Onu aşmak kolay, 10 lot isc alır yine katılırız.
Printable View
Aşağı salma olayı olmaz olsa da borsada bu hisseden çıkıp hangi hisseye gidebilir
en karlı is mevduat a geçmek olur oda birsey getirmez bu fiyattan satan için hisse bu fiyatlarda satilmaz oldu işlem hacmi aynı 7000 tl lerde ki gibi oldu alan satan yok denecek kadar az bu fiyatlar taban olmus gibi yeni haber yeni zirveler beklenir gibi bir durum soz konusu
mümkün olduğunca cimere, siyasilere, köşe yazarlarına, haber ve tartışma programlarına mail ve mesajlar yolu ile ulaşmaya kurucu hissedeki %10 haksızlığını ve imtiyazlı hisselerdeki haksızlıkları duyurmaya çalışmalıyız siyasilerden de bu yönde bir söylem gelirse aralanan kapı yarıya kadar açılmış olur..
4000 üstün e kırmaması moral bozucu
Belkide maksatlari moral bozmak sessiz sedasiz bekleyelim yapacak bisey yok ytdegildir
Bahceli, cumhur ittifakının devam ettiğini açıkladı.
Birde genel kurula katılmak pek birsey değiştirmez diye biliyorum daha önceden yatırimci ilişkileri bölümü nu arayıp bu konuda yardım almak veya oraya bu konuda itiraz dilekçesi vermek gerekir diye biliyorum bu dilekçe de genel kurulda görüşülür yoksa sadece genel kurul gündemi konuşulur görüşülür oylama yapılır
uçar gibi yaptı yoruldu ağacın dalına konan kuş gibi duruyor
Eşleşme gören varmı beyler
Dökülmeler başlamış bu güzel🙏
Kaç kuşak daha görecek bakalım bu senetler.
29 Ekim de sn adalet bakanı son sözü söyledi. Yakında Meclis’te diye. Bazı arkadaşlar diyorlar konuşulmuyor artık diye. Söylenecek herşey söylendi sıra Meclis’e sunulmasında.
Hani şuda değil burda yıllardır bekleyen arkadaşlar var sabırla. Bazı arkadaşlarda alıp birkaç günde olsun bitsin istiyor. Yok öyle birşey. Gerçi hiçbir hissede yok. Sabrı olan kazanır. Çin şişeden çıktı. Girmez artık.
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk'ün gelirlerini Türk Tarih Kurumu (TTK) ve Türk Dil Kurumu'na tahsis edilmek üzere temsilini CHP’ye devrettiği İş Bankası'ndaki hisselerin Hazine’ye aktarılması konusunda yeni açıklamalar yaptı. Gül, “Bir siyasi parti, bankacılık faaliyeti yapamaz. CHP’nin, Atatürk’ün vasiyet ettiği Türk Dil Kurumu ve Türk Tarih Kurumu’na payları vermemek için direndiğini biliyoruz” iddiasında bulundu.
Yeni Şafak’a konuşan Gül, şu ifadeleri kullandı:
“Bir siyasi parti, bankacılık faaliyeti yapamaz. CHP’nin, Atatürk’ün vasiyet ettiği Türk Dil Kurumu (TDK) ve Türk Tarih Kurumu’na (TTK) payları vermemek için direndiğini biliyoruz, bunlara mahkeme tutanakları, mahkeme kararları şahit. Atatürk’ün vasiyetini tam anlamıyla gerçekleştirmek için de payları bu iki kuruma vermeye yönelik ihtiyaç olduğu açık gözüküyor ama tabi Meclis’in takdirinde.”29 Ekim 2018
Cnntürk te kılıçdaroğlu konuk ben soru gönderdim. Kurucu hisse ile ilgili sorarlarsa artık sizde gönderin isterseniz
Sayın Kılıçdaroğlu İş bankasında yönetim kurulu üyeliği de yapmıştı diye hatırlıyorum.
Yıllardır CHP iş bankasını yemişler çok şeye göz yummuşlar.örneğin doğan grubuyla petrol ofisi alınması ve Avea ihalesinde banka zarara uğratıldı ve daha az temettü gitti TDK ve TTK Ma CHP nerdeydi? Kuruculara temettü kısıtlanırken nerde olduğu gibi. Ha şimdi hesap zamanı. İş Bankası da CHP de suçludur.
Siyasi içerikli/manipülasyon ve komplo teorileriyle dolu olan paylaşımların TAMAMI, Gerek 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununa, gerekse Piyasa Bozucu Eylemler Tebliği (VI-104.1)'ne açıkça muhalefet içeriyor.
Forumda hangi başlıkta olursa olsun söyleyeceklerimizin -özellikle Menkul kıymetler söz konusu olduğunda- yasa, yönetmelik ve tebliğlere göre bir sonuç doğurmaması gerektiğini unutmayalım...
swedish swedish şu an forumda
Üye
Duhul
Jun 2017
Gönderi
62
Merhabalar,
Bu kağıt çok uzun zamandır temettü falan vermez. İnsanların neden alıp sattıklarını hep merak ederdim.
Sorun şu, temettü, oy hakkı kısıtlarını BİLE BİLE bu kağıdı alıp "mağdur edebiyatı" yapmak, üstelik hukukun içinde veya dışında olup olmadığı belki de çok sonra belli olabilecek bir "müdahaleden" medet ummak yerine gidip iddiadan 4 maçlık kupon yapsa kendi kendini bu kadar germezdi kimse.
Yani bir çamaşır makinesi alıyoruz, ama bunun kurutma fonksiyonu olmadığını biliyoruz. sonra siz bu makineyi aldıktan sonra "bütün çamaşır makineleri çamaşırı kurutmak zorundadır" gibi bir yasa maddesinin çıkacağı varsayımıyla gidip beyaz eşya üreticisinin kapısına dayanıyoruz...
Bu arada halka açık bir şirket için bu kadar manipülatif yorumların havada uçuşması bile teorik olarak yorumları yapanlar hakkında inceleme gerektirir normal şartlarda..
Yukarıdakı mesajıda ISKUR a atmışsınız amacınız ne sızın bu kağıdı elınde tutanlar konuşmasınlarmı, haklarını aramasınlar mı, ne yapsınlar ,yok mu olsunlar, sızın gıbılerın yıllardır yok saydıkları gıbı (ış C DE POZISYONDASINIZ BILIYORUM).Anladığım kadarıyla ımtıyazlı kağıtlardakı son elışmeler sızı ve senın gıbılerı rahatsız edıyor ama haklısınız rahatsız olmakta, ımtıyazlı hısselerın hakları verılırse
bu sen ve senın gıbılerın aleygıne olacak da. eee ne yapalım yanı ,ıstemeyelım mı, almayalımmı haklarımızı sız üzülmeyın dıye bunu mu ıstıyorsunuz bızden, bunumu beklıyorsunuz, ne ıstıyorsun kardeşım bızden, defol ıt kendı topığıne kendı çöplüğüne uğrama buraya bır daa bız gelıp IŞ C topığınde yazıyormuyuz. gelmışsın buraya kendı lehıne, ama burdakılerın aleyıne olabılecek şeyler yazıyorsun utanmadan. yazık çok yazık ,bu kadarda menfaatçı olmayın yaa......
Arkadaşlar rahat olun. İnşaAllah önümüzdeki hafta Meclise gelir diye tahmin ediyorum. Hatta 10 Kasım tarihinde vasiyete uygun bir açıklama bekliyorum. 10 Kasım'da hak yerini bulabilir. Bağıranlar, çağıranlar yıllarda hak ihlali yapanlar.
Nafile çabalar bunlar CHP bin hisseleri hazineye geçecek. Heyecanla bekliyoruz Meclis’e gelmesini. Ben olsam CHP nin yerinde kendiliğimden devrederdim😌
Onlar vermez çünkü isbank ve iştirak satışlarından zengin oldular millet Vekili maasi yla yapılamayacak alasilamayacak zenginliğe ulaştılar ondan vermiyorlar 4 yönetim kurulu üyesi bir şey almıyorlar diyorlar bizi kandiriyorlar . Bir şirkette ekip liderinin bile kadrolaşma da yetkisi varken yönetim kurulu üyesinin hiç birşey almıyorlar yapmıyorlar demesi çocuk masalsıdir
Degerli arkadaslar eslesme ne durumda gorebilen varmi tskler hayirli cumalar
Tsk ederum arkadasim
Fiyat 3455,50 34555 de 3 adet alış, 3700 de 6 adet satışta bekliyor. İş Bankası faaliyette bu arada.
Bu iş 10 Kasım'da biter diyorum. Ytd
abi nerden biliyorsun 10 kasım belgen varmı çooook yazı yazmayınız lütfen senedi düşürüşer yani 3.450 00 kapamış 20000 tl olsa zarar ne olur şuraya kaçacak ucacak.....yapmayın SİZE BOL GELEN DİĞERİNE DAR GELİR.... LÜTFEN HEDEF VERMEYİN
Cumhuriyet döneminin ilk ulusal bankası İş Bankası sahibi kimdir? İş Bankası hisseleri kime aittir? İş Bankası ile ilgili polemikler gündemdeki yerini koruyor. Kayseri'deki toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İş Bankası'ndaki CHP hisseleri ile ilgili olarak, 'Konuyu Meclis'e getiriyoruz. İnşallah Meclis'ten bunu çıkaracağız ve bu hisselerin Türkiye Cumhuriyeti devletinin hazinesine girmesini sağlayacağız' dedi. Cumhuriyet döneminin ilk ulusal bankası olan İş Bankası, Atatürk'ün direktifleriyle İzmir Birinci İktisat Kongresi'nde alınan kararlar doğrultusunda 26 Ağustos 1924 tarihinde kuruldu. İş Bankası ilk Genel Müdürü Celal Bayar'ın liderliğinde iki şube ve 37 personel ile hizmete başladı. Nominal sermayesi 1 milyon TL'ydi. Bu sermayenin fiilen ödenen 250 bin TL'lik bölümü ise bizzat Atatürk tarafından karşılanmıştı. Cumhuriyet döneminin ilk ulusal bankası, Atatürk'ün direktifleriyle İzmir Birinci İktisat Kongresi'nde alınan kararlar doğrultusunda 26 Ağustos 1924 tarihinde kuruldu. İş Bankası ilk Genel Müdürü Celal Bayar'ın liderliğinde 2 şube ve 37 personel ile hizmete başladı. Banka, 1 milyon liralık nominal sermaye ile kuruldu. Bu sermayenin fiilen ödenen 250 bin liralık bölümü ise bizzat Atatürk tarafından karşılandı.
Ne kadar ilginç tesadüf değilimi kurucu hisselerin kısıtlama rakamıyla Atatürk’ün verdiği ilk sermaye aynı🤔
https://www.cnnturk.com/turkiye/cumh...miz-aciklamasi
Konuşmayı canlı izledim bizim için önemli olan açıklama bir cümle ile ifade edildi.
TGZ 'de Başkan ERDOĞAN konuşmasında açıkça ifade etti. Konuşmanın tamamı yukarıdaki linkte işbankası kısmını ekliyorum.
"Gazi Mustafa Kemal'i kendi ideolojik saplantılarına kalkan yaparak Atatürk'ün mirasına kalkan yapanlar da yine bu çevrelerdir. Gazi'nin resmini vefatının hemen ardından paramızdan kaldıran, Atatürk'ün millete armağanı olan İş Bankası hisselerini gasp eden de bunlardır."
Haydi hayırlısı Başkan gasp edilen hisseler dediğine göre millete ,hazineye aktarılması yakındır.