Dibi 0.01 krs. Sahipleri gibi ederi 0.01
SM-M215F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hisse tarafýna alýcý ne kadar gelirse , hoop hemen kupon pazarýndan a1 capitale mal geçiyorlar.
sürekli þarjörü dolduruyorlar !
Organize soygunSM-M215F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
valla hakikaten ayýp ya
2.01'den 1.13'e 2 ayda resmen þirketi erittiler.
yatýrýmcýlarýn paralarý eridi gitti.
daha hafta baþý bedelli öncesi hissesi olanlarýn parasý %22 eridi.
bu nasýl bir hikayedir.
birde günlerdir piyasa gidiyor en ufak tepki yok. bugün %1.7 eksi , bu %2 eksi
Sayýn hayek kupon tahtasý kapanmadan bir gün önce mutlaka a1 in alým satýmýný incelemek gerekir,orasý bir fikir verecektir mutlaka.Þu an ne desem boþ karýþýk geliyor çünkü.Sizde atmýþtýnýz rüçhan tahtasý açýlmadan a1 in piyasadan 10 milyon lot aldýðýný.Deðiþik saçma iþler dönüyor.
valla sn. ordinaryus ben uzun süredir takip ediyorum biliyorsunuzdur
nerdeyse 4 aydýr takibimde, çünkü temel rasyolar açýsýndan mükemmel bir þirket. bence þu anda bist 'in en ucuzu
alým satýmlarým oldu ama bedelli öncesi hissem yoktu, sonrasý kabataslak 1.19 maliyet ile 150K aldým , çok önemli bir miktar deðil zaten
fakat takasý uzun süredir takip ediyorum, bu maliyetler ile devam eden olduðunu sanmýyorum. zaten dünkü pasta bunu anlatýyor, a1 tek satýcý ... borsa tarihinde görülmüþ bir durum deðil. diðerlerinin bunu satmasýnýn anlamý yok çünkü
dolar bazlý grafiði attým nerdeyse son 10 yýlýn dibine kadar gömdüler, ayrýca TL bazlý tahtayý 2.01 den 1.13 kadar çektiler. düþünün SADECE geçen cuma 100.000 liralýk hisseniz olsa þu an 78.000 falan yapýyor. %22 hakikaten çok insafsýzca
ihlas holding bile bedellisinde bu kadar düþmedi yahu.. 1.15 lerden önce 0.85 lere gelmiþti. bu 2 01 den 1.13'e
mutlaka bir tepki gelecektir ama bedelli öncesi fiyata bile dönmesi zor görünüyor (ki o fiyat bedava idi zaten) gerçi hoþ þu a1 gitsin bi
"yatýrým tavsiyesi deðildir"
1.13 + 0.19 = 1.32 X 620.000.000 Tl = 818.400.000 Tl
Kasada var 700 milyon Tl. Alacaklar 176 milyon Tl...Yani nakit 876 milyon Tl...Tek kuruþ borç yok...
Yani bu borsa ise, biz baþka bir alemdeyiz...
Tarihe not düþme adýna yazdým. YTD
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
Yer Ýmleri