Artan

74,80 10 13:55
22,22 10 13:55
14.980,00 9.99 16:08
159,70 9.99 16:11
356,25 9.95 13:55
Artan Hisseler

Azalan

13,18 -9.97 16:12
27,96 -9.69 16:13
89,30 -9.34 16:10
3,34 -7.73 16:12
539.997,50 -7.71 13:55
Azalan Hisseler

İşlem

12.300.146.986,84 16:13
8.340.971.678,75 16:13
7.542.056.378,55 16:13
6.954.766.659,74 16:13
6.685.813.408,36 16:13
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 3083 madde; 1 - 8 arası.

Konu: CLEBI - Çelebi Yer Hizmetleri

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by norTmol Yazıyı Oku
    Onayları takip eden arkadaş vardı.Onay aldı mı
    bahsettiğim olay buydu bu onay değildir bu kırılmadır bana göre kendim 25,18 stop oldum kendime üzüldüm bunun yerine kafamdaki hisselerin en az yükselini alsaydım dahi yüzde 15 karım olurdu bunda ise yüzde 2 dün belli etmişti kendisini yükselen endeksle düşmesinden benim için 25,30 destekti kırdı ve kaçtım elimde çerezlik 400 lot kaldı umarım 27 kırar aranıza katılırım herkese hayırlı kazançlar
    ytd deli saçmasıdır

2.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    bahsettiğim olay buydu bu onay değildir bu kırılmadır bana göre kendim 25,18 stop oldum kendime üzüldüm bunun yerine kafamdaki hisselerin en az yükselini alsaydım dahi yüzde 15 karım olurdu bunda ise yüzde 2 dün belli etmişti kendisini yükselen endeksle düşmesinden benim için 25,30 destekti kırdı ve kaçtım elimde çerezlik 400 lot kaldı umarım 27 kırar aranıza katılırım herkese hayırlı kazançlar
    bu işler böyle işte svg akrep onay dersin, onaya gelebilir dersin, gelir veya hisse düşer hemen birisi lafı sokaaaaar.... ve gider.... sorsan kimse forumda yazılana göre hisse almaz, almamalıda zaten... ama gel görki özel elemanı gibi ona buna laf çakar....sanki burda bir aceminin yazısına istinaden hisse almış gibi....sabırda mükafat var derler, izleyelim bakalım ne olacak...

sizi tenzih ederim kendi adıma yazdım......bu aralar çok yazıyorum galiba... gevezelik yapmamak, biraz ara vermek lazımmm

3.  Alıntı Originally Posted by Hisseci 16 Yazıyı Oku
    bu işler böyle işte svg akrep onay dersin, onaya gelebilir dersin, gelir veya hisse düşer hemen birisi lafı sokaaaaar.... ve gider.... sorsan kimse forumda yazılana göre hisse almaz, almamalıda zaten... ama gel görki özel elemanı gibi ona buna laf çakar....sanki burda bir aceminin yazısına istinaden hisse almış gibi....sabırda mükafat var derler, izleyelim bakalım ne olacak...

sizi tenzih ederim kendi adıma yazdım......bu aralar çok yazıyorum galiba... gevezelik yapmamak, biraz ara vermek lazımmm
    yok dostum rahat ol seni bilen bilir sadece arkadaşın biri lasik donu verecekti hem soru soruyor size soruyormuş beyfendi bende cevaplayınca kendisine akışanı yaptıben bundan kaçtım tekniği yükselen endekste katletti eğer endeks dönerse bu hissede olmak beni korkuttu ve bence paylaşımlarını insanlardan mahrum etmemelisin özeldede söylemiştim bugün sayende bir balık daha yakaldım
    ytd deli saçmasıdır

4.  Alıntı Originally Posted by Hisseci 16 Yazıyı Oku

Hayıırrrrrrrrrrrrr....
    Yazmaya devammmm....

5.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    2 gün önce bunu yazmıştım banada sataşılar hatırlarsan ama bence teknik le ilgililenen herkes seni hissesinde görmek ister o yüzden böylelerine takılma böyleleri mutlaka çıkar bende senin grafiğine aktım ve kendi tekniğim stop dedi gün içinde yazmıştım 24,30 bunun önemli desteği 24 kırsaydı şenlik o zaman başlardı bana göre neyse seninle ortak olduğumuz baya hisse var ve hisselerimin hepsinde senin grafiklerini görmek isterim
    ytd deli saçmasıdır

6.  Alıntı Originally Posted by mers Yazıyı Oku
    Takmaaa, takılmaaa............

Sana bunu yazanlara, spek adamı diyelimmi bizde, cehalet içindeler.........
     Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Sayın hisseci 16 kardeşim takılma böyle şeylere,benim maliyetim'de 25 üstü hiç birşey söylediğimi duydunmu.Burada hiç kimseye al sat tavsiyesi yapılmıyor.Herkesin kendi aklı var, parası tatlı olan tatlıcıya gidecek.Ben erbosu 7 yıldır bekliyorum.29 dan pgsus aldım kağıt sürünüyor ama bekliyorum.Herkez sukünetle beklemesini bilecek.Bekleyemeyen parasını faize koysun yatsın aşağıya.
     Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    2 gün önce bunu yazmıştım banada sataşılar hatırlarsan ama bence teknik le ilgililenen herkes seni hissesinde görmek ister o yüzden böylelerine takılma böyleleri mutlaka çıkar bende senin grafiğine aktım ve kendi tekniğim stop dedi gün içinde yazmıştım 24,30 bunun önemli desteği 24 kırsaydı şenlik o zaman başlardı bana göre neyse seninle ortak olduğumuz baya hisse var ve hisselerimin hepsinde senin grafiklerini görmek isterim

teşekkür ederim arkadaşlar sağolun.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •