Alternatif bakta sabahtan beri fon alış satışı olmuyor
Printable View
Alternatif bakta sabahtan beri fon alış satışı olmuyor
Direk FİBA da KİRAZ hesap açtırın ücretsiz. FİBA üzerinden hesap açtırıp FIL alıp satarsanız 7x24 365 gün alıp satabiliyorsunuz valörsüz.
Ayrıca FİBA da KİRAZ hesap işletim ücreti yok.
TEFAS tan PPF fonlarını alıp satmak uygun değil. Boş yere bekliyorsunuz saatini. Ayrıca paraya ihtiyacınız olduğunda emri 13:00 ten sonra verirseniz bir sonraki iş gününü beklersiniz.
Alternatifbank a güvenim sarsıldı. 11:26 da sistem açıldı.. Banka önerilerinizi bekliyorum.. Benim gözümde bunun anlamı likitide sıkışıklığıdır
13 e kadar elimdeki nakiti mecbur bağlamak zorunda olduğumdan alternatifbanktan fil almak zorunda kaldım..
Sn. Sercanhan, brsan 2 gündür çok kötü düşüyor. Halbuki bilanço çok kötü gelmedi. Borsa bu yüzden çok riskli. Hakim güç istediği gibi at koşturuyor.
ANL sadece Alternatifbank'tan mı alınabiliyor?
5,36 üzerinden %10 stoğaj düşer 4.75 küsür tl olur
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fon faiz ürünü değildir, fonun fiyatı vardır bu fiyat artışlarının mevduatla karşılaştırılması sonucu mevduat karşılığı oran hesaplanılarak burada paylaşılır. Fon için hesaplanan MK oran 23.5 ise o gün için mevduat yapsaydınız almanız gereken oran 23.5 dur. Yani ikiside aynı net getiriye sahip olur bu durumda.
PPF lerin getiri tablosu bir arkadaş sağolsun güncel veriyordu
2 gündür yok mu ben mi göremedim ???
Teb üzerinden küçük miktarda fil alım talebi girmiştim saat 10 civarı fakat hala alım işlemi gerçekleşmemiş görünüyor, para ise blokede.Bu durumun en geç ne zaman netleşmesi gerekir bilen var mı?
14:30 da. Bu sebeple PPF alacaksanız direk bankanın kendisinde hesap açın. 7x24 365 gün alıp satababilirsiniz anında dakikasında beklemeden.
PPF ler için TEFAS tan işlem yapmak akıllıca değil.
Bankaların çoğu zaten artık hesap işletim ücreti de almıyorlar.
FİBA da KİRAZ hesap açın. PPF alacağınız kadar parayı gönderin. 150bin TL ye kadar EFT bedava zaten FİBA da.
Merhaba, bu oyak portföy birincisi borçlanma araçları fonu (OKT) için tefasta valor varmı?
13.30'dan önce Vakıfbank dan talimat versem aynı gün alıp satabilir miyim?
ONEPLUS A6010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pazartesi sabah git en yakın FİBA da direk KİRAZ hesap açtır. 150 bin TL yi CEPTETEB den FİBA ya gönder. FİL alım satımını direk oradan yap beklemesiz.
TEFAS valörsüz T+0 fonlar için uygun değil. Boşa zaman kaybı. PPF lerde valör yok. Direk ilgili bankanın kendisinden al sat en doğrusu.
TEFAS ın güzelliği valörü T+X olan fonlarda çünkü bunları hemen alıp satmıyorsun. Aylarca bekliyorsun yeteri kadar kar edince satıyorsun.
Güray MOLLAOĞLU
@GurayMollaoglu
·
4s
Ne demiştik faiz > 30
Tweeti Alıntıla
Patronlar Dünyası
@patronlar
· 7s
Bankacılara göre MB hamlesi işe yaramaz: Faizler yüzde 33 e kadar yükselebilir
(link: http://www.patronlardunyasi.com/habe...lebilir/220101) patronlardunyasi.com/haber/Bankacil…
PPF'lere göre daha uzun vadeli tutmak gerekiyor bu durumda borçlanma araçları fonlarını?
ONEPLUS A6010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ptesi 13:30 a kadar verilen alış emri salı gunkü fiyattan 14:00 gibi hesabınıza gecer. Yatırdığınız miktara gecelik repo uygulanır yada likit fonda değerlenir. Para boşta kalmaz. Satış işlemini 13:30 a kadar yaparsanız, ertesi günkü fiyattan satış gerçekleşir. Para 14:00 gibi hesabınıza gecer.
PPF fonlarının amacı enflasyon kadar kazandırmaktır. Harcama yaparken hemen 7x24 365 gün bozup para harcamaktır. Kararsız kalına zamanlarda da PPF fonu bekleme sürecinde iyi bir tercihtir. PPF fonları çok fazla para kazandırmaz. Ama paranızın enflasyon karşısında değer kaybetmesini engeller. Mevduatta fazla para kazandırmaz. PPF = Likit Mevduat gibi düşünebilirsiniz.
Diğer fonlar ise uzun vadeli yatırım için alınır. Riski vardır. Zamana göre para kazanıp kaybedilebilir. Fonların içeriğine KAP tan bakın. Riske göre yatırım yapın. KAP ta bütün detaylar var.
Tefasta yaptığım incelemelerde birkaç hisse senedi fonu hariç tüm fon getirileri dolardan daha düşük olmuş.
Malesef dolar alıp vadeliye yatırmak en mantıklısı gibi
Fil mk 24.56
Anl 5,181570/24,72
İş Bankası valörlü fon alımlarında bloke ettiği parayı kendi PPF da değerlendirmiyor , repo yapıyor.... çıldırıcam ya... bi de öğleden sonra t+2 ye emir girsen onda da repo saati geçmiş oluyor.... kuş kadar repo oranı veriyor ... niye böyle bu banka ...