Originally Posted by
kabile reisi 61
Temenni ve dilekleriniz için saðolasýnýz,teþekkür ederim, kardeþim..Uzun vadeli bir yatýrým yapmýþtým ve yakýn zamandada Ýhgzt ve ihave de olaðan üstü yükseliþler olduðundan geleceðe dair umutlarým artmýþtý dedimki demekki holding 20 yýllýk tüm olumsuzluklarý geri býraktý düzelmeler var gibi hem spk,bist bunlarý denetim altýnda tutuyor ya yamuk yumuk yapamazlar hem Hükümetimiz vatandaþýný korur yandaþmýþ akrabamýþ gözünün yaþýna bakmaz haksýzlýðý gördümü biner tepelerine gerekirse kayyum atar vatandaþýný asla ezdirmez yedirmez hem bize güvenin borsa þirketlerine yatýrým yapýn dememiþlermiydi zaten o yüzden 0,87 tl üstü hatýrý sayýlýr ilave yatýrým yaptým birazda maliyeti düþürmek amaçlý ama bir kez daha duygusalllýðýma yenildim aslýnda kuþkularýmda haklýydým ancak çok geç geçmiþ olsun bana uslanmýþtýr dediðimiz zalim harami bacaksýz küçük Co vurgunu vurmuþ atýný almýþ üsküdarý geçmiþti çoktaaannn arkasýndan bakakaldýk öylece ..Ýþte böyle kardeþim..Üzüntüsünü dile getiren dostlara teþekkür ederim..Üzüldüðüm tek þey ortada bir haksýz soygun var ama buna kimse müdahale edemiyor demiyorum etmiyor..Devletin bekasýný kiþilere emanet edemezsiniz þayet ederseniz ortaya deðiþik zamanlarda yeni Fötö'ler çýkar Devletimizi Allah muhafaza eylesin..
Yer Ýmleri