Kaldirmayacaklar ki. Surundururler buralarda iste. Seneye 1 bedelli dahaSM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kaldirmayacaklar ki. Surundururler buralarda iste. Seneye 1 bedelli dahaSM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mal öncesinden toplu olsaydı fiyat bu kadar gerilemezdi bence,tamamen kaderine terkedilmiş virane olmuş burası.Eskiden yine sermaye makul düzeydeydi.Bedelliden sonra önümüzde kocaman sermaye olacak bide pehhh
EREGL'de de 3.5 milyar Tl sermaye var ve 30 Tl fiyatlardan dün 30 milyon lot döndü. Bu piyasada öyle paralı adamlar var ki 1.5 Tl lik kağıtlar onlar için çerez. Yeter ki istesinler.
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
sadece 9 aylık karı 256 milyon + 360 milyon değerlemeden kar gelecek = 616 milyon yapar.
üstüne satılmış olan 130 daire var Referans Bahçeşehir + Marmara 4 var bakıldığında min. 750-800 kar gelir.
Benim hesaplayamadığım ya da tam olarak ne olduğuna kanaat getiremediğim kısımlar var. Eğer onlar da dahil olursa nerdeyae 900-1 milyar kar gelir.
hadi diyelim ki 800 geldi.
şu an bu şirket 1.38 x 620 sermaye = 855 milyona işlem görüyor. Fk neredeyse 1 olacak. üzerine defter değeri 3 lira olacak (eski sermaye ile)
kasadaki 700 milyonu saymıyorum.
Bu fiyatlar komik bile ötesi. Yahu bu adamlara verilen (peşkeş çekilen demek istemiyorum) Beşiktaş arsası ? böyle bir lokasyonda böyle bir emsalde 1 tane arsa gösteremezsin. Daha bir sürü şey var ! Örneğin Yakupluda marmara 5 projesi vardı. iptal edildi. kendi arsasına kendi yapacak. Yahu 650 daire dükkanı saymıyorum. Arsa sadece 330 milyon, bitince değerini siz hesaplayın. Ama stoklarda 5 milyon gözüküyor arsa
"yatırım tavsiyesi değildir"
Bence ne varsa o kasadaki parada var. Nebati'nin kardeşinin sosyal medyada attığı tweeti herkes biliyor hocam. Yani herkese mesaj atmışlarda Vahitçiğimi bundan mahrum bırakmışlarsa şaşarım. Adam müftüden bile torpil istemiş kendi memleketinde. Mutlak itaat buna derim. Bunun da karşılığını alması lazım diye düşünüyorum.![]()
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Yer İmleri