bu vergi dairesine sunduğu bildiri... bilanço da kâr gösterebilir... farklı olabiliyor...
Printable View
vergi dairedini bildirdiği zararı: 20.022.907
2019 hazirandan baslayan yukselen kanal alt bant hedefi kabataslak 3.75-3.80 tl. Maliyet dusurmek isteyenler bu degerleri takip edebilir. Ytd
Bu kadar zarara bu kadar yönetim gideri olursa, kara gecirirse şirketi elimizdeki senetleri de istemenden korkuyorum patron...
1.50 görmüş adamı 3.50 ile korkutmak.Allah akıl fikir versin....
ASUS_X008D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burdan yazmakla olmaz mali işler aranır ve fabrika ziyareti yapılır ne ediliyor ne edilmiyor gerçek öğrenilmeye çalışılır.
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok fazla tepki verdi.4.46 maliyet den sonra 3.70 çok ağır geldi....
Bir günde 12 bin zarar yazdı böyle dansöz kağıt hayır gelmez senden ama bulaştık bir kere kazamız mübarek olsun...
Buralardan daha asagisina biraz nazlandi. Fena degil gibi. Ytd
Hıc bir beklentisi kalmadı sanırım.Sitede kimse yok....
Düşerken ışık hızıyla düştün çıkarken nazlan bakalım katmer bizde zaman çok....
En üst makama şikayet ettim seni.Sonun yakındır inşaallah...
ASUS_X008D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Euro 7 lirayi asti. Katmercilerin uzun vade EUR borcundan dolayi bu saatten sonra kar aciklamasi pek mumkun gorunmuyor. Ytd
Net Dönem Karı veya Zararı -13.563.910
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne yükselişle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmini +1.775, ortalama tahmin ise +1805 oldu.
Foreks'in 44 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +4.999 puan olurken, en düşük beklenti -850 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 44 analistin 42'si pozitif, 2'si negatif açılış
tahmininde bulundu.
BIST100 Endeksi, dün günü 6.076,51 puan düşüşle 103.524,02
puandan tamamlamıştı.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen
BIST 100 Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım
uzmanları neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili
gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +1.775
Ortalama : +1.805
Maksimum : +4.999
Minimum : -850
Katılımcı: 44[(+42)(-)2]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(10/03/2020 - 09:17:52)
Katmerciler - 4Ç19 sonuçlarını 16.7 milyon TL zarar ile açıkladı. Şirket geçen yılın aynı
döneminde, 0.3 milyon TL net kar açıklamıştı. Net satışlar 70 milyon TL olarak açıklandı
ve geçen senenin aynı dönemine göre yüzde %24 azaldı. Şirket, 4Ç19'de 37 milyon TL
FAVÖK açıklarken, bu rakam geçen yılın aynı döneminde 12 milyon TL zarar idi. FAVÖK
marjı ise, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre 6524 baz puan artarak %52.6 oldu.
Detaylarına baktığımızda, şirketin brüt marjı, yıllık bazda, 7213 baz puan yükseldi ve
%75.5 olarak gerçekleşti. Faaliyet giderleri/satışlar rasyosu ise, yıllık bazda, 694 baz puan
yükseldi ve %24.2 olarak gerçekleşti. Şirketin net borcu çeyreksel bazda yüzde %16
artarak 515 milyon TL olarak gerçekleşti. Net borç/FAVÖK rasyosu 6.9 olarak
gerçekleşmiş olup, net borç/özsermaye rasyosu 4.6 olarak kaydedilmiştir. Net işletme
sermayesi ise 521 milyon TL (4Ç18: 401 milyon TL ve 3Ç19: 476 milyon TL) olarak
gerçekleşirken, net işletme sermayesinin satışlara oranı %186.7 (4Ç18: %148.2 ve 3Ç19:
157.9%) olarak kaydedildi.
4 lü rakamlardan sonra 3 lü rakamlar sonra 2 li rakamlar yedire yedire verdiler elimize battıysan söyle dükkanı kapatalım....
27 gün öncesi yaptığı zirvesine göre tam 200 lira aşağıdayız bu akşam ki son kapanış itibari ile...
27% erimeye tekabül eder.
Yanlış sayfada yazmışım Egeen'in sayfasında yazdığımı düşünerek...
Hacimsiz hacimsiz düşürüyorlar fena bir şekilde...
Ben şirkete telefon açtım,mail attım siz de atın,cevap bekliyorum.Vermezlerse her tarafa yazacağım. Attığım mail aşağıda
Katmerciler hissesini milli ve yerli olduğu için savunma sanayimize ve şirketinize güvendiğim için aldım. Tv ve sosyal medyadaki konuşmalarınız hisseye güvenimizi daha da artırdı. Patron hisse satışında dahi satmadım, düşündüm ki patron hisse satışından gelecek paraları yatırıma yöneltecek ve hep birlikte kazanacağız. Hisse fiyatı 13 tll den 4 tl ye indi. Bedelliye girdim, dedim ki bedelli parası ile hisse yatırım yapacak açıklarını kapatacak ve hep birlikte kazanacağız bölünmüş fiyatı 2 Tl oldu. Sonra hisse gelen haberlerin etkisi ile 4,5 TL oldu. Dedim ki sabrettim 2 senedir artık kazanacağız. Sonra korono virüs çıktı, hisse yılsonu bilançosu zarar açıkladı düşmeye başladı. Dedim ki olsun, geçici, toparlar, güvenim var. Sonra korono bahanesi ile borsa 2 düşerken hisse 10 düştü, tam 4 kez taban yaptı. Fiyat oldu 2 TL. Anladım ki şirkete güvenen bir tek benmişim. Patron dahi güvenmiyor olmalı ki hisse geri alımı bile düşünmedi.
Şimdi Allah rızası için söyleyin bana tv ve sosyal medyada şirketiniz adına demeç verirken, şirkete ve sizlere güven duymamızı nasıl sağlayacaksınız. Ben neredeyse tüm paramı kaybettim ama siz tüm itibarınızı kaybediyorsunuz. Ben parayı tekrar kazanırım, kazanamazsam da olsun varsın der geçerim. Ama siz bu itibarı nasıl geri kazanacaksınız. Kazanamazsanız olsun varsın deyip geçebilecek misiniz.
Allah'tan korkunuz varsa bir cevap yazın
Şirketimiz yurtdışı kaynaklı 2.710.000 $ (İkiMilyonYediYüzOnBibDolar) tutarında Güvenlik Araçları siparişi siparişi almıştır. Teslimatlar 2020 yılı içerisinde gerçekleştirilecektir.
Şirketin tepesindeki spek oldukça işimiz zor. KAP ı olmayanlar biden daha çok yükseliyor. Bundan önceki 8.5 milyoun eu luk anlaşmayıda hiç etmişti spek mal toplama uğruna. Biri çıkıp kağıdı buralardan bu adamın elinden kurtarmazsa işimiz gerçekten zor.
Bugun ku kurlara gore 3 aylikta 40 m lira civari kambiyo zarari var :). Yazik... Ytd
Zarar buyuk olunca gerilmissin belli. Benmle muhattap olma. Firmanin zarar aciklayacagi gun gibi ortada oturmus bik bik otuyorsun. Sen ebitda ile kendini avut. Gercekler 60-70 m EUR aciktan dogacak minimum 35-40 m TL kambiyo zarari. Bu firma 12 aylikta ne zaman 40 m lira kar acikladi da 3 aylikta aciklayacagi 40 m TL zarara ebitda ya bak diyerek olayi hafifletmeye calisiyorsun ? Senin cvplarina artik yorum yapmayacagim. Gercekleri ve dusuncelerimi de her zamanki gibi durustlukle paylasacagim. Ytd
kendini sadrazam fln mı sanıoyrsun sen neyin havası üstten bakmışlığı bu ? analiz ederken kar bakılır favökte bakılır. kar - geleceği gün gibi ortada diğer bist100 firmalarının çoğununda gelecek. buna bakmayı marifetmiş gibi buraya gelip buyuruyorsun. incele bakalım favök stok vs diğer girdilerini onları yorumla da bir şey söylüyormuşsun diye okuyup dikkate alalım. yaptığın yorum yok geliyorsun buraya ahkam kesiyorsun. ytd
Evet arkadaslar geride kalmasin yorum. 60 m EUR civarinda bir acik oldugu icin 3 aylikta 40 m TL civari kambiyo zarari var. Hepimize hayirli olsun ;). Ytd
15-20 m TL civarinda da net zarar gelir buyuk ihtimalle arkadaslar. Ytd
Ne buradaki patron yalayicilara ne de yeni yetmelere cevap vermeye gerek yok. Anca aralarinda paslasirlar. Ben 3 ayda bir gelip bilanco ile ilgili beklentimi ve bilanco sonrasi degerlendirmemi yapmaya devam edecegim. Bu yalayicilardan biri 12 aylik bilancoya da favok marji soyle artmis b.k pusur boyle yukselmis yaziyordu. Halbuki faaliyette bile zarar yazan bir 3 aylikti. Siz ortami bos mu buldunuz hayirdir ? Size ne ? Istedigimi yazarim istedigimi cizerim. Gelmisim firma zarari su kDar olacak diyorm. Akil zengini bana diyor ki sundan sundan da bahset. Sen de ondan bahset. Banane. Istedigin k.ci yalayabilirsin. Benm yazdiklarim beni baglar. Faydalanan arkadaslardan hitabetim icin pesinen ozur diliyorum. Ben her onemli donem ve olayda yine yaziyor olacagim. Bosa havlamayin.
sn sadrazam hiç yakışmıyor bu uslup sana.. 12 aylık bilanço adı üstünde yıllık favök diyorum. sen 3 ayda bir gel git. ben halka arzından beri buradayım. yaptığın yorum değil türkiyenin başkenti ankaradır desem nedersin ?? arkadaş bir şey söylede dinleyelim bizde biliyoruz ankara olduğunu herkes bilir dersin.. üstüne bir şak şak alkış istiyorsun olmuyor işte bilgi ver bize görüneni bildiğimizi öğretmeye kalkma burada herkes biliyor zarrar açıklayacağını hatta şanslıysak yıl sonu çok az zarar ile kapatırız o bile düşük ihtimal. bak sana 3 çeyrek sonrasını değerlendirdim. alkış mı bekleyim senin gibi _? hiç gerek yok neden biliyormusun ? yıl sonu bu şrketin kar yazma olasılığı çok düşük bu belli bunu yorummuş gibi insanlara kakalamak ayıptır..ytd