Açlığa dayandıkları için mi çocuklar öldü yada zulmü kaldırdıkları için mi işkence görüyor insanlık.
SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Açlığa dayandıkları için mi çocuklar öldü yada zulmü kaldırdıkları için mi işkence görüyor insanlık.
Bu zor zamanlarda evlerinde durma imkani olanlar icin, seneler once okudugum bir kitap vardi cok faydasini gordum, belki isinize yarar,
KURT KAPANI - Borsa'da Alım - Satım zamanlaması - Tekniği - Ahmet Mergen
Kalin saglicakla...
şimdi elimdeki kitaplara bakıyorum da KURT KAPANI 1995 basımı.
Ayrıca gene mergenin yazdığı "Fibonacci" kitabı na da bakılabilir. 1997 basımı
hey gidi günler, bu zamanlarda siz benim yaptığım gibi zamanınızı boşa harcamayın derim...
kalın sağlıcakla
Getto kardeşim,bir söyledin bin ah işttin gibi kabul etme lütfen ben sadece sıkıntılarımı dışa vurdum seni bir dost ,arkadaş kabul ederek..Zaten aynı dertlerden muzdarip olduğumuz arkadaşlar benim serzenişlerimi anlayacaklarından hiç şüphem yoktur..Evet,Atik kardeşiminde dediği gibi çocuklar öldürülüyorsa buna kader dememiz boynumuz bükük kalmamız ahmaklıktan başka birşey değildir çünkü mazlumlar uyanık olup gözlerini dört açmalıdır..İhlas finans batmadan hemen öncesi şirkette büyük hareketlilikler varmış malüm içerde ne var ne yok boşaltıyorlarmış tam o sıra içeri bir vatandaş girmiş ve sormuş kapatıyormusunuz ne bu telaş diye veznedeki hanım sormuş hayırdır amca bişeymi soracaksınız diye amca dediği vatandaş yok evladım ben umre kafilesindeyimde paramı yatırmaya geldim demiş hanımefendi olur amaca hemen alayım parayı demiş ve işlemleri yapıp parayı gider ayak almış kasaya atmış ..Kardeşim vicdansızlığa,merhametsizliğie ,acımasızlığa bak naif günahsız bir insanın dini duygularını ve parasını kaşla göz arasında nasılda çaldılar ve kaçtılar.. ..
Allah, tez zamanda sana ve tüm forumdaslarimiza ve ihlas magdurlarina tez zamanda zararlarimizi telafi etmeyi nasip etsin kardesim.
Ancak anlayamadigim ihlas gibi guvenilmez dolandırıcı bir tahtaya 1.2 ml tl yatirmak nasil bi psikoloji dir nasil bir cesaretve yatirim anlayisidir bilemedim dogrusu!!
Bist 30 da onca hacimli kagit dururken ciğeri kediye emanet etmek kabilinden bir durum.
İnsallah hepimiz zararlarimizi kurtarir ve buna sebep olanlarda hakettikleri sonla karsilasirlar. Amin.
Temenni ve dilekleriniz için sağolasınız,teşekkür ederim, kardeşim..Uzun vadeli bir yatırım yapmıştım ve yakın zamandada İhgzt ve ihave de olağan üstü yükselişler olduğundan geleceğe dair umutlarım artmıştı dedimki demekki holding 20 yıllık tüm olumsuzlukları geri bıraktı düzelmeler var gibi hem spk,bist bunları denetim altında tutuyor ya yamuk yumuk yapamazlar hem Hükümetimiz vatandaşını korur yandaşmış akrabamış gözünün yaşına bakmaz haksızlığı gördümü biner tepelerine gerekirse kayyum atar vatandaşını asla ezdirmez yedirmez hem bize güvenin borsa şirketlerine yatırım yapın dememişlermiydi zaten o yüzden 0,87 tl üstü hatırı sayılır ilave yatırım yaptım birazda maliyeti düşürmek amaçlı ama bir kez daha duygusalllığıma yenildim aslında kuşkularımda haklıydım ancak çok geç geçmiş olsun bana uslanmıştır dediğimiz zalim harami bacaksız küçük Co vurgunu vurmuş atını almış üsküdarı geçmişti çoktaaannn arkasından bakakaldık öylece ..İşte böyle kardeşim..Üzüntüsünü dile getiren dostlara teşekkür ederim..Üzüldüğüm tek şey ortada bir haksız soygun var ama buna kimse müdahale edemiyor demiyorum etmiyor..Devletin bekasını kişilere emanet edemezsiniz şayet ederseniz ortaya değişik zamanlarda yeni Fötö'ler çıkar Devletimizi Allah muhafaza eylesin..
Mahkeme kadıya mülk değil
Her seferinde söylüyorum bir insanın ekonomisini çökertmek dağılmış aileler ahlaki ve ruhsal telef olmuş nesil demektir. Hangi kurum zulme rıza gösteriyorsa ona bağlı otorite çökmesi kaçınılmaz üstelik ilk ihaneti şak şakcıları tarafından görülecektir.
Unutulmasın
Eden bulur adalet herkeze lazım olur.
Bu adamlar profesyonel iblisler sakın bunları küçümsemeyin, krizden faydalanan omurgasızlar.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İhyay ve ihgzt iştiraki İHA yı halka acacaklarmış? İştirak şirketi olarak yollarca ana ortaklara ne katkısı oldu ki, hep zarar ziyan. Zaten iha bir artı değer oluştursa, ihyay bünyesinde de bu katkı sağlar ve zaten dolaylı olarak halka açık sayılır. ayrıca borsaya kote edilmesine ne gerek var? !!
Hatta ihyay ve ihgzt nin bile birleştirilmesi daha doğru olur. Keza ihlas ihlgm iheva nında aynı şekilde tek şirket haline dönüştürülmesi daha iyi olur. Çok sayıda gereksiz kırıntı niteliksiz şirketin BİST e doldurulması sadece ülke borsasını daha da niteliksizleşmesi demektir.
Aynen öyle dostumSNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mirac kandilimiz mübarek olsun... M. ören hariç.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cümlemizin Miraç Kandilimiz,Gecemiz,Mübarek Olsun..İnşha Allah..Amin..Ecmain..Haramilerin Başı M.Ö hariç..
Miraç Kandilimiz Mübarek Olsun Arkadaşlar.
amin hepimizin kandili mübarek olsun.bu sıkıntılı günleri en az zahiyat ile atlatmamız için Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bugunde tabanı gördük ytd
artık hayallerimiz yine başka baharlara kaldı tıpkı geçtiğimiz 7 yıl gibi Rabbim tez zamanda haklarını versin sebep olanların
Amin.......
Bu ihlas ve Gurubundan hale bu 160.milyonluk borçla ilgili Bir Açıklama
Ne Holdingden nede SPK dan geldi
Bunlar Şiracı ve bozacı Birbirini Tamamlıyor
7.5 mılyon satmıs nerde 150 m?
Diger forumda yazmis biri yanlissa siliyim.
Kap tan bakabılırsın dostum
merak etmeyin borsada dolandiricilik uzerine
kuruldugu icin bu krizi er gec firsata donusturecektir
30 kurus alti ve 90 kurus ustu dikkat
Sen baktiysan gerenk yok kardes
Adamlar güzel tezgah kurmuş.25 trilyon dolar borcu ödemek için virüs yaydılar.Tüm dünya ekonomisini kendisiyle birlikte çökertip sınırsız dolar basarak sınırsız varlık alımı yapacaklar.Tüpraşta Alinin 100 hissesi vardı korktu sattı ABD karşılığı olmayan dolar basıp gelip Bedavaya Tüpraşın ortağı oldu.bu modeli bist 30 50 ve gelişmekte olan ülkelere uygulayacaklar.Kontrolündeki fon şirketleri üzerinden global çapta büyük şirketlere ucuzdan hisse alarak ortak olup orta uzun vadede borçlarını bitirecekler.bunu 2008 de de yaptılar yine yapacaklar dolar aşkı ve teknoloji bilim bunlard olduğu sürece.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cok haklısınız olan ky nın sermayesıne oluyor
Burada kimin yatırımcı dostu kimlerin düşmanı olduğunu ancak Allah bilir ama bunu şemsiye iliklerime kadar açılınca anladım..Kimileri bu hisse çok primlendi ederi bu rakamlar değildir eninde sonunda 0.30 krşlara gelecek dedi inanmadık,kızdık,hain ilan ettik kimbilir belkide o öyle istiyordur tabiiki bilemeyiz ama her şerde bir hayır vardır mantığını yürütemedik ki keşke inanıp satsamışız dedik ama çok geç olmuştu..Kimileri daha çok yolu var geri dönüşü yok düzeltmeler yapar ama çaresi yok 1.tl'nin üstüne atacak dediler inanç,umut,direnç aşıladılar ki bende biliyordum 1 tl'nin üstüne çıkarsa 2 tl'ye kadar yolu açıktı ama öyle beklediğimiz gibi olmadı olmayacaktı bize gaz verenlerde gitmeyeceğini biliyordu çünkü sipek hisseyi 0.70 -0.95 arası git gellerle yüz milyonlarca lotları bizler gibi saf yatırımcıya arz etmişti bile tabiiki bizim gazcılarda çoktan hisseden ayrılmış ne zaman 0.30 krşlara düşeceğini sabırsızlıkla beklemeye koyulmuşlardı bile ellerini ovuşturarak..Tek bir kişiye teşekkür ediyorum o kişide adamın dibi delikanlı Caturcutur kardeşimdir..Bize verdiği ağır zararlar yetmezmiş gibi hala hisseye sahip çıkmayıp diplerinde diplerine gömmeye çalışıyor hırsız,dolandırıcı harami başı.. The and..
arkadaşlar merhaba ... tv ler bütün gün yazıyor söylüyor krizi bahane edip dolandıranları şikayet edin diye bizde şikayet edelim her kesime hep mi düşer bi hisse dolandırılıyoruz diye
Evet sayın kabile bayadır burdayım ve Fırsat varken kaçamadım gene mecburi uzuncu oldum sımdı bunlar bızden kazandıklarını faıze koyarak bı guzel yerler bızde burda malıyete gelsın dıye dua ederız ama paranında bı malıyetı var ona bakarsam yıllardır paramı kullandı malıyetım cok ucuk olmuştur. Bı hısse hergunmu duşer, hemde en önden.....
Kardeşim,Evet yandaş medya olursan, spk,bist senin yanında olup yaptığın tüm usülsüzlüklere,hırszlıklara,dolandırıcılıklara,pis işlerine (160 milyonluk alacak verecek meselesi uydurma senaryo gibi) göz yumarsa bacaksız haraminin yapamayacağı,kitabına uyduramayacağı, kanunsuz, nizamsız, nahoş iş yoktur.. işte size medya gücünü çok iyi kullanıp istediğini alan farklı bir corana Fetö virüsü.. Allah bunların şerrinden biz dürüt vatandaşları korusun..Amin..
Arkadaşlar SPK şikayetimin 1. Cisinden aşağıdaki gibi yazı gelmiş bakalım ne çakacak sonuç İlgi’de kayıtlı başvurunuzda özetle, İhlas Holding A.Ş.'nin yönetim kurulu ve kurucu üyesi Mücait ÖREN hakkında suç duyurusunda bulunulduğuna ilişkin haberlerle pay fiyatının bilinçli olarak düşürüldüğü, zarar ettiğiniz ifade edilerek, konunun incelenmesi talep edilmektedir.
İlgi başvurunuz Kurulumuz tarafından kayda alınmıştır. Kurulumuza ulaşan ihbar ve şikâyetler, sermaye piyasalarında gerçekleştirilen işlemler ve sermaye piyasası araçlarına ilişkin gelişmeler, 6362 sayılı Sermaye Piyasası (SPKn) Kanunu'nun 88 inci maddesi çerçevesinde değerlendirilerek gerekli görülen hallerde Kurulumuz tarafından ayrıntılı inceleme yapılmaktadır. Yapılan incelemeler sonucunda mevzuata aykırı bir durum tespit edilmesi halinde incelemelerin kamuyu ilgilendiren sonuçları Kurulumuz Bültenleri aracılığıyla kamuya duyurulmaktadır.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Türkiye gazetesi Bitlis temsilcisi atanması isabetli olmuş
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sirençutur daha da düşer mi dersin.
Kabile ile demokrat ne yaptınız bir ses verin ne olacak şimdi. Corona 40 a hanta 20 ye mi götürüyor. Şom ağızlı ********lerin şomluğu tuttu yine.
Neredeyse bugün bile 39 kapatacak gibi duruyor.
Virüsü çıkaran ****** çorapları durmak bilmiyor....
Hacim yerinde sayiyo galiba..komedi..boyle gunde yukselmiyorsa vardir bir bildigi..demekki yarin borsa eksi olacak..bosuna bugun cikip yarin dusmek istemiyo..cok dusunceli insanlar..tamamen sallamadir..ytd..
Endeks ile makas açıldı
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.