İyi akşamlar herkese. Üstat mohikanın yünsa sayımı konusunda bir fikrin var mı?
Printable View
İyi akşamlar herkese. Üstat mohikanın yünsa sayımı konusunda bir fikrin var mı?
Sayin sacro bende yukaridaki sorunun cevabını merakla sizden bekliyorum.
Kendimce yüklü sayılabilecek miktarda yunsa aldım.sayın mohikan yeni zirve olmayacak demiş. Sizler bu işin ustalarisiniz.yunsa topigindeki yazilarinizi da takip ediyorum ve size güveniyorum. Bu konu ile ilgili yorum yapıp bizi aydınlatırsanız sevinirim.sıkı takip etmemle birlikte çok ta yazmıyorum kalabalık etmiyeyim diye.şimdiden Teşekkürler..Saygılar. .
Aynen.
Bence yarin direk kirariz asagi.
110 111 gelir gibi endeks.
Ordan kalkar 114 15 i gecemezse yine satis gelir. Asagi testereye devam yani.
Ama mesela endeks 110 a giderken bu comdo 14 e gidebilir. Cok endeksten ayrisik bir senet mesela.
Mesela yunsada 5.15 yakip 5.40 atar orada guzel bir bilanco patlatir hoop 6 lira.
Karelde 7.50 salar gecen 6.90 dan 8.80 e gitti. Bu seferse 7.50 den 9.50 gider kim bilir.
Karelede 1.70 iken 0.50 hedef vermisti sanirim :))
Ustad Cocacola ne olur.*?
Sayın Sacro silvr de bu arada atak yaparmı dersiniz saygılar.
Enrjsa da böyle neler oldu? Önümüzdeki günlerde neler olabilir?
Grafik onemini korumaya devam ediyor. Tehlikeli sularda geziniyoruz.
Dolar cok pis bir yerde ve paritenin de avantajini kullanarak yukariya atak yapti
EURUSD pariteside 1.2190 onemli bir destek.
EKGYO gecen de analiz etmistik.
Su zamanda en riskli hisslerden bir tanesi. Konut sektoru faize cok duyarlidir. Bu yil FED en az 3 bana kalirsa 4 faiz artirimi yapacak. Turkiye de faizleri artirmak zorunda kalacak. Turkiye de faizler hali hazirda yuksek ve maliyetli. Parasal genisleme devri sona eriyor artik. Eger endeks toparlayamaz ise EKGYO da ki beklentim 2.23 tur. Bu hem yatay hem de uzun vadeli trend destek noktasidir.
YUNSA 6 TL yi gecemese bile bunu denemek isteyebilir.
Bugunki kapanis kritik bir yerde. 5.70 tekrar gorulebilir ama endeks bozarsa 4.60 da olabilir. 4.60 cok onemli bir destek. Uzerinde ucuz altinda bu senet pahalidir.
2015 subat 6 lira 2016 subat kac para 2 kusur?
O 6 lira zirvesinden mal vermistim bilancosu bozulmaya baslamisti .yunsa bu kadar iddali konusulacak bir kagit asla olamaz.bir bozuk bilancoya bakar tecrubeyle sabit.burdaki kisilere destek atin falan yaziyorsunuz sonra kotu laf isitmeyin.
Saygilarimla bol sans
valla kardeş o destek atanların maliyetleri 4,50 lerde.
bu kadar emek verdi isem bir destek istediysem bunun için bana kötü bir laf söyleyen olursa ayıp eder.
kaybedenler destek atmasın. benim kazandırdığım. o insanda hakkım olanlar destek atsın zaten.
anladın mı ?
adama 3,80 den yunsa 5 liralardan karel aldırıyorsam. ve yuzde 50 kazanıyorsa. benim için bu desteği atar.
sonra dönüpte laf ederse zaten ayıp eder. anladın mı kardeş.
sayın sacro
sayın vızyon ıle batı cım deyız
batı cım ıcın
bır yorum yabarsanız
sayın vızyon sızın vızyonu nuz ıcın alkış tutmasa da saygı duyar belkı )))
yatırım tavsıyesı degıldır
Sacro hocam iyi niyetinden şüphemiz yok. Ben fikirlerinden fazla faydalanamadim başka kagitlarda olduğumdan ama burayı hep takip ettim. Birçok arkadaş 1 yıllık kazancından fazlasını sayende kazandi
Iyi hos guzel yaziyorsunuz da hisse netteki tum kyler destek atsa adamlar istese her gun dusurur bunu da az cok biliyorsunuzdur istediginiz destegin hic bir fonksiyonu olmaz ve herkesin tasima maliyeti farkli olacagi icin buyuk zarar dogurur.siz bu kagit 4 e inse belki sermayeniz dogrultusunda tasiyabilirsiniz ama baskasi tasiyamayabilir.
Bu arada ben eski bir yatirim bankacisiyim yazdiklarim tecrubeyle sabit iskembeden degil yanlis anlasilmasin
Mesgul ettiysem affola.
Bol sans
Sacro üstada laf etmeyin lütfen burada
Benim soylemek istedigim risk algisi o degil aslinda. EKGYO bu ralliye katilmadi ve 2018 de kazandirma potansiyeli az sektor bilesenlerinden dolayi. Kisaca bu noktalardan ucuz diye alan bir kisi maliyetine gelmesi icin bile uzun sure bekleyebilir. Dogru zamanda dogru hisse secimi onemli.
bende ateks de uyguladığım alım bolıtıkasını ve satım bolıtıkasını uygulamaya başlıyorum batıcımde,,
düşüşler de yüzde 2 duşunce al ve aldıklarını beş kademe yukardan sat,,,
bortforyun 3 de 1 ıle başlıyorum artık
ılk kural öncelıkle yüzde 2 düşecek
2 ınccı kural yüzde 2 duşuş ve altında alım yabılacak ve
3 uncu kural alım yabılan degerın veya fıyatın 5 kademe ustune satım yabılacak)))
yatırım tavsıyesı degıldır
Sacro hocamin yaptiklarini cok az yapsam da da en merakla takip ettigim kisidir ve onun en cok samimiyetine guveniyorum. Cok tesekkurler hocam...
Sent from my iPhone using hisse.net
Karel, yünsa, psdtc, yyapı, dirit, kristal, comdo vs vs daha unuttuklarım var. Sacro üstadı takip ederek kısa vadelerde kendi çapımda iyi paralar kazandım. Allah kendisinden razı olsun. Ben de bugün biraz destek attım daha da atarım.. Güvenimiz desteğimiz tam. Sağolsun varolsun..
yunsa da ıdım 4,60 5,20 arası,
bsdtc de ıdım 5,50 ye kadar
dırıt te ıdım
karel ve krıs talı soylemıyorum cunku yıl 2015 o cak tan berı var ıdım ama az ıcık ıdı )))
soda ıse zarar kes yabtım
yatıtım tavsıyesı degıldır
st
bır de fener var zarar kes
stob ladım fenerı ve soadayı
Sacro üsrad sayesinde ne alacağımızı ve nereden alacağımızı üç aşağı beş yukarı bilmeye başladık. Kendisine teşekkür ederim. Bende yunsaya destek attım bugün. İlerleyen günlerde düşse bile sıkıntı yok bence. Burada maksat büyük yatırımcıya karşı ky bir olup güçlü durmaya çalışması olmalıdır kanaatimce...
Hep destek tam destek..
SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vayyy çok iddialı bir söz.
Bu kağıdın hikayesi ne ?
He bu arada belki yunsa hiç bir zaman çift rakama gitmeyecek o zaman kazanabilirsiniz :D
Bu btcım grafiği çok sert bir alım dalgası ile 10,40 üzerine atarsa dediğiniz olur.
Ama tekniği çok kötü. ben sadece teknik bakıyorum tabiki haber bu teknik akışı değiştirebilir. Ama bana göre bu kağıt böyle kısa bir sürede 20 ye gidecekse neden bu kadar verdi.
İşte ben böyle önce stoplatıp sonra rally ye kalkan kağıtları sevmiyom.
Kağıt dediğin net olacak. Teknik seviyeler net çalışacak.
2 cumle ile cevap vereyim.
10 yildir beklenen yeniden degerleme karari ve degerleme oncesi insanlari stoplatip haberi alttan karsilamak istemeleri.
Ben de temelciyim teknige inanmiyorum teknigi paranin cizdigini ve son zamanlarda flamalarla ucgenlerle cok kisiyi avladiklarini goruyorum.
Herkesin bir sistemi var kazaniyorsaniz basarilisiniz.
Tradelerinizde basarilar dilerim
Ustam ben de takip ediyorum sizi ama yazmıyorum kalabalık etmemek için..ben de full aselsan var ama yunsa ya destek dediginizde ben de attım 5.36 dan çorbada tuzumuz olsun.. aselsan teknik açıdan ne durumda rica etsem gorusunuze değer veriyorum..bol kazançlar dilerim
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsanın doğası zaten av üzerine kurulu.
Hem temel olacak hem teknik. İkiside biri olmadan olmaz.
Ben yunsayı 3 lirada ilk temeline bakıp keşfettim. Büyük zararlardan sonra bilançosunda ciro ve karlılık ivmelenmeye başlamıştı. 2, çeyrektirde öyle. sonra tekniğini inceledim ve girdim hisseye.
Yani temelsizde olmaz tekniksizde. Temel olarak 20 lira beklersin yıllarca beklersin 10 yılda gitmez o seviyeye ama onun üzerine teknik katarsın tepe dönüşünde satar alttan alırsın vs vs.
Neyse anlat anlat bitmez sizde sonuçta bilgili bir kişisiniz belli.
O zaman şunu diyelim konuyu kapatalım. ' Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. '
Dow -4, yarın full mokoko...