Bu konuda sizinle hem fikirim ama benim gucum o saydiklariniza yetmesi icin eski zaman parasiyla 20 trilyonum olmali ustad
Ben evliyim ustadim 😃😃😃😃😃
Ayrica o msjlar neden size geliyor da bize gelmiyor cok dusundurucu 😂😂😂😂
Printable View
Bu konuda sizinle hem fikirim ama benim gucum o saydiklariniza yetmesi icin eski zaman parasiyla 20 trilyonum olmali ustad
Ben evliyim ustadim 😃😃😃😃😃
Ayrica o msjlar neden size geliyor da bize gelmiyor cok dusundurucu 😂😂😂😂
Cafe yöneticisi nerde
Kafede niza çıktı.
Cam çerçeve dağılmadan yetiş, kıralan dökülenin masraflarına karışmam sonra.:)
Eee onlarin yazdigini biz alinti yaparsak orada gorurler...
Bu cozum degil
Cozumu soyluyorum
Ikisi de cok degerli
Barismalari
Kusmek kolaydir
Barisik kalmak zordur
Insan ayni evde kardesi hanimiyla dahi kavga edebiliyor
Olur boyle seyler...
Ben hamza beyin derin tecrubesi oldugunu cok bilgili oldugunu bizlere de deger verdigini fakat bu degeri gosterirken ve bilgisini bizlere aktarirken frekans hatasi yaptigini dusunuyorum
Hamza ustad belliki akilli birisiniz. Ben doktor olsam selcuk bey gibi size kizmazdim nedenmi
Herkesin espiri algisi yada tevazusu farklidir.
Hepinizi sukunete ve saygiya davet ediyorum...bir ninja doktor, bir selcuk doktor kolay yetismiyor....
Her ikinizde yatarak para kazansaniz da helal olsun 😃😃😃😃😃😃
Ben kibirli adami hic sevmem. Burda kimseye hakaret etmedim etmem de.. alcakgonulluk tevazu hayat dusturumdur.. kusura bakmayin bu son mesajim. Tibbi konuda soru sormak isteyen her türlü yardim talep eden kişiye ozelden kapim acik. Elimden geldigince bilgim dahilinde yardimcisiyim. Hayirli geceler dilerim.. kalin saglicakla..
Arada bir oran paylasinda zabita kapatmasin cafeyi
Ing 23.5
Ben de baska oran bilmedigimden hep bunu veriyorum 😃😃😃😃😃
Selcuk ustad eger donmezseniz ben de forumu birakacagim
Alkollu de degilim kararinizi verin lutfen...
Biri icin gitsenizde benim icin donmelisiniz.
hocam okumayın :) görmezden gelin :)
Doktor bey. Peugeot 3008 im var. Dizel otomatik. 1,5 yıldır kullanıyorum. Memnunum . Uzun yol da 4,5 - 4,8 lt yakıyor. İstanbul trafiğinde 6 dan aşağı inmiyor. Periyodik bakım harici şu ana kadar üzmedi. Tabi ki bir Porshe , Range Rover olamaz. Ne ka köfte o ka ekmek. Tavsiye ederim.
Konuyu açan kişi olarak bir iki söz söylemek isterim buradaki herkesin isteği sonucunda açıldı bu konu ve istenilen düzeyde de devam ediyordu. Sonuçta konu itibariyle mevduat başlığında sadece oran görmek isteyen kişilerin rahatsızlığını gidermek ve mevduat dışında konuları konuşabilmek ve geyik yapma amaçlı açılan konuda bu tür bir tatsızlık oluşması benim açımdan anlaşılır bir durum değil. Şu kişi doğrudur şu kişi yanlıştır şekliyle bir değerlendirme yapmam doğru olmaz. Orta yol bulunması gerektiğine inanıyorum. Bu konuda eğer orta yol bulunmazsa konu amacı dışına çıktığı için yönetimden kapatılmasını rica edeceğim.
gunaydın
kahveyi içip oyumuzu kullanmaya geçiyoruz :) değişim vakti
Genel soru:
"Webster adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz."
Bu mesajlar niye çıkıyor.
Bana gareziniz mi var?
Selamlar.
Pegasus düşük maliyetli havayolu olamaz
RyanAir Bulgaristan Plovdiv- London Stansted arası ortalama 20-25euro iken Pegasus aynı tarihe stansted.e 650 TL istiyor
Evet yeni bir tartışma konusu açayım
200 k satılan bir dairenin maliyeti sizce ne kadardır?
İstanbulda aranınca sıfır binada 100.000'e bile daire bol bol var.
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...96943013/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...02296213/detay
Emlak ölü yatırımdır
Uzak durulmali