediyor. O ve onun ekibini partiden komple tasviye etmeden bu sorun çözülmeyecek.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7. bugün yine en temiz getiriyi ppf ciler yapacaklar. tlref neredeyse %49
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    KK egosu, kibri ve siyasi beceriksizliği sayesinde iktidarın kullanışlı aparatı olmuştu ve halen de o formda devam ediyor. O ve onun ekibini partiden komple tasviye etmeden bu sorun çözülmeyecek.

Etkili Haber
    @etkiliihhaberr
    ·
    5s
    Cem Küçük:

"İBB dosyasını üç dört gazeteci ve birkaç medya kuruluşu götürüyor. AK Parti içindeki sessizliği anlamak mümkün değil!

Kimse ağzını açmıyor. Bu kadar net delil var, buna rağmen çoğunluk kafasını kuma gömüyor!"

Pit ,

her yerde çatlak var seneryo yazılmış yalnız oyuncular arasında kopukluk var bu dizi çok tutar diye yazılmış seneryosu ama reyting yapmadı şimdi herkes birbirine bok atıcak
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 13/141 İlkİlk ... 311121314152363113 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •