Üstadım yanlış hatirlamiyorsam OZGYO sizinde portföyunuzde vardi. Bu hisse bugün tavan yaptı sizce bunun arkası gelir mi. Yoksa tekrar arka arkaya geri mi gelir 😀 teşekkürler.
Printable View
Üstadım yanlış hatirlamiyorsam OZGYO sizinde portföyunuzde vardi. Bu hisse bugün tavan yaptı sizce bunun arkası gelir mi. Yoksa tekrar arka arkaya geri mi gelir 😀 teşekkürler.
Hocam rheag çokmu agır gidiyor
Teşekkürler [emoji106][emoji106][emoji106] bahsettiğiniz gibi hem dirençlerini kuvvetli şekilde kırdı ve tavan oldu. Para girişinde 33 sırada. Güçlü hacım olması çok iyi . Hafif düzeltmeler olsada 2.02 kadar direnç görünmüyor.....
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bistte son bi yükseliş 102 k sonra 94 k düşüş bekliyorum yorumlariniz nedir arkadaşlar [emoji6]
94 bin bugün olacakmis gibi dusuyor resmen
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Borsanın kapanış rakamına bakın 101.110,11
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kavgada 2 yumruktan bir şey olmaz nasipsiz dayak yenmez düştük kalktık sıkıntı yok takılmayın mayıs geldi ilk bahar :)
tkfen temettüleri dağıttı güle güle harcayın :)
pnsut deki düşüş hacimsizdi ben hedefimde değişiklik görmüyorum aylık ve haftalık kapanışta kale gibi ytd
Enerjisa'nin tahtası dikkatimi cekti bugün Merry Teyze ısrarla 70 altı yok dedi sarkmalarıda tek kalemde çok güzel çizdi grafik ne der acaba Sayın Çelik Çomak [emoji6]
Hocam CEMAS ile ilgili ne düşünüyorsunuz. Sizce gelecek vaad eder mi? Teşekkürler
trgyo sistem al vermiş 2.34 le takip alıyorum 2.25 stop kv hedefi 3.00 civarları orta vade 6.00 civarıdır ytd
TEKFEN için bu hafta ne beklenir. Bilanço yüksek kar açıklanıp ardından da Toros Gübre halka arz edilecek denilir mi.
Endex bu hesabı bozar hocam [emoji26]SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Indes içinde bir yorum atın lütfen.Kolay gelsin
Rheag cuma günü sağlam durdu . Bu hafta için trgyo haricinde öneriniz varmi ?
kchol beğeniyorum bu hafta ..https://invst.ly/qnl09 ihlgm beğeniyorum bu sitede 3 grafik paylaşımım :):) YTD
Sn Çelik hocam. Herkes kendi kararını kendi veriyor. Sadece beklentisi olan kağıtları yorumluyoruz. Bu forum bu yorumlama için ideal . Endeks aşırı bozmazsa düşüncelerinizi merak ediyoruz .[emoji6][emoji6][emoji6]