1/1/1 lotlar dalga misali bir halta yaramaz 26 üstü millete çaktýlar endeks dün %1.6 artý bu gün kafa kafaya çelebi dün nötr bugün %-2 ye yakýn eksi karektersiz kaðýt bir gidemedin gitti hep ayný hareketbir günde iyi bir haber açýkla be adi çelebi
1/1/1 lotlar dalga misali bir halta yaramaz 26 üstü millete çaktýlar endeks dün %1.6 artý bu gün kafa kafaya çelebi dün nötr bugün %-2 ye yakýn eksi karektersiz kaðýt bir gidemedin gitti hep ayný hareketbir günde iyi bir haber açýkla be adi çelebi
sana mý sordum sazan gýbý atlýyorsun Hisseci 16 ya sordum
sen daha emeklýyorsun galýba ýp degýl don numaramý vereyým sana
nefretlik getiren 25.20'den harekete baþlar % 6 çýkýþ yaparak enayi avýna çýkar satýþ yapar tekrar baþa döner ÇELEBÝ'nin avcý speði hep ayný taktik..ÞÝRKET SAHÝPLERÝ hak getire bir gün de güzel bir haber düþürün þu KAP'a reziller endeks 91.000 bu arada sorumlu merci þirket yetkilimiz [email protected]
Son düzenleme : husman; 08-03-2017 saat: 11:58.
Onaylarý takip eden arkadaþ vardý.Onay aldý mý![]()
Bilgiler araþtýrmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...
bahsettiðim olay buydu bu onay deðildir bu kýrýlmadýr bana göre kendim 25,18 stop oldum kendime üzüldüm bunun yerine kafamdaki hisselerin en az yükselini alsaydým dahi yüzde 15 karým olurdu bunda ise yüzde 2 dün belli etmiþti kendisini yükselen endeksle düþmesinden benim için 25,30 destekti kýrdý ve kaçtým elimde çerezlik 400 lot kaldý umarým 27 kýrar aranýza katýlýrým herkese hayýrlý kazançlar
ytd deli saçmasýdýr
Yer Ýmleri