Ben şirkete telefon açtım,mail attım siz de atın,cevap bekliyorum.Vermezlerse her tarafa yazacağım. Attığım mail aşağıda
Katmerciler hissesini milli ve yerli olduğu için savunma sanayimize ve şirketinize güvendiğim için aldım. Tv ve sosyal medyadaki konuşmalarınız hisseye güvenimizi daha da artırdı. Patron hisse satışında dahi satmadım, düşündüm ki patron hisse satışından gelecek paraları yatırıma yöneltecek ve hep birlikte kazanacağız. Hisse fiyatı 13 tll den 4 tl ye indi. Bedelliye girdim, dedim ki bedelli parası ile hisse yatırım yapacak açıklarını kapatacak ve hep birlikte kazanacağız bölünmüş fiyatı 2 Tl oldu. Sonra hisse gelen haberlerin etkisi ile 4,5 TL oldu. Dedim ki sabrettim 2 senedir artık kazanacağız. Sonra korono virüs çıktı, hisse yılsonu bilançosu zarar açıkladı düşmeye başladı. Dedim ki olsun, geçici, toparlar, güvenim var. Sonra korono bahanesi ile borsa 2 düşerken hisse 10 düştü, tam 4 kez taban yaptı. Fiyat oldu 2 TL. Anladım ki şirkete güvenen bir tek benmişim. Patron dahi güvenmiyor olmalı ki hisse geri alımı bile düşünmedi.
Şimdi Allah rızası için söyleyin bana tv ve sosyal medyada şirketiniz adına demeç verirken, şirkete ve sizlere güven duymamızı nasıl sağlayacaksınız. Ben neredeyse tüm paramı kaybettim ama siz tüm itibarınızı kaybediyorsunuz. Ben parayı tekrar kazanırım, kazanamazsam da olsun varsın der geçerim. Ama siz bu itibarı nasıl geri kazanacaksınız. Kazanamazsanız olsun varsın deyip geçebilecek misiniz.
Allah'tan korkunuz varsa bir cevap yazın
Yer İmleri