bende genelde üye olmam twitter dahil her tür haberi vb okurum onlarda kazansýn istemeni zaten anlýyoruz iyi niyetli biri olarak zaten olayda burada ama bu yoðun hisse fonu sayýlýr borsada böyle oluyor ilk önce insanlarý yemliyolar çakacaklarý zaman onlarda etrafýna yayýnca operasyon bitiyor bu mevduat deðilki istediðin kadar yatýr belirli büyüklük sonrasý göze batar bu davranýþ biçimi amatörcedir tersi olursa bi olayda kayyumdu odu budu 2 taban yese borsa yüzde 20 eksi yazar ondan sonra oldun kanlý býçaklý burada eski borsacý arkadaþlar var onlar açýklasýn durumu
Bugün aklýma þöyle biþey geldi;
Metro Yatýrýmýn sahibini herkes bilir herhalde, borsada yaptýklarý ile ünlüdür (en azýndan ben o tarafýný biliyorum). Hisseleri 3-5-10 a katlar sonra oralardan gömer falan. Bunlarýn yönettiði bir fon olsa güzel olurdu aslýnda, belkide vardýr [emoji16]
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
ama kazandýrýrlar mý sanmýyorum bunlar zaten piyasanýn kurdu olmuþlar ilk baþta kazandýrýp aldýklarý hisselerde eskiden duyduðumuz bildiðimiz gibi gel gel yapýp tepede boþaltacaðý hisseyi fona alýrlar aldýklarý miktara göre ya fon getirisi törpülenir ya eksiye geçer sonuçta vatandaþa taþýtýrlar sonrada iþlerine geldiðinde kelepir fiyata geri alýrlar
Yer Ýmleri