Sayfa 148/1081 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248648 ... SonSon
Arama sonucu : 8643 madde; 1,177 - 1,184 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    2015 subat 6 lira 2016 subat kac para 2 kusur?
    O 6 lira zirvesinden mal vermistim bilancosu bozulmaya baslamisti .yunsa bu kadar iddali konusulacak bir kagit asla olamaz.bir bozuk bilancoya bakar tecrubeyle sabit.burdaki kisilere destek atin falan yaziyorsunuz sonra kotu laf isitmeyin.
    Saygilarimla bol sans
    valla kardeş o destek atanların maliyetleri 4,50 lerde.

bu kadar emek verdi isem bir destek istediysem bunun için bana kötü bir laf söyleyen olursa ayıp eder.

kaybedenler destek atmasın. benim kazandırdığım. o insanda hakkım olanlar destek atsın zaten.

anladın mı ?

adama 3,80 den yunsa 5 liralardan karel aldırıyorsam. ve yuzde 50 kazanıyorsa. benim için bu desteği atar.

sonra dönüpte laf ederse zaten ayıp eder. anladın mı kardeş.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

2. sayın sacro

sayın vızyon ıle batı cım deyız

batı cım ıcın

bır yorum yabarsanız

sayın vızyon sızın vızyonu nuz ıcın alkış tutmasa da saygı duyar belkı )))

yatırım tavsıyesı degıldır

3.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku

bu kadar emek verdi isem bir destek istediysem bunun için bana kötü bir laf söyleyen olursa ayıp eder.

kaybedenler destek atmasın. benim kazandırdığım. o insanda hakkım olanlar destek atsın zaten.

anladın mı ?

adama 3,80 den yunsa 5 liralardan karel aldırıyorsam. ve yuzde 50 kazanıyorsa. benim için bu desteği atar.

sen dert etme hocam her seviyeden destek atarim

4. Sacro hocam iyi niyetinden şüphemiz yok. Ben fikirlerinden fazla faydalanamadim başka kagitlarda olduğumdan ama burayı hep takip ettim. Birçok arkadaş 1 yıllık kazancından fazlasını sayende kazandi

5.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku

anladın mı ?

Iyi hos guzel yaziyorsunuz da hisse netteki tum kyler destek atsa adamlar istese her gun dusurur bunu da az cok biliyorsunuzdur istediginiz destegin hic bir fonksiyonu olmaz ve herkesin tasima maliyeti farkli olacagi icin buyuk zarar dogurur.siz bu kagit 4 e inse belki sermayeniz dogrultusunda tasiyabilirsiniz ama baskasi tasiyamayabilir.
    Bu arada ben eski bir yatirim bankacisiyim yazdiklarim tecrubeyle sabit iskembeden degil yanlis anlasilmasin
    Mesgul ettiysem affola.
    Bol sans
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

6. Sacro üstada laf etmeyin lütfen burada

7.  Alıntı Originally Posted by wishwind Yazıyı Oku
    sayın sacro

sayın vızyon ıle batı cım deyız

batı cım ıcın

bır yorum yabarsanız

sayın vızyon sızın vızyonu nuz ıcın alkış tutmasa da saygı duyar belkı )))

yatırım tavsıyesı degıldır
    Saygi duymadigimi soylemedim sadece dostane uyariydi.Benim btcim pozum portfoyumun yuzde 5 i ben btcimde yeniden degerlemeye oynnayacagim alimlarim baslayinca anlarsiniz.Deniz yatirimdan.
    Bol sans
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Güzel bir yorum olmuş.

Genel olarak katılıyorum.

Ama 2,23 e düşecek ekgyo nasıl çok riskli oluyor alt tarafı yüzde 10 düşüş.

Çok riskli demek yüzde 50 falan düşecek demek değilmidir ?
    Benim soylemek istedigim risk algisi o degil aslinda. EKGYO bu ralliye katilmadi ve 2018 de kazandirma potansiyeli az sektor bilesenlerinden dolayi. Kisaca bu noktalardan ucuz diye alan bir kisi maliyetine gelmesi icin bile uzun sure bekleyebilir. Dogru zamanda dogru hisse secimi onemli.

Sayfa 148/1081 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248648 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •