Sayfa 148/682 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248648 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 1,177 - 1,184 arası.

Konu: ISBTR - İş Bankası B

1. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk'ün gelirlerini Türk Tarih Kurumu (TTK) ve Türk Dil Kurumu'na tahsis edilmek üzere temsilini CHP’ye devrettiği İş Bankası'ndaki hisselerin Hazine’ye aktarılması konusunda yeni açıklamalar yaptı. Gül, “Bir siyasi parti, bankacılık faaliyeti yapamaz. CHP’nin, Atatürk’ün vasiyet ettiği Türk Dil Kurumu ve Türk Tarih Kurumu’na payları vermemek için direndiğini biliyoruz” iddiasında bulundu.

Yeni Şafak’a konuşan Gül, şu ifadeleri kullandı:

“Bir siyasi parti, bankacılık faaliyeti yapamaz. CHP’nin, Atatürk’ün vasiyet ettiği Türk Dil Kurumu (TDK) ve Türk Tarih Kurumu’na (TTK) payları vermemek için direndiğini biliyoruz, bunlara mahkeme tutanakları, mahkeme kararları şahit. Atatürk’ün vasiyetini tam anlamıyla gerçekleştirmek için de payları bu iki kuruma vermeye yönelik ihtiyaç olduğu açık gözüküyor ama tabi Meclis’in takdirinde.”29 Ekim 2018

2. Cnntürk te kılıçdaroğlu konuk ben soru gönderdim. Kurucu hisse ile ilgili sorarlarsa artık sizde gönderin isterseniz
    Yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by Yakamozz Yazıyı Oku
    Cnntürk te kılıçdaroğlu konuk ben soru gönderdim. Kurucu hisse ile ilgili sorarlarsa artık sizde gönderin isterseniz
    Evet göndermek lazım da anlayabilecek gazeteci yok.

4. Sayın Kılıçdaroğlu İş bankasında yönetim kurulu üyeliği de yapmıştı diye hatırlıyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku
    Sayın Kılıçdaroğlu İş bankasında yönetim kurulu üyeliği de yapmıştı diye hatırlıyorum.
    CHP genel başkanı bu payı yönetir üyeler onun elçisi sadece yıllardır gelenek olmuş bu

6. Yıllardır CHP iş bankasını yemişler çok şeye göz yummuşlar.örneğin doğan grubuyla petrol ofisi alınması ve Avea ihalesinde banka zarara uğratıldı ve daha az temettü gitti TDK ve TTK Ma CHP nerdeydi? Kuruculara temettü kısıtlanırken nerde olduğu gibi. Ha şimdi hesap zamanı. İş Bankası da CHP de suçludur.

7. Siyasi içerikli/manipülasyon ve komplo teorileriyle dolu olan paylaşımların TAMAMI, Gerek 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununa, gerekse Piyasa Bozucu Eylemler Tebliği (VI-104.1)'ne açıkça muhalefet içeriyor.

Forumda hangi başlıkta olursa olsun söyleyeceklerimizin -özellikle Menkul kıymetler söz konusu olduğunda- yasa, yönetmelik ve tebliğlere göre bir sonuç doğurmaması gerektiğini unutmayalım...

Alıntı Originally Posted by swedish Yazıyı Oku
    Siyasi içerikli/manipülasyon ve komplo teorileriyle dolu olan paylaşımların TAMAMI, Gerek 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununa, gerekse Piyasa Bozucu Eylemler Tebliği (VI-104.1)'ne açıkça muhalefet içeriyor.

Forumda hangi başlıkta olursa olsun söyleyeceklerimizin -özellikle Menkul kıymetler söz konusu olduğunda- yasa, yönetmelik ve tebliğlere göre bir sonuç doğurmaması gerektiğini unutmayalım...
    Bu mesajı nye gönderdığınız ,kımın mesajı ıçın gönderdınızı yazabılırmısınız acaba, böyle ortada kalmış bu mesaj

Sayfa 148/682 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248648 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •