Sayfa 148/1001 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248648 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,177 - 1,184 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. 14:30 da. Bu sebeple PPF alacaksanız direk bankanın kendisinde hesap açın. 7x24 365 gün alıp satababilirsiniz anında dakikasında beklemeden.

PPF ler için TEFAS tan işlem yapmak akıllıca değil.

Bankaların çoğu zaten artık hesap işletim ücreti de almıyorlar.

FİBA da KİRAZ hesap açın. PPF alacağınız kadar parayı gönderin. 150bin TL ye kadar EFT bedava zaten FİBA da.

Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Teb üzerinden küçük miktarda fil alım talebi girmiştim saat 10 civarı fakat hala alım işlemi gerçekleşmemiş görünüyor, para ise blokede.Bu durumun en geç ne zaman netleşmesi gerekir bilen var mı?

2.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    14:30 da. Bu sebeple PPF alacaksanız direk bankanın kendisinde hesap açın. 7x24 365 gün alıp satababilirsiniz anında dakikasında beklemeden.

PPF ler için TEFAS tan işlem yapmak akıllıca değil.

Bankaların çoğu zaten artık hesap işletim ücreti de almıyorlar.

FİBA da KİRAZ hesap açın. PPF alacağınız kadar parayı gönderin. 150bin TL ye kadar EFT bedava zaten FİBA da.
    şimdi kontrol ettim hesaba geçmiş, dediğiniz gibi 14:30 da hesaba geçti sanırım.

3. Merhaba, bu oyak portföy birincisi borçlanma araçları fonu (OKT) için tefasta valor varmı?
    13.30'dan önce Vakıfbank dan talimat versem aynı gün alıp satabilir miyim?

ONEPLUS A6010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Mobil uygulama yenileme olacak bekliyoruz ona göre açacağım bende Orda hesap.
    hesap açmak için bekleme hocam,

bende bugün başvurdum, ama rezil bir kurye firmasıyla çalışıyorlar millet hep şikayetçi,

tam cafcaflı zaman açtırmaya çalışırsın adamlar gelmez tren kaçar...

5. OKT de alırken ve satarken valör T+1 13:30 dan çnce önce emir girersen.

Yani bugün alış gir, yarın alırsın. Bugün satış gir yarın satarsın.

Alıntı Originally Posted by Hia Yazıyı Oku
    Merhaba, bu oyak portföy birincisi borçlanma araçları fonu (OKT) için tefasta valor varmı?
    13.30'dan önce Vakıfbank dan talimat versem aynı gün alıp satabilir miyim?

ONEPLUS A6010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Pazartesi sabah git en yakın FİBA da direk KİRAZ hesap açtır. 150 bin TL yi CEPTETEB den FİBA ya gönder. FİL alım satımını direk oradan yap beklemesiz.

TEFAS valörsüz T+0 fonlar için uygun değil. Boşa zaman kaybı. PPF lerde valör yok. Direk ilgili bankanın kendisinden al sat en doğrusu.

TEFAS ın güzelliği valörü T+X olan fonlarda çünkü bunları hemen alıp satmıyorsun. Aylarca bekliyorsun yeteri kadar kar edince satıyorsun.

Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    şimdi kontrol ettim hesaba geçmiş, dediğiniz gibi 14:30 da hesaba geçti sanırım.

7.  Alıntı Originally Posted by kocaballi Yazıyı Oku
    hesap açmak için bekleme hocam,

bende bugün başvurdum, ama rezil bir kurye firmasıyla çalışıyorlar millet hep şikayetçi,

tam cafcaflı zaman açtırmaya çalışırsın adamlar gelmez tren kaçar...
    Şubeye Giderim Yakın

8. Güray MOLLAOĞLU
    @GurayMollaoglu
    ·
    4s
    Ne demiştik faiz > 30
    Tweeti Alıntıla

Patronlar Dünyası
    @patronlar
    · 7s
    Bankacılara göre MB hamlesi işe yaramaz: Faizler yüzde 33 e kadar yükselebilir
    (link: http://www.patronlardunyasi.com/habe...lebilir/220101) patronlardunyasi.com/haber/Bankacil…

Sayfa 148/1001 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248648 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •