Sayfa 145/1000 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,153 - 1,160 arası.

Konu: Mevduat Cafe

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Ustadin meslek hayatinda karsilastigi binlerce vakadan birisi sadece yasa hamza abi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ama bakin selcuk abimi yedirmem size 😃😃😄

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustad biz benzin hesabi yapiyoruz senin saydigin arabalara bak [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2]

Saydiginiz arabalar bizim konustuklarimizla ayni segment arabalar degil.

Segment derken meblagdan bahsediyorum [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2]

Benim onlari alabilmem icin enaz 20 trilyonum olmali. Asagisinda almam.
    Demekki siz daha hamza ustadin ilk 10 milyonunu yaptigi zamanki hazza ulasamadiniz

Pablo escobar da ilk milyonunu duvarda vitrine koyuyor ya

3. kullanılmış götürgeçi ancak çok iyi tanıdığım sağlam birisi var ise ondan belki alırım... ikinci el araç asla almam ... bilemezsin ki aracın hikayesini... tabii herkeşler ben gibin düşünse , yunis taptuk emrenin sopan peşin düşse , ne galericilik kalır şuncacık fani dünyada ne de otomotiv endüstrisi.... alan satamaz çünkü bencileyin de böyle sencileyin de böyle ...
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Doktor olmadim ondan hamza abi

Aaah anam cok dedi
    Oglum napacan muhendis olup doktor ol yatarak kazan diye ama dinlemedik [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2]
    Hala yatarak para kazanma firsatin olabilr hocam bana gecen msj geldi ayda 5-20 bin kazanmak ister misin diye)

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ama bakin selcuk abimi yedirmem size ������
    Dr beyi ikna etme görevi size düşüyor, razı edin dönsün cafeye.

6.  Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    Çanakkale biz çocukken gittiğimizde sahili bomboştu.. bi tane otel vardı sadece... bi de az ilerde çay bahçesi gibi bir yer tam hatırlamıyorum.... tarla olan yerler evle dolmuş...
    Aynali carsi var hamza abey

7. yalnız ilk on milyon derken , dolares bazında konuşuyoruz... yöresel takılmıyoruz....
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

8.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Aynali carsi var hamza abey

o zamanın mumbaisi ile kıyaslarsan bomboştu

Sayfa 145/1000 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •