Gel canım çelebi gel onay al biraz daha alalım:)
Printable View
Gel canım çelebi gel onay al biraz daha alalım:)
Endeks 91.000 2016'da yaşanan bunca olaya rağmen endeksin 68.000'den başlayıp bu seviyeleri görmesi ne güzel
çelebi'nin belki en eskisiyimdir..55.000 tl lerden 110.000 tl leri gördüğü zamanlar 2000 'li yılların başları hey gidi günler, buraları hak etmiyor ne yazık ki hala 24-26 sürünmece endekse parelel hareket etse şu an 29-30 tl lerde olması gerekirdi onun da altında kaldık 77.000-78.000 endeks te 32-33 aralığında idik,,geçen yıl bu zamana yakın uzatmayayım,,artık sirkelen be çelebi kanser ettin milleti yabancı payı %50 tekrar %60 %70 lere çıkarsa 30.000 tl leri kırar borsada bir çok şirkete göre f/k oranı bayağı bir ucuz tek sorun ilgi yok,, yatırımcı çekmek te biraz şirketin işi lakin vasıfsızlar bu konuda.... :( bu gün gene hüsran endeks %1.5 artı Çelebi eksi oda ayrı bir muamma :(
eski haline döndü endeks rekora gidiyor %2 artı Çelebi eksi eşşek aynı eşşek ..
Bilanço ne zaman açıklanıyor belli mi
Merak ettim onay aldımı acaba
fazla merak etme aç grafiğe bak
ustat günaydın nerden onay almsını bekliyorsunuz fiyat olarak. tşk.
bu kağıtta 27 den sonra işlerin rengi çok değişir hem yükselen hemde düşen kanalın kestiği nokta stoch la macd bunu destekliyor
Günaydın arkadaşlar aynen öyle sayın Akrep 27 üstü güzelleşir.
nasıl görecek 27 üstünü acaba o enerji için endeks yeterli ama ÇELEBİ'nin pili yok 3-5 lotlarla hareket ediyor 3 kademe aşağı bir kademe yukarı muhtemelen karın hepsini dağıtacaklar bu olumlu ama başka haber lazım pozitif algı yaratacak yeni bir iş yeni bir bağlantı yoksa işimiz zor :(
Sanırım yukarı döndü birileri 1/1/1/ alıyor işaretmi ne sankı bir seans sonra fırlıcakmış gibi işaret veriyor yada 1 saat sonramı anlamına geliyor acaba.ytd.
1/1/1 lotlar dalga misali bir halta yaramaz 26 üstü millete çaktılar endeks dün %1.6 artı bu gün kafa kafaya çelebi dün nötr bugün %-2 ye yakın eksi karektersiz kağıt bir gidemedin gitti hep aynı hareket :( bir günde iyi bir haber açıkla be adi çelebi
sana mı sordum sazan gıbı atlıyorsun Hisseci 16 ya sordum
sen daha emeklıyorsun galıba ıp degıl don numaramı vereyım sana
nefretlik getiren 25.20'den harekete başlar % 6 çıkış yaparak enayi avına çıkar satış yapar tekrar başa döner ÇELEBİ'nin avcı speği hep aynı taktik..ŞİRKET SAHİPLERİ hak getire bir gün de güzel bir haber düşürün şu KAP'a reziller endeks 91.000 bu arada sorumlu merci şirket yetkilimiz deniz.bal@celebiaviation.com
Onayları takip eden arkadaş vardı.Onay aldı mı:Sad:
bahsettiğim olay buydu bu onay değildir bu kırılmadır bana göre kendim 25,18 stop oldum kendime üzüldüm bunun yerine kafamdaki hisselerin en az yükselini alsaydım dahi yüzde 15 karım olurdu bunda ise yüzde 2 dün belli etmişti kendisini yükselen endeksle düşmesinden benim için 25,30 destekti kırdı ve kaçtım elimde çerezlik 400 lot kaldı umarım 27 kırar aranıza katılırım herkese hayırlı kazançlar
bu işler böyle işte svg akrep :vk: onay dersin, onaya gelebilir dersin, gelir veya hisse düşer hemen birisi lafı sokaaaaar.... ve gider....:thumbdown: sorsan kimse forumda yazılana göre hisse almaz, almamalıda zaten... ama gel görki özel elemanı gibi ona buna laf çakar....sanki burda bir aceminin yazısına istinaden hisse almış gibi....sabırda mükafat var derler, izleyelim bakalım ne olacak...
sizi tenzih ederim kendi adıma yazdım......bu aralar çok yazıyorum galiba... gevezelik yapmamak, biraz ara vermek lazımmm:(
yok dostum rahat ol seni bilen bilir sadece arkadaşın biri lasik donu verecekti hem soru soruyor size soruyormuş beyfendi bende cevaplayınca kendisine akışanı yaptıben bundan kaçtım tekniği yükselen endekste katletti eğer endeks dönerse bu hissede olmak beni korkuttu ve bence paylaşımlarını insanlardan mahrum etmemelisin özeldede söylemiştim bugün sayende bir balık daha yakaldım
Burda zaten 3_5 kişiyiz sayın akrep sende gittin biz hisseci 16 ile beraber burayı bekleriz sende sonra gelirsin yine
yaman bir çelişki borsa 89,700 çelebi 26.68 test ediyor, borsa %+2'ye yakın yükseliyor ÇELEBİ nötr borsa tekrar 89,500 ve çelebi başa dönüyor tam bir TUZAK ,,,Çelebi'nin spekülatörü katıksız su katılmamış süzme ......BASİRETSİZ ÇELEBİ YÖNETİMİ DE ŞU GENEL KURULU YAPSA DA AĞIZLARINDAN KELAM ÇIKSA ,,ANCA GÖBEK BÜYÜTSÜNLER :vk:
Sayın husman sade clebi değil hava yolu şirketlerinde!de aynı sıkıntı var.Grafiklerine bakın hepsi aynı hareketi yapıyor.Elbet bunlarada sıra gelecek sabır etmek lazım.
büyük düşen derken yok 26 yok 27 derken sağlam vurdular millete bu gün borsa %5 te yükselse 24'e geri gelecek gözüken bu yazıklar olsun senin kalıbına da sanada ÇELEBİ HOLDİNG kimlerin elinde oyuncak olmuş :( %-3 düşer bu gün benim fikrim bu zıt hareketin tek sebebi kötü bir haber var ve ÇELEBİ HOLDİNG'ten birileri de bunu biliyor ve kullanıyor..SPK var mı ki şikayet edesin ..
Zayıf bir blancoyu fiyatliyor.sanirim temettü oranı net 1 liranın üstüne cikamiyacak.
geldik 24.32 zurnanın zırt deliğine
burayııda kırarsa 24 kalesi olmalı aşağısını konuşmak istemiyorum
Bilanço beklentisi değil bu satış 1.dönem bilanço taa 14 mayıs 2017'de açıklanacak..benim aklıma gelen bir haber var bu gün yarın kap'a düşer ve çelebi holding'ten birileri yada haber alan birileri satıyor bu etik değil uyuma spk bir iş var bu işte :(
12 aylık bilanço
Bugün blanco açıklanacak. Çelebinin blanco ve temettuden başka beklentisi çok zor.
Onayları takip eden arkadaş.Hisse düşerken hiç ortada yoksun.Çıkarken ise yazıp duruyordun.Neden acaba:Sad: