Allah analı babalı büyütsün, bahtını açık etsin
Tebrikler
Printable View
YFV ne yaptı bu arada ? Herkes sattı galiba
Pangaci ve vardiyaci ustadim
Tcb hakkindaki yorumlarinizi alabilirmiyim
1 hafta kadar tutup sattım, iyi ki satmışım, sonrasında kötü performansına devam etti.,yerine gpg aldım. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah analı babalı buyutsun,Vatana millete hayırlı evlat olsun. (45 gün önce aynı duyguyu yaşadım )SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yorgun nihilist, tebrik ederim ailenizin yeni üyesini sağlıkla, bol şansla mutlulukla yaşasın 🎉
Cuma günü satış verdim hocam ben de eksi ,sıfır getirince SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rica ediyorum konu dışı sohbetleri mevduat cafeden yapalım arkadaşlar..
Özel fon değil galiba bu
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=TCS
bende genelde üye olmam twitter dahil her tür haberi vb okurum onlarda kazansın istemeni zaten anlıyoruz iyi niyetli biri olarak zaten olayda burada ama bu yoğun hisse fonu sayılır borsada böyle oluyor ilk önce insanları yemliyolar çakacakları zaman onlarda etrafına yayınca operasyon bitiyor bu mevduat değilki istediğin kadar yatır belirli büyüklük sonrası göze batar bu davranış biçimi amatörcedir tersi olursa bi olayda kayyumdu odu budu 2 taban yese borsa yüzde 20 eksi yazar ondan sonra oldun kanlı bıçaklı burada eski borsacı arkadaşlar var onlar açıklasın durumu
Bugün aklıma şöyle bişey geldi;
Metro Yatırımın sahibini herkes bilir herhalde, borsada yaptıkları ile ünlüdür (en azından ben o tarafını biliyorum). Hisseleri 3-5-10 a katlar sonra oralardan gömer falan. Bunların yönettiği bir fon olsa güzel olurdu aslında, belkide vardır [emoji16]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ama kazandırırlar mı sanmıyorum bunlar zaten piyasanın kurdu olmuşlar ilk başta kazandırıp aldıkları hisselerde eskiden duyduğumuz bildiğimiz gibi gel gel yapıp tepede boşaltacağı hisseyi fona alırlar aldıkları miktara göre ya fon getirisi törpülenir ya eksiye geçer sonuçta vatandaşa taşıtırlar sonrada işlerine geldiğinde kelepir fiyata geri alırlar
öst işi sakat geçen senelerde ödenmeyenler batanlar olmuştu getiriside ppf eskinin likit fonu kadar ya da 1 kaç puan üstü o riski almaya değer mi hisse senedi bana kendi aldığın daha risksiz geliyor bari her an satabilirsin üçe beşe burda battı mı yan gider bide ağırlığı yüksekse
keşke öyle olsa daha güzel tahta yaparlar oluşacak ekonomik güçle win win olayı yani şuanki malum fondaki mantıkta insanların bakış açısıda bu düzgün iyi profesyonel yönetim olsun yüzde 5 10 ücret alsınlar o mesele değil günlük istikaralrı 100 mk yi bırak insanlar 50 ye bile razı olur gördüğüm bizim insanımızda hep kısa vadeli düşünme kendine yontma vardır şirket sahiplerinde de böyle borsayı vatandaşı ucuz finansman olarak görürler sonrasında da söğüşleme
YFV paylaşımları için teşekkürler konuya hareket gelsin diye sormuştum :)
eskileri biliriz adamlar tek lot sayardı hergün alisi velisi bilmemnesi paranın olduğu rantın siyaseti ticareti borsası şeyi vardır ama kravatlı ama kravatsız bizimde başımıza geldi çocukluk arkadaşımız yaptı sonrada çalış kazan getir de bizde borsada alalım dedi büyük yatırımcı bi abisi vardı kuzeninin tanıdığı orda da arkadaşlık selam sabah her şey bitti
OKT Agustos dağılım raporuna baktım. Orada %1.5'tan büyük pay içeren ÖST'ler şu sekilde:
Adana Çimento %1.52
Akfen holding %3.88
Akfen holding A.Ş %1.71
YDA İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş %3.12
Migros Ticaret A.Ş. %2.11
Koç Finansman A.Ş %1.44
Hektaş %1.52
Ereğli Demir çelik %4.5
Deva holding A.Ş. %2.61
Bolu çimento %1.62
Hala hastanede olduğumuzdan sorulara, tebriklere karşılık veremedim, bir kızım oldu, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, herkese nasip olması dileğiyle bu güzel duygunun.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah sizin çocuğunuzu da analı babalı büyütsün, canı gönülden tebrikler. SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.