11/02/2022
KİLER HOLDİNG A.Ş. 331.974.283,19 50,19 50,19
DİĞER 329.490.657,3 49,81 49,81
Toplam 661.464.940,49 100 100
son durum
Printable View
11/02/2022
KİLER HOLDİNG A.Ş. 331.974.283,19 50,19 50,19
DİĞER 329.490.657,3 49,81 49,81
Toplam 661.464.940,49 100 100
son durum
Hacim iyice daraldı, eşleşmelerden ve gün içi hareketlerden de anlıyoruz bunu. Şahsen Salı gününden sonra verdiklerini aynı hızla geri alacağını düşünüyorum. Çünkü bilançoya da çok az zaman kaldı ve hemen herkes mükemmel bir kâr rakamı geleceğini ve hisse fiyatının mevcut rasyo ve beklentilerle komik yerlerde olduğunu görüyor. Böyle devam ederlerse diğer hisselerdeki pozisyonlarımı buraya taşıyacağım. Resmen saçma fiyatlamalar.
Kar 5 milyarda gelse hikaye. Adam temettumu veriyo sanki. Tarihinde 1 kez bile vermemisSM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Konu değer ile ilgili, bir şey ucuz olabilir ama bedava olamaz mesela. Bunun gibi. Piyasada fiyatlamalar belirli gerçekler ya da beklentiler üzerinedir; hisse bedelli sermaye artırımı gerçeğini (gerginliğini) zaten 2.10'lu seviyelerden 1.70'li seviyelerine düşerek satmıştı. Emsallerine göre o dönem de ucuzdu. Şimdiki fiyatlama aynı gerçekliğin tekrar satılması gibi saçma bir durum. Olumsuz bir haber bir kere satılır 10 kere değil. Öyle olmuş olsaydı piyasa olmazdı bunu demek istiyorum.
Haklisin o konuda. A1 bi gitse kurtulacak tahta 1.15 in bile kalkmasina tahammulu yok. Su ruchan tahtasi kapansin bakalimSM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sonuçta rüçhan da şirkete ait bir değerdir arkadaşlar ve hafta başından bugüne % 50 düştü. Bu düşüşü destekleyecek tek bir neden var mı ? Yok. Daha dün İstanbul'un en güzel ve pahalı lokasyonlarının birinden 15 dönüm yer satın aldı bu şirket 341 milyon Tl'ye. Projeler, arsalar, araziler, var olan nakit, borçsuzluk...
A1 şirketin kasasına para sokuyor Rüçhan alıyor 1.25 şirkete ödeyip kasaya koyuyor ana tahtada vatandaşa satıyor her sattığı lot dolaylı yoldan bedelliye katıyor zaten alanı.
1,15 den alınır mı yoksa biraz daha bekleyip salı günü mü almalı yoksa hiç bulaşmamalımı
VIA A4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dalga mi geciyon birader sen. Millette ne halde sen ne diyon. Alda sende gor birazda sen tasi yillarca. Maliyete gelsin bi dk durulcak hisse degil.SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni almayi dusunenler varsa yilsonu yada 2023 de yapilacak bedelli parasini simdiden ayarlasinlar..
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın hayek bir nevi a1 üzerinden milleti bedelliye sokmuş oluyorlar bu kadar mali küçük yatırımcıya satıp sonrasında tahtayı nasıl kaldiracaklar?
Kim demis onu. Goruruz bakalim seneye paralari hazirlayinSM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maksat fiyatları aşağı çekmek ve en dip noktayı oluşturmak. O nokta ki her çıkışta temel değerlere değil de grafiklere bakan yatırımcının bakacağı pivot seviye olacak. Yani tamamen psikanalitik...Atıyorum hisseyi birden 1.5 lu seviyelere çektiklerinde bu yatırımcılar "abi, kağıt 1.15 den gelmiş % 40 primli" diyecekler. Ayı tuzağının temel mantığı da budur esasen.
Kaldirmayacaklar ki. Surundururler buralarda iste. Seneye 1 bedelli dahaSM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mal öncesinden toplu olsaydı fiyat bu kadar gerilemezdi bence,tamamen kaderine terkedilmiş virane olmuş burası.Eskiden yine sermaye makul düzeydeydi.Bedelliden sonra önümüzde kocaman sermaye olacak bide pehhh
EREGL'de de 3.5 milyar Tl sermaye var ve 30 Tl fiyatlardan dün 30 milyon lot döndü. Bu piyasada öyle paralı adamlar var ki 1.5 Tl lik kağıtlar onlar için çerez. Yeter ki istesinler.
sadece 9 aylık karı 256 milyon + 360 milyon değerlemeden kar gelecek = 616 milyon yapar.
üstüne satılmış olan 130 daire var Referans Bahçeşehir + Marmara 4 var bakıldığında min. 750-800 kar gelir.
Benim hesaplayamadığım ya da tam olarak ne olduğuna kanaat getiremediğim kısımlar var. Eğer onlar da dahil olursa nerdeyae 900-1 milyar kar gelir.
hadi diyelim ki 800 geldi.
şu an bu şirket 1.38 x 620 sermaye = 855 milyona işlem görüyor. Fk neredeyse 1 olacak. üzerine defter değeri 3 lira olacak (eski sermaye ile)
kasadaki 700 milyonu saymıyorum.
Bu fiyatlar komik bile ötesi. Yahu bu adamlara verilen (peşkeş çekilen demek istemiyorum) Beşiktaş arsası ? böyle bir lokasyonda böyle bir emsalde 1 tane arsa gösteremezsin. Daha bir sürü şey var ! Örneğin Yakupluda marmara 5 projesi vardı. iptal edildi. kendi arsasına kendi yapacak. Yahu 650 daire dükkanı saymıyorum. Arsa sadece 330 milyon, bitince değerini siz hesaplayın. Ama stoklarda 5 milyon gözüküyor arsa
"yatırım tavsiyesi değildir"
Bence ne varsa o kasadaki parada var. Nebati'nin kardeşinin sosyal medyada attığı tweeti herkes biliyor hocam. Yani herkese mesaj atmışlarda Vahitçiğimi bundan mahrum bırakmışlarsa şaşarım. Adam müftüden bile torpil istemiş kendi memleketinde. Mutlak itaat buna derim. Bunun da karşılığını alması lazım diye düşünüyorum.:p
bizim şirket bunların kiracısı 55 tl kıra oduyoruz her ay
1 13 hayirli olsun. Hedef kuruslu fiyatlar
Ben bu filmi GLRYH de izledim
Düzen aynı düzen, düzülenler değişiyor
Malesef efendim
Dibi ne acaba..
Nereden alsan zarar yazdırıyor..
Dibi 0.01 krs. Sahipleri gibi ederi 0.01
hisse tarafına alıcı ne kadar gelirse , hoop hemen kupon pazarından a1 capitale mal geçiyorlar.
sürekli şarjörü dolduruyorlar !
Organize soygunSM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
valla hakikaten ayıp ya
2.01'den 1.13'e 2 ayda resmen şirketi erittiler.
yatırımcıların paraları eridi gitti.
daha hafta başı bedelli öncesi hissesi olanların parası %22 eridi.
bu nasıl bir hikayedir.
birde günlerdir piyasa gidiyor en ufak tepki yok. bugün %1.7 eksi , bu %2 eksi
Sayın hayek kupon tahtası kapanmadan bir gün önce mutlaka a1 in alım satımını incelemek gerekir,orası bir fikir verecektir mutlaka.Şu an ne desem boş karışık geliyor çünkü.Sizde atmıştınız rüçhan tahtası açılmadan a1 in piyasadan 10 milyon lot aldığını.Değişik saçma işler dönüyor.
valla sn. ordinaryus ben uzun süredir takip ediyorum biliyorsunuzdur
nerdeyse 4 aydır takibimde, çünkü temel rasyolar açısından mükemmel bir şirket. bence şu anda bist 'in en ucuzu
alım satımlarım oldu ama bedelli öncesi hissem yoktu, sonrası kabataslak 1.19 maliyet ile 150K aldım , çok önemli bir miktar değil zaten
fakat takası uzun süredir takip ediyorum, bu maliyetler ile devam eden olduğunu sanmıyorum. zaten dünkü pasta bunu anlatıyor, a1 tek satıcı ... borsa tarihinde görülmüş bir durum değil. diğerlerinin bunu satmasının anlamı yok çünkü
dolar bazlı grafiği attım nerdeyse son 10 yılın dibine kadar gömdüler, ayrıca TL bazlı tahtayı 2.01 den 1.13 kadar çektiler. düşünün SADECE geçen cuma 100.000 liralık hisseniz olsa şu an 78.000 falan yapıyor. %22 hakikaten çok insafsızca
ihlas holding bile bedellisinde bu kadar düşmedi yahu.. 1.15 lerden önce 0.85 lere gelmişti. bu 2 01 den 1.13'e
mutlaka bir tepki gelecektir ama bedelli öncesi fiyata bile dönmesi zor görünüyor (ki o fiyat bedava idi zaten) gerçi hoş şu a1 gitsin bi
"yatırım tavsiyesi değildir"
1.13 + 0.19 = 1.32 X 620.000.000 Tl = 818.400.000 Tl
Kasada var 700 milyon Tl. Alacaklar 176 milyon Tl...Yani nakit 876 milyon Tl...Tek kuruş borç yok...
Yani bu borsa ise, biz başka bir alemdeyiz...
Tarihe not düşme adına yazdım. YTD