Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7261 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: IHLAS - Ýhlas Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by Vinvin Yazýyý Oku
    Allah, tez zamanda sana ve tüm forumdaslarimiza ve ihlas magdurlarina tez zamanda zararlarimizi telafi etmeyi nasip etsin kardesim.
    Ancak anlayamadigim ihlas gibi guvenilmez dolandýrýcý bir tahtaya 1.2 ml tl yatirmak nasil bi psikoloji dir nasil bir cesaretve yatirim anlayisidir bilemedim dogrusu!!
    Bist 30 da onca hacimli kagit dururken ciðeri kediye emanet etmek kabilinden bir durum.
    Ýnsallah hepimiz zararlarimizi kurtarir ve buna sebep olanlarda hakettikleri sonla karsilasirlar. Amin.
    Temenni ve dilekleriniz için saðolasýnýz,teþekkür ederim, kardeþim..Uzun vadeli bir yatýrým yapmýþtým ve yakýn zamandada Ýhgzt ve ihave de olaðan üstü yükseliþler olduðundan geleceðe dair umutlarým artmýþtý dedimki demekki holding 20 yýllýk tüm olumsuzluklarý geri býraktý düzelmeler var gibi hem spk,bist bunlarý denetim altýnda tutuyor ya yamuk yumuk yapamazlar hem Hükümetimiz vatandaþýný korur yandaþmýþ akrabamýþ gözünün yaþýna bakmaz haksýzlýðý gördümü biner tepelerine gerekirse kayyum atar vatandaþýný asla ezdirmez yedirmez hem bize güvenin borsa þirketlerine yatýrým yapýn dememiþlermiydi zaten o yüzden 0,87 tl üstü hatýrý sayýlýr ilave yatýrým yaptým birazda maliyeti düþürmek amaçlý ama bir kez daha duygusalllýðýma yenildim aslýnda kuþkularýmda haklýydým ancak çok geç geçmiþ olsun bana uslanmýþtýr dediðimiz zalim harami bacaksýz küçük Co vurgunu vurmuþ atýný almýþ üsküdarý geçmiþti çoktaaannn arkasýndan bakakaldýk öylece ..Ýþte böyle kardeþim..Üzüntüsünü dile getiren dostlara teþekkür ederim..Üzüldüðüm tek þey ortada bir haksýz soygun var ama buna kimse müdahale edemiyor demiyorum etmiyor..Devletin bekasýný kiþilere emanet edemezsiniz þayet ederseniz ortaya deðiþik zamanlarda yeni Fötö'ler çýkar Devletimizi Allah muhafaza eylesin..

Alýntý Originally Posted by kabile reisi 61 Yazýyý Oku
    Temenni ve dilekleriniz için saðolasýnýz,teþekkür ederim, kardeþim..Uzun vadeli bir yatýrým yapmýþtým ve yakýn zamandada Ýhgzt ve ihave de olaðan üstü yükseliþler olduðundan geleceðe dair umutlarým artmýþtý dedimki demekki holding 20 yýllýk tüm olumsuzluklarý geri býraktý düzelmeler var gibi hem spk,bist bunlarý denetim altýnda tutuyor ya yamuk yumuk yapamazlar hem Hükümetimiz vatandaþýný korur yandaþmýþ akrabamýþ gözünün yaþýna bakmaz haksýzlýðý gördümü biner tepelerine gerekirse kayyum atar vatandaþýný asla ezdirmez yedirmez hem bize güvenin borsa þirketlerine yatýrým yapýn dememiþlermiydi zaten o yüzden 0,87 tl üstü hatýrý sayýlýr ilave yatýrým yaptým birazda maliyeti düþürmek amaçlý ama bir kez daha duygusalllýðýma yenildim aslýnda kuþkularýmda haklýydým ancak çok geç geçmiþ olsun bana uslanmýþtýr dediðimiz zalim harami bacaksýz küçük Co vurgunu vurmuþ atýný almýþ üsküdarý geçmiþti çoktaaannn arkasýndan bakakaldýk öylece ..Ýþte böyle kardeþim..Üzüntüsünü dile getiren dostlara teþekkür ederim..Üzüldüðüm tek þey ortada bir haksýz soygun var ama buna kimse müdahale edemiyor demiyorum etmiyor..Devletin bekasýný kiþilere emanet edemezsiniz þayet ederseniz ortaya deðiþik zamanlarda yeni Fötö'ler çýkar Devletimizi Allah muhafaza eylesin..
    Mahkeme kadýya mülk deðil
    Her seferinde söylüyorum bir insanýn ekonomisini çökertmek daðýlmýþ aileler ahlaki ve ruhsal telef olmuþ nesil demektir. Hangi kurum zulme rýza gösteriyorsa ona baðlý otorite çökmesi kaçýnýlmaz üstelik ilk ihaneti þak þakcýlarý tarafýndan görülecektir.

Unutulmasýn
    Eden bulur adalet herkeze lazým olur.

SM-J610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alýntý Originally Posted by Atik Yazýyý Oku
    Mahkeme kadýya mülk deðil
    Her seferinde söylüyorum bir insanýn ekonomisini çökertmek daðýlmýþ aileler ahlaki ve ruhsal telef olmuþ nesil demektir. Hangi kurum zulme rýza gösteriyorsa ona baðlý otorite çökmesi kaçýnýlmaz üstelik ilk ihaneti þak þakcýlarý tarafýndan görülecektir.

Unutulmasýn
    Eden bulur adalet herkeze lazým olur.

SM-J610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kadim dost,nede güzel özetlemiþ,vurgulamýþsýnýz,çok þey anlatmýþsýnýz,bende ayný kanaatteyim..

4. Ýhyay ve ihgzt iþtiraki ÝHA yý halka acacaklarmýþ? Ýþtirak þirketi olarak yollarca ana ortaklara ne katkýsý oldu ki, hep zarar ziyan. Zaten iha bir artý deðer oluþtursa, ihyay bünyesinde de bu katký saðlar ve zaten dolaylý olarak halka açýk sayýlýr. ayrýca borsaya kote edilmesine ne gerek var? !!

Hatta ihyay ve ihgzt nin bile birleþtirilmesi daha doðru olur. Keza ihlas ihlgm iheva nýnda ayný þekilde tek þirket haline dönüþtürülmesi daha iyi olur. Çok sayýda gereksiz kýrýntý niteliksiz þirketin BÝST e doldurulmasý sadece ülke borsasýný daha da niteliksizleþmesi demektir.

5. Aynen öyle dostum
     Alýntý Originally Posted by 1prometheus Yazýyý Oku
    Ýhyay ve ihgzt iþtiraki ÝHA yý halka acacaklarmýþ? Ýþtirak þirketi olarak yollarca ana ortaklara ne katkýsý oldu ki, hep zarar ziyan. Zaten iha bir artý deðer oluþtursa, ihyay bünyesinde de bu katký saðlar ve zaten dolaylý olarak halka açýk sayýlýr. ayrýca borsaya kote edilmesine ne gerek var? !!

Hatta ihyay ve ihgzt nin bile birleþtirilmesi daha doðru olur. Keza ihlas ihlgm iheva nýnda ayný þekilde tek þirket haline dönüþtürülmesi daha iyi olur. Çok sayýda gereksiz kýrýntý niteliksiz þirketin BÝST e doldurulmasý sadece ülke borsasýný daha da niteliksizleþmesi demektir.
    SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •