Ben þirkete telefon açtým,mail attým siz de atýn,cevap bekliyorum.Vermezlerse her tarafa yazacaðým. Attýðým mail aþaðýda
Katmerciler hissesini milli ve yerli olduðu için savunma sanayimize ve þirketinize güvendiðim için aldým. Tv ve sosyal medyadaki konuþmalarýnýz hisseye güvenimizi daha da artýrdý. Patron hisse satýþýnda dahi satmadým, düþündüm ki patron hisse satýþýndan gelecek paralarý yatýrýma yöneltecek ve hep birlikte kazanacaðýz. Hisse fiyatý 13 tll den 4 tl ye indi. Bedelliye girdim, dedim ki bedelli parasý ile hisse yatýrým yapacak açýklarýný kapatacak ve hep birlikte kazanacaðýz bölünmüþ fiyatý 2 Tl oldu. Sonra hisse gelen haberlerin etkisi ile 4,5 TL oldu. Dedim ki sabrettim 2 senedir artýk kazanacaðýz. Sonra korono virüs çýktý, hisse yýlsonu bilançosu zarar açýkladý düþmeye baþladý. Dedim ki olsun, geçici, toparlar, güvenim var. Sonra korono bahanesi ile borsa 2 düþerken hisse 10 düþtü, tam 4 kez taban yaptý. Fiyat oldu 2 TL. Anladým ki þirkete güvenen bir tek benmiþim. Patron dahi güvenmiyor olmalý ki hisse geri alýmý bile düþünmedi.
Þimdi Allah rýzasý için söyleyin bana tv ve sosyal medyada þirketiniz adýna demeç verirken, þirkete ve sizlere güven duymamýzý nasýl saðlayacaksýnýz. Ben neredeyse tüm paramý kaybettim ama siz tüm itibarýnýzý kaybediyorsunuz. Ben parayý tekrar kazanýrým, kazanamazsam da olsun varsýn der geçerim. Ama siz bu itibarý nasýl geri kazanacaksýnýz. Kazanamazsanýz olsun varsýn deyip geçebilecek misiniz.
Allah'tan korkunuz varsa bir cevap yazýn

Alýntý yaparak yanýtla
. Yazik... Ytd

Yer Ýmleri